Tak jsem si vyzkousel smetanovou omacku s liskama s kulatyma zemlovyma knedlickama z farmasky kucharky od Michopulu. Fail. Bylo mi divny jak muze vypadat omacka z pul litru vyvaru a ctvrt litru smetany. Neni v tom zadnej trik, celkem logicky z toho vznikne polivka, leda bych snad odvaril vsechen ten vyvar. Urcite nepomuze minuta provareni smetany na konci. A knedliky? Kdyz se do receptu napise "trocha mouky" tak si predstavim takovou vetsi hrst. Samozrejme se mi pri vareni rozpadly na houskovou kejdu. To ani nemluvim o tom, ze sem je podle receptu mel trapit ve vode 20 minut, nevim co by z nich zbylo pak.
Nemuzu si pomoct, ale co clovek z tyhle kucharky vyzkousi je bud naprosta trivialita kde nic nejde zkazit (polivka z dyne), totalne preslazeny a nebo tak hloupe napsany, ze to clovek napoprve proste nemuze dat. Ale moje blbost, ze sem slepe veril receptu :-). Proste Michopulu no like.