DISIMA: resime to ted taky, synovi je necelych 2,5 roku. v pondeli rano doma vysklil hrackou sklo u dveri. byl u toho jeho tata, ja vedle v mistnosti. pro me je tohle hodne, ale opravdu hodne pres caru. rvala jsem na nej. tatova reakce neutralni, z myho pohledu uplne mimozni. syna jsem dala do nositka na zada (to ve vypjatych situacich delavam) a natvrdo nastoupila na otce, zda si fakt mysli, ze tohle je v normalu. po chvili vazne komunikace (uz bez revu) mi musel dat za pravdu, ze tohle ne a zacal synovi vysvetlovat, proc se tohle nedela.
citim, ze syn byva vztekly, protoze vi, ze tata je neduslednej a ve vztahu k nemu fakt mekkej. proto dela sceny nejvic v jeho pritomnosti, nekdy se tomu ale nevyhnu ani ja.
YMLADRIS: to je prave ten problem, ze vlastne nevim, co cekam, ze bude delat, aby se odventiloval...nabizela jsem mu moznost prastit do polstare, vysvetluju, ze muze hodit plysakem, protoze jim nikomu neublizi a plysak se nerozbije, ale s kovovym hracim mlynkem tohle neplati.
trochu pomaha pravidelne hrani mocenskych her. v tomhle je zas jeho otec uzasnej...