Hlásím malý dílčí úspěch: včera jsem se byl bavit! :)
Už před třemi týdny jsem měl v plánu zkusit jít do rizikového prostředí k muzice a dopadlo to tak, že po výletě, večeři a kině jsem vysadil osádku před kulturním zařízením, kde akce probíhala a srabácky odjel domů. Minulý pátek jsem to zkusil znovu, kámoš hrál lajvko v jednom klubíku. Zvládl jsem to tam dvě hoďky, byl celou dobu značně nesvůj a pak zmizel.
Včera to probíhalo podobně, dobré dvě hoďky jsem byl nervózní, víceméně postával bokem a užuž zvažoval odjezd domů. Pak se to zlomilo, uvolnil jsem se, začal se vcelku dobře bavit a dokonce si i trochu zatrsal. Za střízliva! Nevídáno ;)
Vymetl jsem s kamarády dvě tancovačky a užíval si fajn zábavy i bez piva a půlek do půl osmé rána.
V minulých letech jsem absolvoval pár koncertů ap. střízlivý, když jsem musel řídit, ale vždycky mě to štvalo a zůstal hořký pocit, že jsem si nemohl dát pivo nebo se prostě picnout. Ze včerejška mám naopak dobrý pocit a jsem opět trošku optimističtější.
Někomu to může přijít malicherné, co řeším, pro mě to však hodně znamená, na fesťáčcích trávím část roku většinu víkendů (koneckonců i na horách a výletech, kde aktivně trávím zbytek volna, se často pije), muziku a vůbec dění na podobnych akcích mám rád, s některými kamarády a známými se setkávám výhradně tam a nechci o to vše přijít, patří to mému životnímu stylu. Je pro mě důležité se znovu naučit užívat si to i bez alkoholu. A taky je pravda, že jsem se poslední dobou dost izoloval a myslím si, že potřebuju trochu té socializace.
FRDK: Tady bych se s dovolením připtal, zač ten mínus, s čím konkrétně někdo nesouhlasí nebo co se mu nelíbí.