NEKROMANT: Hm.. ok mozno to bude neslusne, ale musim sa spytat - v ramci svojho pribehu spominas, ze vlastnis byt a napriek tomu si v tej situacii akej si - co je s tym bytom, ze ho nemozes pouzit na riesenie tejto situacie? Nemusis nam to sem samozrejme napisat, ale uprimne ked som si tie tvoje prispevky postupne cital tak ostal v takom WTF stave, ze sa jednoducho musim spytat.
NEKROMANT: Inak uplne vazne - tie videa, ktore o NZP koluju su sice pekne pre zaujatie niekoho, co o teme nepocul, ale odkazovat na ne v ramci diskusie o NZP je uz fakt moc. Mne osobne to pride ako virtualna verzia svedkov jehovovich. Tych videi je kvantum, ale neobsahuju jednu zakladnu vec a to je - aky konkretny NZP navrhujete. Bez nejakeho konecneho a presneho variantu sa budu len donekonecna znova opakovat tie iste argumenty (co sa viac-menej deje presne aj tu) - teda naco to pozerat, ked som to uz videl?
Proste a jednoducho - videa su pekna agitka, v momente ked zaujmete niekoho kto ma aspon ake take kriticke zmyslanie, tak sa opyta tu uplne zakladnu otazku - kde sa nato vezme. A prave TAM musi mat hnutie NZP odpoved, alebo lepsie povedane navrh. Uplne konkretny a jasny (tym nehovorim, ze dobry a uplne realny - ved to nemaju ani politicke strany). Nechapem preco toto nedokazete pochopit.
To co sa momentalne okolo NZP predvadza je na urovni:
A: Postavim Vam kraasny zamok.
B: Fakt? A ako bude vyzerat? Bude mat priekopu? Bude mat veze? Bude mat...
A: No.. Erhm.. Vlastne..