GREGI:
Gregi díky za prostor a možnost tato témata probrat.
A díky všem kdo je probrat chtějí ať už jako zastánci, odpůrci, nebo koumáci ,)
Jak říkám > víc hlav víc ví a komunikace je dobrý způsob učení a sdílení informací.
GREGI: je třeba brát v úvahu že tělesná nemoc je projevem duševní disharmonie. Nerad bych sváděl všechno na toxické látky protože tu jsou i alergie na čistě přírodní produkty a jak jsem psal někdo toho snese hodně a někdo nic...
Propoj souvislosti a pak dostaneš obraz fungování celku.
Taky jsem si prošel drsnými alergiemi a každý pobyt v krkonošské roubence byl jako lázně.
Důvod > byl jsem pryč z opravdu dost toxického prostředí, to je fakt. Jenže ono tam bylo víc aspektů od kterých jsem vlastně jakoby utekl do jiného prostředí. Jsou to např. zlost, strach, narušené sociální vazby jak v rodině tak ve škole, nechuť se něčemu postavit čelem, ale taky nezanedbatelná část věci a tou je jídlo.... No a tak dál. Tohle jsou souvislosti mé alergie, tak jak jsem je postupně objevoval a s každou další byť jen částečně vyřešenou věcí je alergie menší a menší. V počátku to bylo 8-10 měsíců v roce na pyl, prach, slunko, jídlo (jablka, ořechy atd.). Dnes je to cca 1-3 týdny v roce a věřím že se dostanu k bodu kdy si na alergii vzpomenu jako na dobrou školu života a prostředek, který mě "donutil" pochopit hodně věcí...