FIONOR: tak ano, jako člen politické strany se "cpu do politiky", to jistě. každopádně jen tak vykládat (z anonymní pozice) někomu na netu, že je zmrd... jako sorry, ale to je trochu odrzlost. neudělal jsem nic takového, za co bych si to zasloužil.
nějak mi chybí nějaké informace o tobě, co že za tak úžasnou, "neparazitní" profesi sám v životě vykonáváš, že si nárokuješ právo takhle soudit druhý. (já jsem si tě jako arbitra rozhodně nepozval).
(a nemyslím, že bych byl za komunistů ve Straně, protože na to jsem moc potížista a mám moc velký talent dělat si nepřátele a jít proti všem... nemyslíš, že průměrně pragmatický kariérista by se snažil vlést spíš třeba do Ano, nebo nevím kam, do ČSSD, ODS... prostě do stran s koaličním potenciálem? jako když jsem Piráty spoluzakládal, tak jsem skutečně nemohl tušit, že tak snadno a levně porazíme v preferencích Svobodné a začneme zvolna překračovat 5% ... opravdu se omlouvám, neplánovali jsme v roce 2009 takový úspěch :-)) jako když už bych někoho označil za kariéristy, tak lidi, co k nám vlezli, až když jsme dostali 13 mega za volba :-))
jinak obvinění, že "okrádám stát na daních" je docela silný kafe: když už, tak jsem jako blbec platil daně tam, kde velká část lidí,co dělala to co já, vymýšlela různé triky s občanskými sdruženími, apod. takže fakticky: mám čisté svědomí (díky čemuž jsem pro většinu lidí na úřednicko-akademické levici, zvyklých si od státu brát, i pro většinu lidí na pravici, zvyklých ty daně pořádně optimalizace, skutečně za vola.. ale bejt blbej je něco jiného než být parazit nebo krást)