XCHAOS: Ach jo, ja to uz zase nechapu 8( Za co jsem dostal ban tentokrat? Za to, ze jsem napsal ze lzes? V prvnim pripade ("jedina relevantni chyba na wiki") je to pravda a muzu ti to dokazat. V druhem pripade ("Redguy se priznal ze bude ignorovat co se mu nelibi") to dost dobre dokazat nemuzu (nejde dokazat ze jsem neco nerekl), ale pozadal jsem te at ukazas zpravu ktera te k tomu zaveru vedla. To zes to odmitl myslim mluvi za vse. Cili, za tohle jsem byl zabanovan? Za to, ze jsem napsal prokazatelne pravdive opravil tve chvastani, nebo za to, ze jsem se ohradil proti tvemu krivemu narceni? To snad ne. Prece nechces rict, ze ty ostatni muzes urazet, ale kdyz se to obrati proti tobe a citis se urazen (navic nepravem), tak reagujes banem?
Nebo to bylo za to, ze jsem chtel abys vysvetil k cemu je vlastne podle tebe dobrej ten "gravitacni vykon"? To je prece naprosto k tematu, ne?
Proste, jsem zmaten. Myslis ze bys do budoucna mohl vzdycky kdyz nekho zabanujes napsat taky proc? Neco jako "Protoze v off-topic debate, do ktere jsem se sam siroce zapojil, zacali vychazet najevo veci, ktere se mi nelibi a potrebuju ji utnout", "Protoze v on-topic kterou vedes debate se mluvi o vecech, ktere rozbijeji moji vizi" nebo "Protoze me proste tak nejak seres"? Urcite by to bylo prospesny nejen pro zabanovaneho, ze by vedel na co si dat pozor, ale i pro ostatni, aby vedeli co vsechno je v tve risi povoleno a co zakazano. Nebo aspon co je povoleno a co zakazno zrovna v tom konrektnim okamziku 8)