• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MEADMT - "duchovní molekula"
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    VYHULENY_UFO: a jaký rozdíl je prosímtebe mezi LSD a research drugs? obojí jsou to látky přirozeně se nikde na planetě nevyskytující. jen je k existující látce přidáno pár atomů sem, pár atomů tam. (pokud se bavíme o tryptaminech, fenyletylaminy jsou něco jiného)
    mimochodem, enzymy v lysohlávkách jsou schopné nacpat na čtvrtou pozici HO tryptamin, který jim předhodíš, takže namísto psilocinu ti s trochou snahy ten "research drug" (např. 4-HO-DET) vyrobí samy od sebe.
    SAGUS
    SAGUS --- ---
    http://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%A0i%C5%A1inka
    ono sa tomu nehovori molekula duse len tak pre nic za nic, DMT vylucovane epifyzou ma vraj na svedomi rozne mysticke, komatozne, posmrtne a ine vizie ktore neboli vyvolane konzumaciou nejakej substancie, ale povedzme duchovnou pracou cloveka alebo prirodzenymi procesmi ktore sa v nom odohravaju. Myslel som ze to uz je skoro obecne znamy fakt :). Priznam sa moc som to nestudoval, donieslo sa to ku mne a som viac nez ochotny tomu verit, je to podobne ako DNA nieco co lezi na hranici svetov a ma priamu suvislost s tym co jak a proc vnimame.
    SAGUS
    SAGUS --- ---
    VYHULENY_UFO: captain obvious is here to serve you ;) . DMT je zlucenina, ktora sa prirodzene nachadza v ludskom tele, mame zlazu ktora ho dokaze produkovat, co sa o LSD povedat neda.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    UF0UN: ano, ale porad to nejsou cizorode latky, pod cizorodou si predstavuji spis takove ty moderni research drugs...
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    VYHULENY_UFO: dmt vytáhneš jednoduchou extrakcí (v těle je to práce enzymů). Od námelu je k LSD dlouhá cesta přes několik reakcí a sloupcových chromatografů. MDMA dtto.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    EKEAZE: jak jako cizoroda latka? to ze je namel houba a cizopasi na obili je zcela bezny prirodni jev. parazitismus ci symbiosa je celkem casta. dmt syntetizujes, stejne jak lsd, z prirodnich latek. a az se jednou dozvis, co je prekurzorem mdma a kde se bere... to teprv budes valit oci... :)
    EKEAZE
    EKEAZE --- ---
    VYHULENY_UFO: no jo, já to nikdy nezkoumal, ale je to cizorodá látka oproti DMT, to bylo proč jsem to zmiňoval.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    EKEAZE: prokazujes ukazku zakladni nevzdelanosti....
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Pali%C4%8Dkovice_nachov%C3%A1
    EKEAZE
    EKEAZE --- ---
    EKEAZE
    EKEAZE --- ---
    MEA: není to ke stažení ve velkém rozlišení , bych si z toho rád udělal obraz na stěnu :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: respektive z hub v pripade namele. zejo
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    EKEAZE: a kupodivu se oboje ziskava z rostlin... zejo...
    EKEAZE
    EKEAZE --- ---
    RADUSZKA: Asi jo, jako na LSD jsem i v tom štychu taky byl , ale to už je hoodně dávno. Každopádně o Blackoutu mohu jen spekulovat , protože jsem to nikdy nezažil.
    Také si myslím, že bude možný rozdíl vtom, že DMT je přirozená látka, kdežto LSD je cizorodá, pokud se nepletu.
    SAGUS
    SAGUS --- ---
    MEA: pozeral som dokument o tomto maliarovi a posobilo to na mna strasne divne, ani to neviem popisat.. ale hovoril som si ze mu asi davaju malo ayahuascy :)) kazdopadne dilo hezke.

    Inac jak tu padlo to porovnanie ketamin vs DMT... ja som sa dlho ketaminu stranil, nakoniec som jeden experiment podstupil a pamatam si ze ma hodne zaskocilo nieco co som necakal, tazko definovatelny pocit "svatosti" toho priestoru, vsetko okolo bolo tvorene zlatym svetlom. Nemal som vtedy v plane nejaku velku davku, chcel som zazit nieco co mi bolo doporucene ako "lehka festivalova psychedelie" ale rozpustilo ma to o hodne viac nez som mal v plane, dost mi to pripominalo salvej a vedomie som mohol rozpinat a presuvat do celeho tela, ktore rozsirilo svoje hranice snad na cely svet. Prislo mi ze musim v tom priestore byt hodne opatrny co sa tyka myslienok a zamerov, tak som sa rozhodol to v tichosti a bez pohybu odsediet a preckat.. po par minutach ma to ale postavilo na nohy a zacal som spontanne cvicit nejake chikungy, skoncil som na zemi v strku s tvarou na zemi v pokornej uklone celemu vesmiru... ked to preslo, povedal som si ze to je trochu moc, ze budem cesty do podobnych rovin podnikat radsej bez chemie, ale pouhym "anestetikom" by som to nenazyval..
    A neviem ako je to s cistym DMT, ale v pripade ayahuascy sa jednotlive zazitky natolko lisia svojou povahou, vizualom aj priebehom - a to nielen v zavislosti na povahe cloveka, jeho pripravenosti a sposobe pripravy - ze vynasat nejake sudy o tom comu je to podobne viac a comu menej mi pripada trochu scestne. Keby to uz mam k niecomu prirovnat, tato amazonska ucitelka mi prisla podobna tabaku, s tym rozdielom ze aya je viac maminkovska a pecovatelska kdezto tabak je zase nekompromisny otec, ktory sa s vami mazlit nebude :) . Ale to je moj pocit a moj vztah k tymto ucitelom, inac nevidim dovod toto nejak rozoberat a zovseobecnovat, cloveku ktory ma vlastnu skusenost je to k nicomu a clovek ktory nema si akurat zbytocne nabali dalsie predstavy a ocakavania.
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    DARJEEL: K tomu Grofovi... mohl bych se zeptat na "zdroj" tvých informací? O tom, že "kecal" a že si to trochu "přibarvoval" :-) Já jenom jestli to je nařčení veřejně známé, nebo jestli to je něco, co se (zatím jenom) šušká v kuloárech. Díky.
    MEA
    MEA --- ---
    Obrázek ze záhlaví :) }autora nevim{

    MEA
    MEA --- ---
    Otto Placht (* 1962 v Praze) je český malíř a nekonvenční výtvarník. Od roku 1993 proslul zejména svými velkými obrazy inspirovanými jeho několikaletým pobytem v jihoamerické džungli u peruánských domorodých obyvatel z indiánského kmene Šipibó. Jeho výtvarná tvorba je velmi silně ovlivněna výtvarným projevem domorodých obyvatel džungle a (zejména pro běžného českého člověka) značně exotickým prostředím Amazonského pralesa.













    JULYZ
    JULYZ --- ---
    MEA: intenzívne :o)
    MEA
    MEA --- ---
    JULYZ: cítíš je tam?
    MEA
    MEA --- ---
    Na nástěnku jsem umístila další CZ dokument, který je trochu širokospektřejší než jen o DMT, ale má tu místo.

    ŠAMANI ODCHÁZEJÍ (režie: Pavel Bezouška) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=RRLgvn6aFCg&feature=endscreen


    Kdo by měl čas a chuť, podívejte se prosím na nástěnku na tu 3sérii na youtube (pod CZ dokumenty), co tam hovoří ten zvláštní mladý muž o žábě a stavech, a dejte zpětnou vazbu, zda to má cenu nechávat na nástěnce nebo je to záhodno smazání.. Případné díky! :)

    [ DMT - "duchovní molekula" ]

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam