FIONOR: vlézt do strany, která toto chce hlídat přísněji, než jiné, a má na to i nějaké nápady? (zveřejňování veřejných smluv, přebíjející obchodní tajemství, běžné v soukromém sektoru, apod.)
obecně chci otevřít dveře k veřejným zakázkám všem, kdo nabízí open source řešení, to je pravda. ale fakticky není těžké si zjistit, že já toho času ani žádné open source řešení dodat schopen nejsem.. jako programátorovi mi ujel vlak. je to až tak trapné, že pokud se někdo necpe do politiky od 20ti a nechce v tom udělat kariéru, tak tam jdou lidi, kteří ve svém oboru až tak docela nestíhají. prostě rád diskutuju - třeba tady s tebou. Třeba ten ZP má podporu asi 10% populace, není to zvlášť populistické téma, většinový postoj je spíš "kdo nepracuje, ať nejí".. toto mi cestu k veřejným zakázkám fakt neotevře (navíc, pokud stát bude utrácet ZP, zbyde mu míň peněz na veřejné zakázky)
podívej nemáš žádná fakta, kterými bys podložil, že "lžu". je to jen tvrzení proti tvrzení. pochopitelně, chodit po online fórech a označovat lidi, které člověk osobně nezná, za "zlodějské svině", to už vyžaduje, hmm... určitou zvláštní povahu... uvidíme, kolik lidí tady ti to bude žrát. (všimni si, že já prostě mám problém urážet lidi, i když by šlo o uplácení... kdo mě zná osobně, ví že s tím mám problém i v reálu...)
(BTW: tohle není TV, abys z věcí, které píšu, mohl vystřihnout jen to, co se ti hodí, a nějak pracovat s výroky vytrženými z kontextu)