KOTENCE: Ne, to věru nejsem. Zdá se mi, že nepochopení psaného textu je i tvůj problém, dovol tedy, abych zopakovala, co jsem říkala jinde: dítě (kterému čtyři roky nejsou ani smykem a plynně se též nevyjadřuje) zatím nebylo schopné pochopit rozdíl mezi plenou a jakýmkoliv jiným obalem (kalhoty). Proto na cesty dostává plenu. Má to dva důvody: nelze se spolehnout, že to nepustí rovnou. Důvod druhý - od chvíle, kdy zahlásí, do chvíle, kdy pustí, neuběhne ani deset vteřin. Je tedy poněkud problematické v daném čase například najít místo k zaparkování vozidla, zaparkovat, vyndat dítě z autosedačky, svlíknout ho (i z pleny) a nechat ho vykonat požadovanou činnost.
Je tedy pro mě momentálně (zima, Kefalín, zima) přijatelnější nechat ho rozlišovat dva stavy: jsem nahý, tehdy chodím na záchod. Jsem venku, tedy mám plenku a čůrám do ní. Trénink kýženého stavu započne v příznivějším počasí, protože promočený kalhoty nejsou nic moc bezva ani na sedačce v autě, ani při převlíkání v +5/-5 stupních.
Je již dostatečně srozumitelné, že se "čůrám" neozývá z gauče?