úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Mycelium -- Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu...
VANEK
---
---
12:55:35 19.5.2014
1 odpověď
SARGO
: Na lodi pouštěli nějaký syntezátorový předěl, jaký si všichni pamatujeme z rozhlasových inscenací ;-)
BRAMBOREENA
---
---
10:35:44 19.5.2014
1 odpověď
... a když jsem v tom, tak ještě fotky z besedy Audioknihy na Vtavě (přesně před týdnem). Ta první je speciálně pro arachnofoby - tahle živá dekorace tam visela na lampě nad barem :D Na spodní fotce je Kateřina Tučková, jedna myceliální obluda, Jana Stryková a Jitka Škápíková.
BRAMBOREENA
---
---
10:30:44 19.5.2014
1 odpověď
+1
Dávala jsem teď na FB fotky, tak je přidám i sem - naštěstí jich není moc. První shora je ze křtu trojky, další z besedy s vítězi Akademie, pak je tam jedna s roztomilou Janou Šouflovou a Sančou Fülle, no a holt dvě össeanské bojovné ve stylu "všechny praštím transparentem". :)
SHADOWALKER
---
---
9:40:45 19.5.2014
+1
Taktéž se připojuji ke gratulantům a ta maska, ta je! Doufám, že si ji vezmeš i do Chotěboře!
BRAMBOREENA
---
---
9:18:16 19.5.2014
1 odpověď
BORGDOG
: Psala jsem o Ištrech před dvaadvaceti lety, to byli drowové ještě na houbách :) Meče Lorgan jsou blábol totálně neopravitelný, přepsat jednou plánuju ty Stavitele. Základní myšlenka (celá civilizace jako jedna velká Hra) se mi líbí dodnes a naopak mi připadá čím dál aktuálnější (když kolem sebe v jednom kuse vidím, jak i dospělí lidi blbnou a hrají LARPy a chodí v maskách po veletrhu a podobné krávoviny dělají, místo aby se starali o nějaké "opravdové" věci); ale zpracování je úděsné.
RAHANUR
: Děkuju :)
RAHANUR
---
---
8:52:38 19.5.2014
1 odpověď
vilmo moc gratulujii.....ze srdce Ti to přeju
FERRYH
---
---
2:18:31 19.5.2014
VANEK
: hele ale zas uznej ze i tahle rejpava reklama je reklamou! a urcite se Argu a Vilme na prodejich odrazi!! ja bych to bral tahle... :)) on je vlastne dobrodej!! :))
FERRYH
---
---
2:11:59 19.5.2014
AOTEAROA
: MA privatni radost scifisty (ac ne zahorkleho a konzervativniho a ctouciho i ty proklivane modni a vsudypritomne Urban fantasy a Fantasy...):
mam hroznou radost, ze kdyz uz se muzeme radovat v duchu: "...jsem fakt nadšená, že máme v ČR autorku, která se může honosit úspěchy a nadšením..." Tak je to oceneni za Sci-fi!!! :O))
FERRYH
---
---
1:56:46 19.5.2014
BRAMBOREENA
:
BORGDOG
:
FerryH byl zas jednou presnej prorok :)) viz muj komentar k tomuhle nekdy pred dvema mesici na legii...
...ale jak jsem tam uz rekl a napsala tu i Vilma: pockej si rok nebo dva a jen se s Vilmou vystridate... :))
BORGDOG
---
---
23:36:46 18.5.2014
1 odpověď
+1
BRAMBOREENA
: Nijak zvlášť strašné mi to nepřišlo. Išrové mi dosti připomínaly drowy (překládám, že jde o náhodou korelaci - a o tom zajímavější) a princip fungování věcí je vcelku přehledný, konec maličko "divný," ale už jsem četl mnohem divnější. Zajímá mě, co se ho folmahiwské společnosti ještě dozvím a jestli se zodpoví pár otázek, co mi rejpavě vrtá hlavou.
SARGO
---
---
23:33:49 18.5.2014
+1
BRAMBOREENA
: Ale kuš, i mlaďasové potřebují nějakou stravu pro svá heroická já! :-D
BRAMBOREENA
---
---
23:28:04 18.5.2014
2 odpovědi
BORGDOG
: Tomu říkám masochismus. Ta kniha je fakt strašná! Počkej pár let, já ji přepíšu!
VANEK
---
---
23:17:18 18.5.2014
1 odpověď
RIP
: Von si nedá pokoj:
iLiteratura - Ceny Akademie sci-fi, fantasy a hororu 2014
http://iliteratura.cz/Clanek/33189/ceny-akademie-sci-fi-fantasy-a-hororu-2014
Na jednu stranu musejí jásat (a dštít síru) všichni milovníci konspirací a teorie, že „Kadlečková vyhraje všechno“, na druhou stranu je třeba napsat, že Mycelium je dokonalé dílo pro sbírání cen. Má silný příběh – čímž myslím to, že se jedná o největší autorčin projekt, za nímž jsou léta dřiny.
BORGDOG
---
---
23:16:29 18.5.2014
1 odpověď
+1
WITTGENSTEIN
: A dozvěděl jsem se, do čeho rejpali Rigor Mortis v "Dobru vítězí." :-)
BRAMBOREENA
: Ale jo, ale jo. :-) A ještě v noci načnu Stavitele věží.
WITTGENSTEIN
---
---
23:14:25 18.5.2014
1 odpověď
BRAMBOREENA
: Aspoň se dozvěděl, odkud se vzal kardnas-lu :)
BRAMBOREENA
---
---
23:11:05 18.5.2014
2 odpovědi
BORGDOG
: Cože? Meče Lorgan? Panebože, to neeeeee!!!! :D
BORGDOG
---
---
23:06:13 18.5.2014
1 odpověď
A aby měla autorka ještě větší radost, hrdě oznamuji, že jsem dnes na jeden zátah přečetl Meče Lorgan i Fomalhiwský mýtus o stvoření světa - a hodlám pokračovat. :-)
GENTIANA
---
---
22:35:35 18.5.2014
Já taky gratuluju a taky jsem tam nešla, ne kvůli bacilu, ale byla jsem jaksi existenciálně utahaná.
VANEK
---
---
20:48:16 18.5.2014
WITTGENSTEIN
: Uvidíme, až Akademie zveřejní jeho hlasování.
Ale doufám, že aspoň za 'svět plný "podivu a úžasu"' může editor, jinak by to byl ještě větší kokot, než jsem měl za možné.
BRAMBOREENA
: Šílená spousta práce je i ve spoustě knížek z
[ Nakladatelské peklo aneb Co se schumelí mezi vydavateli ]
, a pak přijde nějaký nyxák a začne to shazovat, aby si připadal chytrej ;-)
BRAMBOREENA
---
---
20:19:52 18.5.2014
KAROLINA_F
: Díky :) Hlavně jestli je ti líp... :)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam