• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SPIRITMEDITATORExistuje nahrazka masa? Nebo maso je nahrazka jidla(hmota)? Aneb jedl by nekdo maso nijak neupravovany, cerstve uloveny?
    ATOMOUSEK
    ATOMOUSEK --- ---
    OTZ: Mirim k tomu, ze jsou dve moznosti:
    1) vegani jedi nezdrave a proto jsou hubeni a neudrzi teplotu (pricemz u zen se ten nedostatek negativne projevuje i v sexualni oblasti),
    nebo
    2) jedi sice zdrave, ale svuj cas travi honbou za vlastni dokonalosti, a z toho vyplyva, ze jsou to partneri na houby.

    V kazdem pripade nelze poprit, ze by pocit zimy vedl k pocitu, ze se nemuzes svleknout, coz je pomerne podstatna prekazka u sexu :) Takze mirim k tomu, ze ma mozna Fionor s tim sexem pravdu... Lepsi si najit nejakou, co micha krav a polyka semeno, nez nejakou, co nevlozi maso do ust, abych tak rekl ;)
    OTZ
    OTZ --- ---
    FIONOR: ta slečna je veganka a v posteli je učiněná dračice

    no vidis a zrovna tohle bych ja rict mohl. pro me jsou zase masozroutky v posteli k nicemu. takze vysledek nula nic, bez si prastit kyjem nejakou tu chlupatou pozitkarku a zalez si s ni do jeskyne, sbohem.
    ATOMOUSEK
    ATOMOUSEK --- ---
    FIONOR: Ale zde se plete nekolik veci... kolik mela ta dve devcata podkozniho tuku? Asi malo... to znamena ze nemely zasobu energie na dlouhodobou nicotnou cinnost jako je vytvareni tepla svalovym tonem.
    OTZ
    OTZ --- ---
    ATOMOUSEK: hele ja nevim kam miris, ale je snad logicky, ze clovek co nesmrdi hnilobou je vonavejsi a tudiz pritazlivejsi, protoze ma vetsi prostor jeho prirozena esence. za dalsi, pokud masozrout konzumuje maso z velkochovu nacpany hormonama, ty ovlivnujou jeho biochemii a teda i "vuni". samozrejme, pokud nekdo preferuje pach smrti, budou mu pritazlivjesi ty slecny "jez si uzivaji zivota".

    nejlip potom prirozene voni vitariani/ky. a taky jsou prirozene nejzdravejsi a nejkrasnejsi :)

    BARRACUS: stejne tak ja kdyz sezeru nejakou tu cibuli, bude ze me cejtit. takze to, ze potrava ovlivnuje pach, jez clovek vylucuje, proste nepopres.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    OTZ: tobě nic dokazovat nemusím, jen jsem poukázal na zkušenost, která mě utvrdila v tom, že vegetariánství a veganství má zajímavou souvislost se sexualitou v případech, které jsem mohl posoudit (a se schopností zahřát se v zimě - obě slečny byly extrémně citlivé na chlad)
    ještě jsem neslyšel, že by někdo říkal že: „ta slečna je veganka a v posteli je učiněná dračice,“ ale už jsem o spoustě holek slyšel prohlásit, že jsou požitkářky nejen v jídle (a ten požitek nespočíval ve fazolovém salátu se sojovou sekanou). A takové prohlášení se shoduje s mojí zkušeností.
    Navíc, na holce, která zařízne slepici nebo králíka (případně míchá krev na zabíjačce), je něco naturalisticky přitažlivého.
    BARRACUS
    BARRACUS --- ---
    OTZ: Odkazuj se na zdroje na vedecke materialy a ne na svuj cich. Napadlo te nekdy,ze co tobe smrdi nekomu jinemu muze vonet? Navic, tou toxicitou si opravdu nejsem jisty. A opet je zde zanedbano mnoho dalsich promennych, ktere muzou ovlivnit ten pot. Bohuzel jsem jeste nenarazil na misto,kde by veg*ani meli svoji satny a masozrouti tu svoji.
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    MANFRED: jo, takze na posezeni vegetariana odmitate pozvat, ale kdyz ti nekdo nazve kytu urizlou praseci nohou stazenou z kuze, coz ovsem kyta je, tak to je netolerance.
    OTZ
    OTZ --- ---
    BARRACUS: hele tak si bez nekdy pocichat do satny masozroutu po sportu a pak do satny vegetarianu. nechces mi snad tvrdit, ze pri zpracovani masny potravy lidskym telem nevznika nasobne vic (a toxictejsich) odpadnich latek, jez se vylucujou mj. taky potem, ze ne?
    ATOMOUSEK
    ATOMOUSEK --- ---
    OTZ: Takze je tu i ta moznost, pomineme-li nedostatek zivin v jejich jidle, ze jsou to lide vyrazne zamereni na sve telo... To by ale pak znamenalo, ze to nebudou nejpozornejsi milenci, neni-liz pravda? :)
    BARRACUS
    BARRACUS --- ---
    OTZ: Ty mas vsechno dokazany :) ze neco prohlasis za pravdu z toho nedela pravdu. pateticke je, jak misto odpovedi na urovni si potreboval jen zas hloupe stouchnout.
    OTZ
    OTZ --- ---
    FIONOR: jinak teda zajimavy, jak tady delas ramena, a kdyz bys mel moznost toto svoje (byt zcestny a sovinisticky) tema rozvinout, vzdas se toho. dobre videt, jak si stojis za tim, co meles..
    OTZ
    OTZ --- ---
    ATOMOUSEK: reknu ti to presne: nula.
    ATOMOUSEK
    ATOMOUSEK --- ---
    OTZ: Kdyz jsme u tech zivin: kolik veganu, ktere znas, je obeznich?
    OTZ
    OTZ --- ---
    BARRACUS: nevim, co je na smradu masozroutu patetickyho, to je realita:)

    BLOODRAT: viz ten strip, veg*n nerovna se slunickar, hipik ani naiva, a klidne se uchyli k nasili, kdyz je potreba. stejne jako se masozrout rad uchyli k nasili na bezbrannem tvoru (mase) a ospravedlnuje si to prirozenosti, potrebou zivin nebo jinyma, davno vyvracenyma blbostma.
    ATOMOUSEK
    ATOMOUSEK --- ---
    OTZ: Ale trochu vice prdi, ne? Vzhledem k tomu, ze ji hure stravitalnou potravu a neprezvykuje ;)
    ATOMOUSEK
    ATOMOUSEK --- ---
    BARRACUS: Co se tyce "kauzality", zminil jsem to i nize. Pokud sam sebe prescvedcis, ze jsi lepsi clovek (protoze nezabijis zviratka), pak ti musi byt tak dobre, ze i mene smrdis :)
    BARRACUS
    BARRACUS --- ---
    OTZ: A proc na tak patetickej kec musis odpovedet podobne pateticky? trochu skoda..
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Mě baví sledovat tu veganskou empatii a duševní pohodu.
    OTZ
    OTZ --- ---
    btw. chces rict "poteseni smrti"
    OTZ
    OTZ --- ---
    hrozne patetickej kec. ale uzij si to, je dokazano, ze clovek masu neholdujici voni lepe, nez masozrout. prirozene, nevylucuje totiz odpadni latky, jako je napr. mocovina..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam