• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDLICKAO čem se vám naposledy zdálo?
    ALEA
    ALEA --- ---
    Po dlouhé době zas noční můra...

    Jeli jsme na výlet/dovolenou nebo tak něco na jiné planetě. Slibovali výlet plný zážitků v luxusním turistickém centru, v plánu byla pláž, místní varianta windsurfingu, skoky padákem a velké párty v hotelu. Ale když jsme byli na různých akcích, tak místní začli unášet turisty, převážně holky (ale ne jenom) a bohužel byly rozdíly drobné, ale turisty šlo odhalit podle vzhledu i pohybů, nedalo se schovat. Přesto jsme se snažily utéct (já a nějaké hodně mladé děvče z USA) a během zmateného utíkání a skrývání (v hliněné chatrči v zablácených závojích nás neviděli, ale pak se k nám prokopali shora a začli nás zas nahánět) jsem zakopla o štěně (stálo a nehýbalo a se, ale povedlo se mi spadnout tak, abych mu neublížila, možná to byla jen figurka, protože se za celou dobu nepohnulo) a okamžitě mě kousla větší fenka, asi matka, co ležela vedle a vypadala dost nemocně... Z ní na mě (a tu druhou dívku) přešly místní blechy. Obrovské, velké tak osm centimetrů se zubama a každá z blech měla v sobě hromadu... věcí? vypadaly jako přísavky nebo misky velké asi jako nehet, ale měnily tvar i velikost. Nejsem si jista, co se dělalo přesně, protože současně to způsobilo neuvěřitelné halucinace a to nepřestalo ani když jsem se odpojila od těla (což dělávám skoro automaticky když je ve snu něco nepříjemného)... věci mi začly dolovat v kůži cestičky (ne pod kůží, ale skrz celé tělo, že vypadalo jak mořská houba) a přes halucinace jsem neviděla ani neslyšela. dokázala jsem vnímat jen tužku a papír, (doufala jsem, že to není další halucinace) kam jsem napsala, že jsme unesené dívky z Evropy a USA, nakreslila jsem blechu i věc, obrázek, že je to přenosné a pak jsem začla psát příznaky. Místní nás tam asi nechali, rozhodně nevěděli co s námi (pro ně to byly normální blechy psí, co na domorodce nejdou) a pravděpodobně nás i našla záchranná mise, ale těžko říct. halucinace byly divoké, barevné a spolu s tou nákazou velmi velmi nepříjemné a nedokázala jsem odlišit realitu...

    vzbudila jsem se vylekaná a vyklepaná...
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Jel jsem vlakem. Nějakým hodně velkým vlakem, který měl dvě patra.
    Seděl jsem v salónku nad schody na pohovce, a chodili za mnou lidé, které jsem dřív znal, a povídali si se mnou. Několikrát už měl vlak dojet si stanice a já jsem se zvedal, abych šel dolů po schodech, ale vždycky přišel někdo další, koho jsem hrozně dlouho neviděl, a dal se se mnou do řeči.
    Jestli jsem nakonec vystoupil nevím.
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    Mě zatmění nějak zvlášť nebere (nic proti) a navíc jsme tu měli oblačno, takže ze setkání rodiny kvůli zatmění bylo povídání si u koláče. Ale protože to oba všichni z rodiny řešili a v televizi dávali ta různá povídání o astronomii, tak jsem astronomický zážitek nakonec měl. Zdálo se mi o gargantuovském měsíci, asi tak přes třetinu horizontu. Mj. vypadal fakt jako Bloodmoon a emanace included. Teď ze mě bude asi vlkodlak.
    ALEA
    ALEA --- ---
    Byla jsem slavná a známá herečka? zpěvačka? v Hollywoodu nebo podobně pozlátkové společnosti. Na jednom z řady večírků (trochu připomínal úvodní scénu z Indiana Jonese 2 než se začlo střílet) jeden kolegů umělců dal jasně najevo, že mě a jednoho dalšího kolegu považuje za odpovědné za dehonestaci své osoby na posledním společném projektu. Byl to plán pořadatele/hostitele a my s tím neměli nic společného, ale nevěřil nám. Chystal nějakou strašlivou pomstu, proto jsem se rozhodla na čas zmizet.
    (střih ve smyslu "obraz na dospělého zdravého psa a několik koček + prolínačka jak k tomu došlo")
    Byla jsem na chalupě s babičkou. Sousední dům byl rozpadlé stavení se zanedbanou zahradou. V hlavě se mi ozval hlas vypravěče, že v tom domě žila slavná osobnost (detaily si nevybavuju), kterou někdo strašlivě proklel a příbuzní ji tam nechali umírat... Šla jsem tam a z trosek a bince na verandě jsem odvedla obrovského a brutálně podvyživeného psa (velikost a tvar jako velmi velmi zanedbaný vlkodav, jen po učesání a umytí měl skoro hladkou krémově zbarvenou srst), což (jak říkal vypravěč v mojí hlavě) byla jediná živá bytost na pozemku, ale těžko říct, jestli na to prokletí je nějaký lék... ale byla šance to dát dohromady.
    Pak jsem na střeše naší chalupy chytla kočku. Vypravěč v mojí hlavě (protože jinak to poznat nebylo, kočka byla hubená a v pohodě) říkal, že je březí a umírá... Vzpomněla jsem si na to, že stejnou situaci už jsem řešila minimálně jednou. Vzala jsem si s babičky dovolením klíče od stodoly a od vrátek, doběhla do stodoly a pod prknem v podlaze (úplně stejným jako tisíc dalších, ale přesně jsem věděla kterým) našla krásný útulný prostor, vystlaný novinami a velký akorát, aby se tam vešla kočka s koťaty nebo větší koťata bez kočky. Následně proběhlo něco o čem si kterýkoli savec může nechat jen zdát, bylo to hladké, čisté a rychlé... a v prostoru kníkalo asi šest až osm koťat od slepých ptáků pár cm velkých po cca do dlaně (a ty už ani nebyly slepé). Kočka zprůhledněla a vypravěč v hlavě říkal, že až nebude potřeba, tak prostě zmizí. Začla jsem vymýšlet, jak a čím koťata přikrmovat a že časově to asi nepůjde s prací kombinovat, zatímco jsem pozorovala kočky a drbala u toho vlkodava, ale myšlenka "práce" měla za následek stmívačku s pohledem na koťata a probuzení...

    přiznám se, že nejvíc wtf moment byl, že mi moje babička bez řečí a hned dala klíče a že absolutně nereagovala na psa (babička má panickou hrůzu ze psů, čím větší pes, tím hůř)
    KLX
    KLX --- ---
    Můj blízký břítel Neymar mě vzal k němu domu, takový malý skromný stavení, před vchodem oltář a mřížová branka a najednou po nás šel nějaký mexický kartel, hroznej krvák, samé podřezané krky, ne naše, a tak a najednou nás začl chránit Trejo a.k.a. Mačeta a zase hrozný jatka, vyhejbačky letícím mačetám a nožům a pak to Mačeta koupil za komínem do krku a najednou chodil všude s rozřezanou nohou a všichni mu hrozně fandili, na ulici, jakože borec co se nedá a najednou jsem se probudil..Asi bych měl méně koukat na fotbal a filmy :-)
    KLX
    KLX --- ---
    Taková všehochuť, ale jediné, co si pamatuji, že mám kapelu a hrajeme někde naživo v klubu Say hello 2 heaven od Temple of the dog..tak nevím, co si o tom mam jako myslet :)
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Byl jsem na místě, kam jsem dřív jezdil na tábor, akorát místo louky byla vinice, na které jsem brigádničil.
    Jednoho dne jsem se vracel z večeře, když jsem procházel okolo domu, ve kterém zněl požární poplach a ze kterého vycházelo několik špatně naložených postarších dám. No jo, blesklo mi hlavou, tady je ubytovaný můj kamarád Z. a nikde ho nevidím - nezůstal uvnitř?
    Vrazil jsem do suterénu, kde měl Z. pokoj, a našel jsem ho polonahého s nějakou slečnou.
    "Je požární poplach," říkám mu.
    "No jasně," odpovídá, "jak jinak myslíš, že taky můžu mít trochu soukromí?"
    Diskrétně jsem zavřel dveře, a odešel pokusit se vysvětlit domovníkovi, že to nejspíš byl planý poplach. Ten to naštěstí vzal v pohodě, a když jsme se loučili, utrousil něco o tom, ať si to Z. užije.

    Když jsem dorazil domů, našel jsem přede dveřmi dárkový koš. Věděl jsem, že je to smluvené znamení, že se mě tajná a prastará lóže mágů rozhodla přijmout za člena. Prohledal jsem koš, a v tajných záhybech látky, kterou byl vystlany, jsem mezi květinami, ovocem a lahví vína našel samolepky s logem lóže a očarované manžetové knoflíčky.

    O nějaký čas později jsem se učil na zkoušku z interny, kterou, jak jsem zjistil, budu muset ještě o zkouškovém udělat. Rozhodl jsem se, že si zajdu na oběd. Když jsem vešel do restaurace, zamířil jsem rovnou na záchod, abych si ulevil, a po cestě jsem potkal stůl, u kterého měli sraz spolužáci že střední, se kterými jsem nikdy moc nevycházel. Nějak divně na mě koukali, až jsem si najednou uvědomil, že mám na sobě pyžamo. To je to se mnou o tom zkouškovém fakt špatné, říkal jsem si, když už jsem schopný jet přes celou Prahu do hospody v pyžamu.
    Odešel jsem za roh na zastávku autobusu, kde jsem měl svoje věci, abych se převlékl. Okolo už postával hlouček lidí, aby se podívali, co je to tam za nového bezdomovce. "Žádný bezdomovec," snažil jsem se jim vysvětlit, "jen študák o zkouškovém, byť v tom není moc velký rozdíl."
    Pak se ještě přišli podívat dva toulaví psi, které jsem kdysi dávno potkal, když jsem přespaval v parku v Dubrovníku, ale měl jsem s sebou svoje kouzelné manžetové knoflíčky, tak se neodvážili přiblížit.
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    Byl jsem jeden ze dvou co šli vyšetřovat napůl upíří pakt a nějaké nekalosti ukazující nepřímými důkazy na něj. Poměry byly trochu jako v "Perfect creature", upíři se tak docela neschovávali a i když žili vysoce v ústraní a pořád to byly uvnitř šelmy, svým způsobem někdy pomáhali lidem. Především schraňováním vědomostí a připouštěním potřebných k informacím (bez ztráty na zdraví či krvi :). Ovšem v jejich vlastní společnosti nekvetlo zdaleka jenom nějaký mnišský dobro zdrženlivých a my šli právě vyšetřovat co se děje. Do jejich sídla a obrovské viktoriánské knihovny nás uvedl něco jako Vrchní správce znalostí s vybraným, jakoby zpomaleným chováním, přesně jako bývá někdy Max von Sydow v jiných filmech. Místo vyzařovalo jistou zvláštní obojednou dávku přívětivosti a zároveň skrytého varování, ostrého jako žiletka. Cítil jsem se jako myš, kterou si domů pozvala kočka, co se rozhodnula být hodná, ale nebude myš chránit před padesáti dalšími kočkami žijícími na stejném místě.

    Pak si ještě pamatuji hon, který na nás pořádala nějaká lidská sebranka, co se nejspíš paktovala s těmi "zlými" od těch upírů a také jak jsme se v jednu chvíli zařadili nenápadně do jejich řad. A pak už jen s pobavením sledovali, jak si jejich vedoucí/stopař neví rady proč stopa postupně vychladnula a nikde není po nás ani známky.

    Pak ještě konečnou bitvu, kde upíři také nebyli. Jeden z hlavních liských záporáků, když viděl že mojeho parťáka nedokáže zabít ani deset vojáků najednou a postupně jim slábly zástupy, zakouzlil na svojí nejlepší a nejbližší učednici (evil witch indeed :) něco jako voodo reflect damage. Ona pak, se slzami tknoucími se v očích z posledních zbytků lidskosti a s hrozivým pochopením zračícím se ve smutkem skřiveném obličeji vytáhla dýku a vrazila si ji do srdce aby tak sejmula i mojeho parťáka. Nevím přesně co se stalo, já předtím zkoušel v reakci na kletbu hrát si na to, že jsem na něj zakouzlil "Bless" - v tom snu jsem měl nějaké lehké magické nadání, ale zdaleka ne něco, co by mělo vynulovat kouzlo od 15+ level záporáka. Nicméně parťák zůstal stát na nohou v pořádku, evil witch se ještě s překvapením (poslední zbytky lidskosti v očích znovu přítomny :) podívala na mě a na svého bývalého učitele a pak klesnula k zemi. Pak už jsem se probudil, jak dopadnula bitva nevím.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Zdálo se mi, že jsem zjistil, že nemám zkoušení z histologie.
    No jo. uvědomil jsem si ve snu, ale jestli nemám zkoušení z histologie, tak nemůžu mít zápočet. Ale za tenhle rok mi přeci docent Zach oba zápočty zapsal. To musí znamenat, že nemám zápočet z loňska. V tom případě jsem ale ani nemohl dělat zkoužku ze základů buněčné medicíny, což znamená, že jsem si ji musel přetáhnout do letoška a místo abych měl dvojku, jak jsem si myslel, budu tu zkoušku, se kterou jsem jak dlouho zápasil, muset dělat znova letos.

    Jestli to zkouškové brzy neskončí, asi mi definitivně hrábne.
    MANICCA
    MANICCA --- ---
    Vcera jsem si v sest vecer na chvili lehla a vzbudila se az ted. Mezitim se mi zdalo, ze jsem na miste, ktery vypadalo asi jako Pekelny doly s plazi a snehem (nebo nejakym jinym vysokym nanosem bilyho bordelu, mozna soli z ty vody) . Hodne tmavy misto. Obloha tam teda bud nebyla nebo byla nejaka vypalena jako v matrixu. Kazdopadne tam z ty oblohy nebo toho kamennyho stropu visely nebo levitovaly deti a to tak, ze byly oblicejem dolu, ale kolena jim taky visela dolu, coz mi neprislo nijak divny. Nad tema detma jsem se taky prilis nezamejslela, ale vedela jsem, ze nejsou po smrti, ze jen spi, hibernuji nebo tak neco. Byly cca 10 metru nade mnou a nebylo jich moc. Uprostred ty plazicky byla takova ta klasicka bila plastova zidle. Coz bylo jediny, co tam bylo. Posunula jsem ji bliz ke stene ty jeskyne, nebo k takovymu utesu. Byla jsem zrejme venku i vevnitr soucasne, nevim, jak to popsat. Je mozny, ze tam byla atmosfera tak husta, ze to vytvarelo pocit nejakyho stropu, ale byla to jen obloha, jestli mi rozumite. Zahrabala jsem tu zidli tak do pulky do toho snehu/bilejch krystalu cehosi. Krome tech hibernujicich deti levitujicich nebo visicich z kamennyho stropu/zvlastni oblohy tam nikdo nebyl. Vedela jsem, ze tam vseobecne nikdo vzhuru neni, v tyhle dimenzi, tomhle svete, ze jsem sama. Vydala jsem se tam nekam takovou asfaltkou, co byla za tou plazi. Vsechno bylo porad strasne tmavy. Pak jsem se vzbudila
    ALEA
    ALEA --- ---
    Mě se v běžně zdají divné sny, ale ten dnešní asi vede...

    Nejdřív se mi zdálo, že se vracím jako pasažér luxusní vyhlídkové vesmírné lodi, povídala jsem si s pasažéry a jeden z nich byl živý ocelot (hvězda nějaké televizní šou). Pak byl střih.
    Vzbudila jsem se v tramvaji na konečné někde neznámo kde v Praze. Nějak mi došlo, že je to pořád sen a zamýšlela se, co dál. První myšlenka patřila S. a RPGčku, takže jsem se objevila u ní s pár dalšími lidmi... Pak mě napadlo, že můžu něco dělat i "reálně".
    Začla jsem dobývat nějakou vysokou pevnost, kde banda "těch zlých" unášela mladé lidi, hlavně holky pro skupinku starých čarodějnic, které z nich stáčely nějaký ten lektvar mládí.
    Nepřátel bylo hodně, ale když má člověk všechny superschopnosti, co ho napadnou (včetně toho, že jsem okamžitě věděla, které musím zabít a kterým stačí vysvětlit/pohrozit nebo tak něco a polepší se)... Zachráněné jsem posílala do bezpečí, někteří trvali na tom, že půjdou se mnou.
    Ale čím výš jsem postupovala, tím mi přišlo, že moje schopnosti zlobí, asi jako když dochází baterie v ovladači. Úplně nahoře nakonec zbývala jen hlavní ježibaba a u ní mi najednou nefungovalo vůbec nic. Neměla jsem strach (ve snu mi nic neublíží), ale dost nevěřícně jsem se na ni podívala a ona mě jedinou myšlenkou poslala pryč. Vzbudila jsem se dokonale vzhůru...
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Byl jsem na summitu OSN. Pomohl jsem ta zadržet ženu (jednu z delegátek), která se podílela na íránském jaderném programu a pomohla íráncům získat jadernou zbraň.
    Bavil jsem se s chlapem, který po mně chtěl, abych ji zadržel, a ten se chvástal, že za žena ještě dnes zemře, až z něj vypadlo, že ji chtějí popravit bez soudu. To se mi úplně nelíbilo, tak jsem se s ním chvíli hádal, pak mu dal pěstí do nosu, popadnul holku a utíkal.
    Začala honička, kde nás pronásledoval ten chlap, jeho kumpán a nějaká žena. Po cestě se postupně přiznali, že ji chtějí zabít hlavně kvůli tomu, že těm dvěma chlápkům odmítla dát. Pronásledování vyvrcholilo na zapadlém kusu železniční tratě, kde já, už značně zraněný a krvácející, jsem postupně ty tři tolik zmlátil plácačkou na mouchy, až nebyli schopní pokračovat. Pak jsem se doplazil na silnici, kde na mě už čekala žena z íránského jaderného programu, stopla auto městské policie a to nás odvezlo do bezpečí.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Bylo to něco mezi Pánem much, stalkerem a Dark Souls. Ve snu mi mohlo být tak čtrnáct.

    Byli jsme v nějakém přístavním městečku na pláži. To místo bylo něčím zvláštní nebo významné, hodně lidí tam cestovalo, ale všechno zatím vypadalo normálně.
    Pak, když jsem jednou byl na svahu nad pláží, se všechno změnilo. Někdo umřel, buď se utopil, nebo ho někdo utopil. Ozval se hlas, který mluvil o lidském slovu (které mělo v kontextu znamenat duši), setmělo se a návštěvníci začali umírat, často poměrně brutálně, něco je zabíjelo Vzal jsem nohy na ramena, vyběhnul jsem nahoru na parkoviště a začal se přehraboval odloženými batohy. Našel jsem jednu slušnou krosnu, popadnul vedle ležící spacák a utekl se schovat do lesa.
    Po nějakém čase schovávání jsem potkal staršího muže a Zrzka, kterému bylo taky zrhuba okolo patnácti, a nějaký čas jsme přežívali spolu - kdo si nedal pozor, toho mohla snadno rozsápat nějaká příšera, které se potulovaly po okolí, nebo mohl umřít jen tak, na nějakou anomálii. Muž měl u sebe svitky, které byly označeny jako Proroctví, a když to Zrzek zjistil, počkal na vhodnou příležitost a ubodal ho nožem, protože nechtěl, aby muž vyzradil, co ví. Když se Zrzek nedíval, opatrně jsem sebral svitky a vydal se za ním. Nakonec jsme došli zpátky na parkoviště, kde jsme potkali další skupinu mladistvých, a rozhodli jsme se založit komunitu vedenou Zrzkem.
    Nějaký čas jsme přežívali, víceméně lovením menších zvířat a okrádání kolemjdoucích. Celá oblast - pláž, svahy a několik bloků domů - byla najednou nepřístupná, nikdo se nedostal dovnitř ani ven. Po čase mě Zrzek začal podezřívat, že mám svitky s Proroctvím, a začal plánovat, jak mě zabít. Naštěstí jsem včas zjistil, o co mu jde, a utekl.
    Chvíli jsem se schovával mezi domy, než jsem se rozhodl, že půjdu domů. Když jsem ale byl před naším domem, došlo mi, že nemůžu jen tak přijít domů, když jsem byl víc jak rok pryč po tom, co jsem řekl, že jdu jen na koncert. Rozhodl jsem se proplížit na dvorek, tam mě ale dohnal Zrzek a jeho lidé.
    Chvíli mě soudili a pak rozhodli, že mám spolknout pilulku s jedem a zapít ji. Podařilo se mi ale pilulku schovat v puse a pak ji vyplivnout, aniž by si toho někdo všimnul. Předstíral jsem, že jsem mrtvý než všichni odešli, nějaký čas žil v opuštěné stodole, vyhýbal se Zrzkovým hlídkám a po tom, co jsem našel velký nůž, jsem se rozhodl pomstít a zabít Zrzka.
    Přidali se ke mě ještě další dva kluci. Nějaký čas jsme pozorovali, jak si žije tábor na parkovišti - oproti původním Zrzkovým rozkazům, který si přál mít čistě loveckou-sběračskou komunitu, začali někteří lidé pěstovat zeleninu. Další zase sestrojili něco mezi autem a beranidlem, se kterým se rozjeli proti neviditelné bariéře na konci parkoviště, která nás odřezávala od zbytku světa. Vždycky je však hodila zpátky na parkoviště.
    Rozhodli jsme se jít na hřiště vedle parkoviště, kde bylo velké hrací bludiště a kde se dalo najít nějaké jídlo. Po chvíli jsme ale zjistili, že tam nejsme sami - byli tam s námi dospělí chlápci známí jako Černí (protože nosili černé uniformy), o nichž se vědělo jen to, že nechat se jimi chytit znamená konec. Schovávali jsme se před nimi v bludišti a snažili se je obejít a utéct jim, ale nakonec nás pochytali a chtěli odvést.
    Jak nás odváděli, došlo mi, že ten moment, kdy se na pláži poprvé někdo utopil, byla metafora pro První hřích, kdy se všechno pokazilo. Jak nás vedli mezi paneláky, kde měli svoje sídlo, docházelo mi, že mají s tím, co se tady děje, hodně společného a vědí, co se děje. Dovedli nás na plácek mezi paneláky, kde hořely velké vatry. Přehrávaly se nám vzpomínky na události od začátku, kdy jsme se octli uvěznění v pobřežní čtvrti. Černí se nám chystali vysvětlit, co tohle všechno znamenalo, jaký význam to celé mělo a jaké si z toho máme vzít ponaučení.

    Bohužel, než nám to řekli, probudil jsem se. Ani jsem si nikdy nepřečetl svitky s Proroctvím, což mě fakt mrzí.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Šli jsme s rodinou na procházku na Hrad, ale když jsme vyšli Zámecké schody, zjistili jsme, že před branou leží rakev se Zemanem zaházená květinami. Část návštěvníků začala spontánně slavit a tleskat, včetně mojí mámy, což jsme jí spěšně zarazil. Rakev pak několik malých kluků (kolem šesti let) odneslo do krypty, ale rakev po cesta nějak divně poblikávala a mizela, jako by to byl hologram, a občas se místo ní objevil relikviář s ostatky svatého Václava.
    Pak jsme šli na prohlídku krypty. Cestou jsme s bráchou potkali krásnou snědou dívku, která s námi začala flirtovat. Brácha jí stihnul dát číslo, než jsem ho napsal já, byla už pryč.
    Pak jsme se sešli doma u večeře. Najednou dovnitř vtrhla jedna kamarádka s tím, že je duch, protože se zabila z nešťastné lásky ke mně. Chvíli jsme se honili po domě, než jsem ji dohnal venku. Starala se tam o dvě děti, které, jak mi k určité úlevě prozradila, nebyly její. Pak mi řekla, že je samozřejmě naživu a celé to byl vtip.
    O nějaký čas později přišel chlápek se svým synem, že hledá synův domácí úkol a že se mi nejspíš pomíchal s nějakými dokumenty. Vzpomněl jsem si, že jsem něco takového viděl, tak jsme prohledal svůj pracovní stůl a celou zahradu. Nic jsem nenašel, ale když jsem jim to řekl, prohlásili, že ho musí najít, nasáčkovali se mi do domu a začali ho celý postupně prohledávat. Pak mi zavolal známý, jestli nechci jít na pivo, tak jsem šel.
    Cestou z hospody jsem se nachomýtl k nějakému LARPu. Šli jsme do Veletržního paláce, a když jsme vylezli ven, stáli jsme na Seifertově ulici, kde stály barikády a za něco se demonstrovalo. Někdo tam hodně řečnil o tom, jak nesmíme polevit a musíme na barikádách vydržet, ale pak se mi začalo chtít na záchod a zjistil jsem, že mám na sobě tři košile místo jedné, tak jsem šel domů.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Jako jiz tradicne o party na Manhattanu. A pripravach na nic. A legraci, kterou jsme si uzili. A prekvapeni nakonec.
    MAMAMIA
    MAMAMIA --- ---
    Dnes to teda bylo fakt výživný....
    Byla jsem v lese s dcerou a mužem. Najedou se objevilo divoké prase, začalo nás honit. Muž s dcerou vylezli na strom, já na druhej. Muž koukal do blba a dcera mu spadla na zem, rozbila si hlavu. Tak se sebral a utíkal pro pomoc. Já jsem se nás snažila chránit, ale nebylo nakonec třeba, objevil se tam nějaký pokoj, byl toho prasete, který šlo umývat nádobí a pozvalo nás dál :D
    Pak se mi zdálo, že jsem byla na nějakým parkovišti, kde byl sraz veteránů, aut. A potkala jsem tam známýho, kterej měl sbírku nazi uniforem a k tomu měl klobouky. A v těch kloboučkách měl v podšívce KPZku a bavlnky na vyšívání.
    No a třetí dost nepříjemnej sen, že jsem šla plná modřin k doktorovi, zjistili mi nějakou agresivní leukémii a měsíc života před sebou. Měla jsem strach o dceru, a fakt se mi nechtělo umřít.
    Chocholouška pls!
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Povídal jsem si s jednou kamarádkou, a vypadlo z ní, že přes nějakého bratrance zná Klause. Profesora Václava Klause, našeho bývalého presidenta.
    Později jsem byl na oslavě nějakého státního svátku potkal Livii Klausovou. Ta za mnou přiběhla s tím, že jsem určitě ten chlapec, o kterém jí to děvče vyprávělo, a že mě seznámí se svým manželem. Doprovodil jsem tedy Klause s manželkou a vnoučaty k autům, a celou dobu jsem usilovně myslel na to, že nesmím prokecnout, že jsem sluníčkář.
    Pak mě odvezli k nim domů a přesvědčili, abych zůstal na večeři - mají svíčkovou, a vnoučata to vždycky strašně zhltnou, já ji alespoň ocením. Chtěl jsem si umýt ruce, ale z dávkovače na mě místo mýdla vyjel kečup, tak jsem se omluvil a šel hledat koupelnu. Po cestě jsem ve vedlejší místnosti narazil na nějaké lidi, jak hrají Artemis, tak jsem se k nim přidal a na večeři jsem zapomněl.
    Když začalo být pozdě, rozloučil jsem jsem se s Klausovými a vydal se domů. Po cestě jsem narazil na jeden bar, který byl propojen s večerkou. Tu potřebovali zbavit alkoholu, a tak vyhlásili akci, že jakýkoliv alkohol, který člověk ve večerce najde, může zadarmo vypít. Jenže když jsem tam přišel, všechno už bylo vypité, a tak jsem měl vztek na Klausovy, že mě tam drželi tak dlouho. Chvíli jsem jen tak kecal v baru, pak už začínalo svítat, tak jsem se vydal hledat auto, které jsem nechal o pár bloků dál.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Někde jsem sehnal samonabíjecí pušku, a tak jsem se s jednou kamarádkou vydal bojovat na Ukrajinu.
    Udělali jsme si kryt v rozbořeném domě a drželi jsme křižovatku. Později jsme zjistili, že o pár domů dál v ulici se zakopalo několik našich známých. Nějaký čas jsme tam nějak tak bivakovali, než přišel útok. Chvíli jsme se snažili střílet směrem, ze kterého přicházel nepřítel, ale pak jsem zpanikařil sebral kamarádku a začali jsme utíkat do lesa a dál. Nakonec jsme doběhli do nějaké jeskyně, kde jsme potkali chlápka v modré helmě, tak jsme odhodil pušku a vzdal se. Voják OSN mě odvedl na jejich velitelství, kde nás na nějakou dobu zadrželi. Pak mi dali nabídku, že mi dají nějakou drogu a budu znásilňovat zajatce jako formu mučení, aby se zjistilo, kdo je voják a kdo ne. Odmítl jsem, ale o tu nabídku se popral jeden známý s nějakým slizkým dědkem.

    Nějak jsem se dostal domů a vyrazil na chatu, kde jsme s rodinou chtěli jít do divadla. Představení mělo ale velké zpoždění, a tak jsem šel navštívit jednoho souseda. Museli jsme jít hodně potichu, aby nás nezjistili a nezačali bombardovat. Došli jsme k sousedovi - z nějakého důvodu jsem na sobě měl poutnické hadry a v ruce hůl - a potkla tam svého kamaráda z dětství, které se později zabil na motorce, a vypadal tak, jak jsem si ho pamatoval, když nám bylo osm. Pak jsem si povídal s jeho otcem, pochválil jsme mu výhled z terasy - i když jsme byli ve středních Čechách, měl krásný pohled na hory a kopce - a pak jsme se hrozně dlouho fotili.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Chtěli jsme s přítelkyní jít na Svatojakubskou pouť. Koupili jsme si uloveného jelena, abychom měli co jíst, a vydali se na letiště. Má drahá cestou sjela dvě čáry kokainu, který si koupila od kolegy Araba, a najednou vedle nás zastavil neoznačený autobus, z něj vyskákali chlapi a odvlekli ji dovnitř. Následovala honička v autech, a když jsem je nakonec dohnal, zjistil jsem, že to jsou policajti v utajení, co si zapomněli zapnout maják.
    Dojel jsem tedy na letiště, odletěl do Španělska a došel do hor asi 200 km od Santiaga, které shodou okolností vypadaly jako okolí Machu Picchu. Tam jsem v jedné chatě narazil na staré známé z minulé cesty, natruc jsem snědl celého jelena a asi týden jsme pili. Pak jsem dostal SMS od přítelkyně, že ji policajti nechali jít výměnou za to, že jim řekne všechno o svém dealerovi, sešli jsme se a konečně se vydali na cestu.
    MUZA
    MUZA --- ---
    Obri aquapark, kde jsem byla s prateli... Dlouhatanske skluzavky, vzrostle stromy, morska voda a zelvy a delfinu a rybicky a rejnoci.... Tolik mozmosti co delat... Objimani s delfiny a vubec cela fauna byla pratelska a komunikativni... Male bazenky s barevnymi krystaly s hudbou pro relax, lehatka v zakoutich na odpocivani... Svetlo i pritmi, smich i ticho... Holky na skluzavkach s neuveritelnymi obrovskymi nafukovacimi prevleky... Holky s neskutecne dlouhyma vlasama...
    Pocit naproste nadhery, byla jsem unesena jak je to vsechno nove zajimave a krasne...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam