ZUZKAOU: Dekuji za typ. Zitra se pustim do zkouseni.
Podelim se v kratkosti trosku o sve zazitky s Paleem. Pred tremi dny jsem dokoncil Whole30 dodrzenim vsech zasad... :)
Musim rict, ze se mi urcite zlepsilo zazivani, sem tam jsem trppel krecma bricha atd... ted se mi maximalne stava, ze se prejim kesu orechy a citim, ze to bricho musi "s vytrpenim vsech sil zpracovavat" - neni mi vylozene spatne/zadne krece jen takovej divnej pocit (stavam se na nich zavislej). :D
Zmena jidelnicku mi nijak zasadne nevadi... uz predtim jsem se pokousel omezovat sladkosti i pecivo. Jidlo bez peciva je v pohode i kdyz stale bych si rad dal maslovej crossant - hlavne kdyz kolem nej prochazim v obchode.
Jidlo je hned pestrejsi - spousta ruznorode zeleniny. A kdyz jim na snidani i veceri vajicka, tak mi to vubec nevadi... uz jsem si na to zvykl a dobrovolne to vyhledavam. Vajicka ja sadle jsou bomba!
No a nakonec aby to nebylo stale furt to same dokola jsem zacal experimentovat. Delam si batatove placky (nekdy pridam mrkev), bananove livance z mandlove mouky, zeleninu na x zpusobu, poradna rajska polevka, vyvary. chystam se dale vylepsovat jidelnicek a koumat dalsi moznosti jak paleo pripravit :)
A na kafe bez mleka pripadne s kokosovym mlekem hsem si zvykl :)
Uvidim co me telo na mlecne vyrobky a nasledne obycejne brambory, ktere pokud na me nebudu mit spatnou reakci zaradim zpatky do jidelnicku z duvodu fyzickeho vykonu - Nabirani svalove hmoty - vykoumano z webu whole9life.
Omlouvam se za pripadne chyby, pisu z mobilu :)