KOUDY: Tak jo, zkusím to :)
Když se podíváš jen na ten tvůj post, co vlastně chceš od své budoucí ženy, tak většina příspěvků začíná "já..", a fakticky obsahuje hlavně to, co ty rád děláš, co máš nebo nemáš rád, s čím máš nebo nemáš problém.. všechno to vztahuješ přes sebe. A takhle o sobě píšeš prakticky všude. :) Já bych se vsadil, že na tobě by si nějaký psychoanalytik mohl udělat celkem slušnou dizertaci na téma narcismus. A věř mi, že většině normálních holek to ale neimponuje. Druhá věc je důvěra. Já osobně bych ti být ženou prostě nevěřil. Ty jsi schopný v diskusi během půl hodiny otočit o 180st. Nakecáš hory doly, ale celkově působíš - pro racionálního člověka - nekonzistentně a nedůvěryhodně. Když jsem ti psal, že jsi pozér, tak jsem tím především myslel to, že si strašně moc hraješ na něco, co ale nejsi. Tím povrchní jsem myslel to, že máš chorobnou potřebu se chlubit penězi, i když se snažíš všechny přesvědčit, že to tak není. Na všechny strany z tebe tryská potřeba si těmi penězi něco kompenzovat, a dokazovat si nějaký status.. Naprosto ti chybí sebereflexe a postrádáš schopnost (dle mého soudu nejen ve vztahu) vidět věci a vlastnosti, které jsou v životě opravdu důležité.
Nicméně opět píšu, je to můj subjektivní zaujatý dojem. Neznám tě, toto je ale odraz v zrcadle, který vidím.
Tím bych asi toto téma z mé strany uzavřel a přeji ti, ať najdeš ženu svých snů! :)