• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    **Jinak moje spravedlnost? Kde je moje spravedlnost teď? Nevím, co tím bylo myšleno, než to s mnou skoro seklo a než mi pak po mých probdělých nocích na netem a dnech co jsem nic nejdela, hledaje co a proč mi kdo provedl, pošlo morče... Jako že bylo snad sparvedlivý mě zdrogovat a znásilnit?? No to fakt ne...

    A jinak: Spravedlnost je tam kde byla a nechci být nespravedlivá, já vím, že bývalý snoubenec byl hodný muž, muž, co mě miloval a s miminkem by se mnou zůstal, neopustil mě, neopustil mě jen kvůli tomu, že jsem po ztrátě práce měla dostat menstruaci, protože u mě opravdu probíhala celý měsíce před tím vklidu, takžen pokud bychom spolu už to mimino měli, neopustil by mě těsně před svatbou, je proto, že jsem dostala periodu a hůř snášela vyhazov z práce v oboru, který jsem rozuměla kvůli pomluvě kolegyně, která byla na měsíc na dovolený a dala mě vyhodit jen proto, že jsem se jí po její dovolný zpetala na dvě věci, co jsem si jen chtěla ověřit, a jen pak hůř prostě v PMS snášela jeho poznámku, že jsem asi neschopná nebo tak něco, ale být už po svatbě a mít to mimino, tak by mě jen proto, že jsem žena a mám tedy menstruaci, neopustil jen proto, že mám menstruaci, a neodešel by ode mě a dítěte a neposlal nám mail, ať se do 10 dní vystěhujem, protože mu vadí, že mám jednou za rok 20 min divnou menstruaci a že se to po neoprávněný ztrátě práce a tátových SMs o hlídání morčete a bytě těch 20 min projevuje ta ženský menstruace, že kdo to jako vymyslel, JAK SE TO PROJEVUJE, a že mu vadí, jak se projevuje ženská menstruace a že ženy maj menstruaci a že to občas zní hrozně a že to nebude poslouchat a A AŤ SE S MIMINEM TEDY DO 10 DNÍ VYSTĚHUJEM A POKUD MOŽNO ZRUŠÍME OMLUVNĚ ŽENÁM MENSTRUACI A PMS, pokud chtěj ženy s dětmi někde bydlet, to by neudělal, to jsem psala, věděl, že rok před tím byl klid, ale víš, výjimka potvrzuje pravidlo:

    *Protože co ten muž má JE JEHO A NENÍ ŽÁDNÝ ZÁKON V ČR, co by svatbou o to ženu s dítětem obohatil a nárok na bydlená jim udělal a bydlení matce s miminkem zajistil!! Žádnej ZÁKON, JAK SE MŮŽE ŽENA V ČR DOBŘE VDÁT A MÍT V KLIDU DÍTĚ BYDLET S NÍM V BYTĚ A MÍT PRO SEBE NA MLÍKO NA KOJENÍ A PRO DÍTĚ CO JÍST, NENÍ!

    Vše závisí jen na náladě TÝ NEJNESPOLEHLIVĚJŠÍ VĚCI NA SVĚTĚ, NA KTERÝ ZALOŽIT MATEŘSTVÍ A SVŮJ ŽIVOT A ŽIVOT SVÝHO DÍTĚTE A SVÝ BYDLENÍ MŮŽE JEN ÚPLNÁ IDIOTKA ....TŘEBA VIZ JÁ. Co místo abych letěla okamžitě za tátou, co jako bývalýmu snoubenci řekl o bytě, jsem si lehla důvěřivě do postele s bývalým snoubencem a objala ho, jako by byla ta postel moje a jistá a pak něco z jeho peněz pro mě a miminko po svatbě jistý!

    Není tu žádnej zákon, co by říkal, že se žena může dobře vdát a že dítě má na nějaký bydlení nárok...Vše závisí jen na náladě TÝ NEJNESPOLEHLIVĚJŠÍ VĚCI NA SVĚTĚ, TÝ NEJSOBEČTĚJŠÍ, CO SE MŮŽE MIMO JINÉ NAPŘ. KDYKOLI ZVEDNOUT A ZMIZET NA MORAVU A VYSTĚHOVAT VĚRNOU MILUJÍCÍ ŽENSKOU Z BYTU S LHŮTOU 10 DNÍ. Dva týdny po tom, co jsme se měli brát a sotva TÝDEN PO TOM, CO SE PŘEVEDL MUJ BYT A UŽ NEBYLO KAM SE K RODINĚ VRÁTIT A KAM JÍT... Ještě že už jsme byli v nájmu,,,mohl by naštěstí jen z tý jeho garsonky

    Není tu žádnej zákon, co by říkal, že se žena může dobře vdát a že dítě má na nějaký bydlení nárok...Vše závisí jen na náladě TÝ NEJNESPOLEHLIVĚJŠÍ VĚCI NA SVĚTĚ - NA MUŽI.



    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:
    REBORNA:
    REBORNA:

    NE bydlení, ALE VĚNO, JEN MALOU ČÁST NA TEN BYT TÁTA DAL!!

    Fakt nevim, proč to tu vysvětluju člověku, kterej se tu taky smál tomu, že mě tu (jen proto, že jsem si TU známýmu známých postěžovala, že jsem přišla o muže a že mě bývalý snoubenec nechal v situaci, kdy můj táta měl moje peníze z bytu z mýho dědictví , bytu po mámě MÁMY a místo peněz na jinej menší byt, CO MI MĚL DÁT A SLÍBIL, mě posílal kvůli něčemu, co mu řekl o mym křiku a pláči po neoprávněný ztrátě práce, klasice v PMS, řakl tátovi do telefonu bývalý snoubenec, POSÍLAL V MEILECH TÁTA místo předání mýho podílu, abych se mohla stěhovat a najít si práci, místo toho zdržoval a posílal v mailech na nějaký léčby nebo k nějakým odborníkům a nechtěl mi dát ty slíbený peníze, abych se mohla stěhovat a hledat si práci a pak jsem kvůli tomu jak mě zdržioval další rok přišla o 15 tis. podporu a žila a platila nájem drahej z nuly!!, jen vloni jsem napsala, že jsem přišla místo svatby o byt a že mě ještě kvůli jeho výmyslu alibistickýmu, když mě v tom nechal bez bydlení a prostředků a miminka v mých 35, místo aby si mě vzal, jak slíbil, že mě ještě kvůli tátovu alibistickýmu argumentu jak prodat můj byt a co řekl bývalýmu úplně zkresleně o mym rozchodu a mym neštěstí a co se mi stalo nepříjemnýho kdysi před víc jak 10 lety na schůzce o bytě a alibistický pomluvě bývalýho, že mi snad něco bylo, což nebylo, jen jsem řvala v PMS jím vyprovokovaná nějakou blbou poznámkou chvíli o ztrátě práce a pak nadávala o bytě, jinak nic, předtím řekl normálně, že si mě vezme, což by jinak neříkal!! , dle všeho, co jsem zaslechla a co TU tamten psal pak lidi pomlouvali, že jsem blázen, nebo spíš že mi něco je, což není, jen jsem někde byla před 4 roky opilá a naštvaná z práce a prud bývalýho a taxikáře a něčí pomluvě na párty, jinak až do rozchodu nic), a chtěla si jen postěžovat a napsat, že se seznamuju a že jsme na to stará...dali tu nějaký ZRŮDY ZDROGOVAT A ZNÁSILNIT, a ostatní se tomu smáli a ty taky, tak nevim, co ti to vysvětluju, ale klidně:

    Ne zajistit bydlení, ale: VĚNO a PENÍZE NA SVATBU, CO MÁ PLATIT OTEC NEVĚSTY = MĚL JI PLATIT MŮJ TÁTA, JEN O TOM JEŠTĚ NEVĚDĚL, PROTOŽE TO BYLO TEN MĚSÍC, co jsme si to řekli, ŽE SE VEZMEM..... to bylo to, těch 350 tis., co měl táta zatím v bytě nechat JAKO VKLAD A ČÁST PENĚZ OD NÁJEMNÍKA, kterýho tam měl místo mě a já i bývalý snoubenec bychom doplatili každej třetinu z toho milionu a bývalý soubenec by na to, že mě a na naše miminko mi půjčil na bydlení, by měl zatím NA TĚCH 200 až 300 TIS. papír od právníka, tak jsem mu to slíbila...

    Zatímco to, že garsonku by jinak nabyl bývalý snoubenec před svatbou, a že tím pádem já ani MIMINKO BYCHOM PAK ZA PÁR LET NEMĚLY NA BYDLENÍ PO PŘÍPADNYM ROZVODU NÁROK...to měl zjištěný bývalý snoubenec už rok předtím přesně, TO JE ZAJÍMAVÝ...JEN JÁ ZAMILOVANÁ VĚRNÁ ŽENSKÁ POCTIVÁ PRACUJÍCÍ, PAK SE UŽ TĚŠÍCÍ NA MIMINKO, NE...UŽ ROK PŘEDTÍM, tak klasicky jak se to dělá po třech letech vztahu, kdy už se dva hodně milujou jako my a už spolu nějakou dobu žijí a vedou domácnost jsem jednou řekla: ,,No a když se vezmem, tak budu mít kousek garsonky?"

    A on odpověděl: ,,No tu bych nabyl před svatbou.." ... a zálibně se pousmál.

    Tak jsem milý úsměv změnila na zádumčivý a jen pokývala hlavou...ale zůstalo mi to v tý hlavě v paměti ROK ta věta!! Přím fotograficky nebo filmově...až do tý svatby, co jsme od července 2018 plánovali, tak jsem si pro sebe a na to miminko pak řešila svůj byt, co jsem měla slíbený léta rodiči a opravdu s ním počítala celý léta, jak jinak, kdo by chtěl být pak s dítětem na ulici, že... KAŽDÁ ŽENSKÁ, CO NENÍ ÚPLNĚ BLBÁ, BY TI ŘEKLA, ŽE TO RADŠI DÍTĚ ŽÁDNÝ...

    Protože POJEM DOBŘE SE PŘED TĚHOTENSTVÍM VDÁT, ŽE JSEM SE MĚLA VDÁVAT A TAK DOBŘE ZA PANA PROGRAMÁTORA A DJe vdát, abychom si mohli pořídit to dítě, co už jsme spolu chtěli, PROTOŽE MNĚ ing. toho času ještě ve slušný práci, o kterou jsem ale přišla a nemohla nic plánovat ani se ještě dát zbouchnout, TÁHLO NA 35 A JEMU BYLO 41, POJEM DOBŘE SE VDÁT PRAKTICKY V ČR NEEXISTUJE !!!

    Protože co ten muž má JE JEHO A NENÍ ŽÁDNÝ ZÁKON V ČR, co by svatbou o to ženu s dítětem obohatil a nárok na bydlená jim udělal a bydlení matce s miminkem zajistil!! Žádnej ZÁKON, JAK SE MŮŽE ŽENA V ČR DOBŘE VDÁT A MÍT V KLIDU DÍTĚ BYDLET S NÍM V BYTĚ A MÍT PRO SEBE NA MLÍKO NA KOJENÍ A PRO DÍTĚ CO JÍST, NENÍ!

    Vše závisí jen na náladě TÝ NEJNESPOLEHLIVĚJŠÍ VĚCI NA SVĚTĚ, NA KTERÝ ZALOŽIT MATEŘSTVÍ A SVŮJ ŽIVOT A ŽIVOT SVÝHO DÍTĚTE A SVÝ BYDLENÍ MŮŽE JEN ÚPLNÁ IDIOTKA ....TŘEBA VIZ JÁ. Co místo abych letěla okamžitě za tátou, co jako bývalýmu snoubenci řekl o bytě, jsem si lehla důvěřiv+ě do postele s bývalým snoubencem a objala ho, jako by byla ta postel moje a jistá a pak něco z jeho peněz pro mě a miminko po svatbě jistý!

    Není tu žádnej zákon, co by říkal, že se žena může dobře vdát a že dítě má na nějaký bydlení nárok...Vše závisí jen na náladě TÝ NEJNESPOLEHLIVĚJŠÍ VĚCI NA SVĚTĚ, TÝ NEJSOBEČTĚJŠÍ, CO SE MŮŽE MIMO JINÉ NAPŘ. KDYKOLI ZVEDNOUT A ZMIZET NA MORAVU A VYSTĚHOVAT VĚRNOU MILUJÍCÍ ŽENSKOU Z BYTU S LHŮTOU 10 DNÍ. Ještě že už jsme byli v nájmu,,,mohl by naštěstí jen z tý jeho garsonky.

    Není tu žádnej zákon, co by říkal, že se žena může dobře vdát a že dítě má na nějaký bydlení nárok...Vše závisí jen na náladě TÝ NEJNESPOLEHLIVĚJŠÍ VĚCI NA SVĚTĚ - NA MUŽI.




    Já nechci auto, luxus a podobně, ALE JSEM PROSTĚ TAKY ZLATOKOPKA V TOM, ŽE JSEM PROSTĚ CHTĚLA PAK S TIM MIMINEM MÍT KLIDNÝ BYDLENÍ A BÝT 5 LET DOMA, UZNÁVÁM.

    Prostě na VŠ a pak 9 let práce, z toho 7 na HPP, jsem si užila dost a JSEM ZLATOKOPKA V TOM, ŽE SE MI FAKT NELÍBILA TA PŘEDSTAVA, JAK JE DÍTĚ V KOJEŇÁKU NEBO V JESLÍCH A JÁ V PRÁCI DO 18:00, abych splatila půlku hypotéky...

    Prostě jsem chtěla NA TO MIMINO BYT A BÝT DRZE 5 LET DOMA, KLIDNĚ I TÁTOVI na obtíž, CO BY SE NEMOHL OBOHATIT NA BYTĚ PO MÁMINÝCH RODIČÍCH jeho prodejem, I BÝVALÝMU SNOUBENCI, CO BY POPLATKY V TOM MYM BYTĚ TÁHL Z NÁJMU JEHO PIDI-GARSONKY, S DÍTĚTEM BYCH BYLA NA OBTÍŽ, JÁ VÍM, ALE NESTYDÍM SE ZA TO!!

    Nehodlám se fakt STYDĚT ZA POTŘEBU BÝT MATKOU, ZA MATEŘSTVÍ, ZA TO, ŽE VIM, ŽE JE DOBRÝ MÍSTO PRÁCE DÍTĚ DVA ROKY KOJIT, ŽE JE DOBRÝ, KDYŽ JE MATKA U TOHO MIMINKA I TEN DRUHEJ A TŘETÍ ROK, ŽE JSEM CHTĚLA BÝT 5 LET S MIMINEM V DOMÁCNOSTI.

    Vše šlo podle PLÁNU, PROTOŽE JÁ MĚLA TAK NARUŠENOU A PŘERUŠENOU KARIÉRU, ŽE JSEM BYLA OCHOTNÁ SE OBĚTOVAT, NA PÁR LET SI ZNIČIT ŽIVOT A DONIČIT KARIÉRU TÍM, ŽE SE STANU MATKOU A PAN DJ a programátor, co si mě měl brát, by se stal tatínkem..

    Vždyť on chtěl!!

    Proč chtěl muj táta prodat mermomocí ten byt a bránit mi v mateřství a v tom pak kojit a být pár let doma, místo se honit v 19 h z práce a vydělávat na hypotéku, to jsem nechápala...

    Ale byla to tátova přítelkyně, ALE TA UŽ NAROZDÍL OD MÝHO TÁTY VNOUČATA MÁ, DOKONCE SE JÍ O JEDNO TÁTA STARAL!!
    Tak ona má, tak nechápu, proč by mi v tom bránila a tátovi taky, aby on měl vnouče taky a já dítě a nutila ho ten byt prodat!!
    Ale ona je ze starý doby právě, VŽDYŤ ONA MÁ TŘEBA BYT PO JEJÍM MANŽELOVI! to to bylo vše jinak... Ale třeba muj táta se stěhoval k mámě....jinak by bydlení ani po rozvodu neměla, oni se rizváděli už po revoluci, tak nedostala nic a alimenty jen 700,- kč... kdyby neměla byt po rodičích, byli bychom JÁ A ONA NE POD ŽIVOTNMÍM MINIMEM, ZATÍMCO TÁTA SE SÉGROU, CO MĚL V PÉČI V TOM JEJÍM DRUHÝM BYTĚ, CO ON PAN INŽENÝR RIOZVODEM OD MÝ HCUDÝ MATKY DOSTAL, ALE NEMÍT ONA BYT PO RODIČÍCH, CO SE DĚLIL, BYLY BYCHOM PŘECI PO ROZVODU S MÁMOU NA ULICI, V MÝCH 13 LETECH !!!



    Nepříjde mi nic ostudnýho na tom, že JSEM CHTĚLA DO TOHO SVÝHO BYTU, DOPLATIT SI HO - NESTYDÍM SE ZA TO, ŽE JSEM CHTĚLA MÍSTO HYPOTÉKY A SPLÁCENÍ PŮLKY BYTU BÝVALÝMU SNOUBENCI, CO MĚ MĚL ZBOUCHNOUT, ŽE JSEM CHTĚLA MÍSTO TOHO DVA ROKY KOJIT.

    I když táta pak psal, že je mi skoro 40, že bych se měla stydět anebo že bych se měla jít léčit a zadržuje mi ty peníze, i ten podíl, co mi slíbil, zatímco já nechtěla aby se prodal a měla jsme se vdávat a chtěla JSEM V MÝCH 35 DÍTĚ A CHTĚLA HO SMĚT KOJIT A BÝT S NÍM 5 LET DOMA A STARAT SE O NĚJ! A nestydím se za to a NEBUDU!!

    Proč bych se jako měla stydět za to, že jsem chtěla DVA ROKY KOJIT A CELÝCH LET SE STARAT O DÍTĚ A BÝT VŠEM NA OBTÍŽ MYM TĚHOTENSTVÍM A METEŘSTVÍM CELÝ 3 ROKY Z 5.

    2 ROKY BYCH BYLA NA OBTÍŽ JEN STÁTU, NIKOMU JINÝMU!! tAK CO JE TÁTOVI NEBO JEHO PŘÍTELKYNI DO TOHO!!

    A co bylo do toho mý ségře, co říkala kdysi, že by mi dítě odebrali... no to leda během mý VŠ, že jsme neměla peníze, tak to bylo jasný, že gynekolog i škola i rodina i přítel by mě poslali na potrat a pak do Bohnic, že potrat a Bohnice jsou v případě studentek jasná volba, ale u ženy 34 letý!! proč by mi měli kvůli absenci bytu, když byt měl jen bývalý snoubenec, to je jako fakt...

    A SESTRA MĚLA NA VEČEŘI SE MNOU A BÝVALÝM SNOUBENCEM A MOU MÁMOU PRAVDU, KDYŽ JSEM JÍ ŘÍKALA, ŽE CHCI BYT TÁTOVI DOPLATIT, ŽE MI I MÁMA POMŮŽE, ALE SETRA MI VPÁLILA DO OČÍ:

    ,,Byt je táty, TY NEMÁŠ NIC!" Jsou to jedny z posleních slov, co jsem od ní v mym životě slyšela, než odešla a je mi to líto, že už ji s mámou nechceme vidět.

    Ale já přeci na ten byt 300 tis. našetřila a třetinu na něj pro tátu měla a máma a bývalý snoubenec by mi mohli!!

    Kdysi říkala, že by mi dítě odebrali - no to jsem neměla peníze, že jsem byla po VŠ a byla krize a nebyla práce, nemohla jsem za to.. a že jsem neměla peníze a nesměla mít dítě, že mi to školní gynekolog zakázal, když jsem byla studentka a bylo jasný, že leda potrat a kvůli němu Bohnice, to jo...ale tím spíš jsem pak byla ráda, že vše dobře dopadne, ŽE JSEM MĚLA PO 7 LETECH PRÁCE 350 TIS. ÚSPORY, MĚLA RODIČI SLÍBENEJ JEDEN Z TĚCH BYTŮ A MOHLA SI KONEČNĚ POŘÍDIT DÍTĚ, S DOST PROSTŘEDKY NA TO, KOR KDYŽ JSEM SI PAK MĚLA BRÁT PROGRAMÁTORA, S DOST PROSTŘEDKY NA TO, ABY MI TO DÍTĚ NIKDO NEODEBÍRAL, MĚLA JSEM MYSLÍM DOST PENĚZ, ABYCH TO DÍTĚ MOHLA MÍT A ABYCH MOHLA SKUTEČNĚ MATKOU VE SVYM ŽIVOTĚ BÝT!

    ,,Byt je táty, TY NEMÁŠ NIC!" Jsou to jedny z posleních slov, co jsem od ségry v mym životě slyšela, než odešla a je mi to líto, že už ji s mámou nechceme vidět.

    Máma kvůli podezření, že jí to udělala schválně, ŽE NECHALA TÁTU BYT PRODAT A JÁ KVŮLI TOMU SVÍRAVÝMU POCITU, ŽE JE TŘEBA ségra NEŠŤASTNÁ, ŽE DÍTĚ NEMÁ A TAK NECHALA TÁTU ABY BYT PRODAL, ABYCH JÁ TEDY NEMĚLA NIC A NEMĚLA DÍTĚ TAKY NIKDY JAKO ONA, I KDYŽ JÁ JSEM MLADŠÍ A TAK MŮŽU, JEN ABY DOKÁZALA, CO ŘÍKALA, ŽE JÁ NEMÁM NIC....

    Přitom mě jí před mou svatbou bylo líto, že ONA VŽDY CHYTŘEJŠÍ NEŽ JÁ, S LEPŠÍ KARIÉROU, CO MĚLA HYPOTÉKU A PAK DOBROU PRÁCI A POSTAVILA SI BARÁK V ZAHRANIČÍ, A VĚNOVALA TOMU ČAS, ŽE ZA TO VŠCHNO CO DOKÁZALA, JE TO ÚPLNEJ CHUDÁK, CO MÁ JEN PRÁCI A PŮLKU BARÁKU A AUTO A DRAHÁ JÍDLO...

    ....ALE VE SKUTEČNOSTI NEMÁ NIC...A ŽIVOT ZNIČENEJ, NIKDY NEBUDE MÍT DÍTĚ..i když je vdaná a má všechno...

    A tak mi šlo hlavou, že když já byla tak nezodpovědná a chvíli i dělala v krizi PART TIME A PAK JSEM BYLA OPROTI NÍ TRAPNÁ SLEPICE, UBOHÁ TRAPKA BEZ KARIÉRY, CO DĚLALA TŘEBA I ASISTENTKU NEBO KOORDINÁTORKU, ÚPLNÁ NULA, CO S ING. DIPLOMEM, DĚLALA TOHLE!!

    Dokonce jsem i TAKOVÁ LOOSA, A UBOHÁ NULA OPROTI NÍ, ŽE JSEM I JENDOU KOLEGOVI MUSEL NA JEHO MEETIGU UVAŘIT KAFE A KDYBY TO NĚKDO VIDĚL, ŽE JSEM ČLOVĚKU, CO JE JEN TUPEJ FLÁKAČ Z EKONOMKY, JÁ ING. TECHNICKEJ kdysi VAŘILA KAFE, TAK BY SE MI VŠICHNI VYSMÁLI, JÁ VÍM!

    Ale v tý vší svý ubohosti a nezodpovědnsoti, nebo i neschopnosti si v krizi najít pořásnou práci, jsem se pak zas vyšvihla na důstojný místo v oboru...

    A měla jsem mít byt jen tak A MĚLA JSEM SI NAROZDÍL OD NÍ POŘÍDIT DÍTĚ. Klidně a úplně v pohodě a s jistotou bydlení, aniž bych se snažila jako ona.

    Tak když se byt prodal, bývalej zmizel, TAK MI DOLŠO, ŽE VÁŽNĚ NEMÁM NIC A ŽE MI TO DOKÁZALA, ŽE NEMÁM NIC A ŽE NEBUDU MÍT DÍTĚ JAKO ONA.

    A nenáviděla jsem ji za to, ale jen chvíli, protože celý to zařídil táta, že se byt prodá, ne ona!

    A já nevím, co bývalýmu snoubenci na schůzce o bytě říkal a proč...NEMŮŽU NENÁVIDĚT ANI JEHO, PROTOŽE ON POSTARU ASI SPOLÉHAL, ŽE SE POSTARÁ BÝVALÝ SNOUBENEC...

    A když mi pak do mailu táta psal, že kdybych měla DÍTĚ V TĚCH 34 LETECH, ŽE BY UŽ BYLO STEJNĚ URČITĚ POSTIŽENÝ, JÁ TO V TOM MAILU BRALA JAKO PROVOKACI A NENÁVIDĚLA HO NEBO TO BRALA JAKO JEHO ALIBISMUS, ŽE BYT PRODAL A PAK DĚLAL, ŽE BY MOJE DÍTĚ BYLO STEJNĚ POSTIŽENÝ, ŽE JAKO POČÍTAL, ŽE BYT MŮŽE PRODAT, ŽE STEJNĚ DÍTĚ MÍT NIKDY NEBUDU A NEBUDU PO NĚM VĚNO NEBO COKOLI CHTÍT STEJNĚ JAKO SÉGRA, ALE JÁ NIKDY NIC TAKOVÝHO NEŘEKLA!!

    asno, ale já na ten byt měla doplaceno

    ,,to že CO BY MI PLATIT MATEŘSKOU, PAK BYCH BYLA DALŠÍ 3 ROKY NA OBTÍŽ S TÍM JEHO SYNEM NEBO DCEROU NA OBTÍŽ BÝVALÝMU SNOUBENCI EXISTENCÍ TOHO TVOREČKA A MÝM KOJENÍM, JÁ VÍM.

    Ale fakt se nestydím, mateřství není PODLE MĚ NIC, ZA CO BY SE MĚLA ŽENA TOLIK STYDĚT, ŽE JE PAK SEBOU, SVÝM KOJENÍM A POTŘEBOU STARAT SE O DÍTĚ VŠEM NA OBTÍŽ, ŽE NECHODÍ DO PRÁCE A NESPLÁCÍ HYPOTÉKU NA DVA MILIONY, JAK CHTĚL MŮJ TÁTA NEBO DRAHEJ NÁJEM ZA 18 TIS., JAK SI VYBRAL BÝVALÝ SNOUBENEC.


    ZROVNA CO BYT POKOUTNĚ PŘEVEDL!! JINAK NIC! Takže jsem potřebovala, aby táta to věno a ty peníze na tu svatbu jen zatím nechal jako vklad v tom mym bytě a ty peníze za dva roky od toho nájemníka. Jen těch 350 tis. nebo 400 tis. z toho milionu, co to měl jen díky mámě. Ani od bývalýho snoubence ani od táta jsem nechtěla pro sebe ani pro to miminko už vůbec nic!!

    TU mateřskou by mi platil stát!! Protože jsem léta pracovala! Ne oni dva!

    Jo??!! Takže těch 300 nebo 350 tis., co dal táta na ten byt, CO TAM MĚL JEN DOČASNĚ NECHAT, TOMU SE NEŘÍKÁ ZAJISTIT BYDLENÍ, TO BYLO JEN 300 TIS. A TOMU SE ŘÍKÁ PROSTĚ VĚNO!!!

    Ten byt z dědictví bytů po máminých předcích co jsme si chtěla já do toho milionu doplatit, co to měla tak levně jen a pouze díky máme, co chtěla ten byt pro mě a táta mi ho opravdu dřív slíbil, protože máme dával na mě jen 700,- kč měsíčně, zatímco oni se ségrou měli dobře a vyžírali si, zatímco já žikla u mámy pod životním minimem, a pak mi nikdy celou VŠ nedával peníze,...a fakt mi byt slíbil, navíc pak tam měl místo mě nájemníka dva roky, co mu to měl pomoct do toho milionu doplatit, ale my pro něj stejně měli asi 700 tis., tedy já 400 bych dala, co jsem za součtem za 7 let HPP po VŠ našetřila, i to stavebko ubohoučký 100 tis. bych vybrala , ale to bych zůstala před tou mateřskou a koncem v práci na 4-5 let už opravdu úplně bez koruny a toho času bez práce, jsem chtěla jen aby tam nechal těch 350 tis. zatím, TOMU SE ŘÍKÁ VĚNO.

    Takže znovu - ne bydlení: těch 300 nebo 350 tis., co dal táta na ten byt, co jsme si chtěla já do toho milionu doplatit, že jsem chtěla jen aby tam nechal těch 350 tis. zatím, TOMU SE ŘÍKÁ VĚNO.




    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY: REBORNA:

    Navíc já nechtěla, aby mi někdo na to mimino pak pořizoval bydlení. JÁ ho de facto po předcích mámy měla, dědictvím - to nebylo táty ani jeho přítelkyně!! bylo JEN MOJE A SESTRY A TA UŽ MĚLA BARÁK V ZAHRANIČÍ NA PŮL S MANŽELEM A DĚTI NEMAJ A MÍT ZŘEJMĚ NEBUDOU! ONA NECHCE A TEĎ UŽ ANI VE 43 NEMŮŽE, byl by to risk, to ona ví a její manžel taky, dohodli se už před lety, že ne...nejdřív právě vydělávali na bydlení a nechtěli a pak už to stejně prošvihli... byty vznikly z bytů předků MÁMY a dekretu mámy na zvětšení těch bytů na byt, kam se táta přistěhoval k ní a ten se pak dělil na dva..já ten byt opravdu MĚLA SLÍBENEJ!!.. MÁMINI PŘEDCI pilně pracovali, i když tedy babička a prababička a pra-prababička byly nějakou dobu v Praze i v domácnosti, jak jsem plánovala já taky, i přesto, že jsem ing., a měla jsem třeba nějakou dobu kariéru, ale to se s tim být pár let při mateřství v domácnosti -nevylučuje, naopak jsem si myslela, že budu, že jsem měla docela naštříno a možnost slušnýho platu, v domácnosti dýl, že to pak prací, kterou jsem po part time od 37-42 zase od 42 let plánovala, práci na 10 let zase HPP pokud možno znovu v oboru, rychle doženu, že bych byla v domácnosti trochu dýl, třeba 5 let, proč taky ne - s vlastním bytem a manželem programátorem a DJem, už by kasíroval za peníze pro mimíse to, co dřív hrál pro známý i zadarmo, nebo jen za pivko a koktejl pro mě nebo za proplacení tága (tedy tamtoho drahýho s nástupkou 500,-, kdy na mě tágař chtěl volat policii, že jsem se chtěla dohodnout na kratší cestě a nechápala, co to bez porady se mnou v lokalitě, co jsem znala a jezdí tam lidi na akci, co by nás těch 7 km vzali nebo i další taxíky, bývalý snoubenec objednal, jen že jsem den předem měla problém v práci a pak jsme spěchali, že už tam v noci měli hrát, co NESNÁŠIM a on mi to vyčítal,proč to jako řešim, že mám jako to mít ráda jako ostatní ženský, přitom ty by taky radši poslouchaly něco jinýho, jen to neřeknou, husy!, ale to tágo tehdy to jako na potvoru mu nehradili, nebo to neřekl, tak jsme se pohádali a já pak kvůli něčím kydůma mým problémům v práci a týhle scéně, vínem, co mi dal ale bývalej a já nevěděla, že je z Moravy a má 14 %, opila a udělala ostudu a oni mě pomluvili a málem jsme se rozešli... ALE PAK JSME SE USMÍŘILI A STEJNĚ ZA ROK POTÉ MĚLI PO 4 LETECH BRÁT!! )



    A těch 300 nebo 350 tis., co dal táta na ten byt, co jsme si chtěla já do toho milionu doplatit, že jsem chtěla jen aby tam nechal těch 350 tis. zatím, TOMU SE ŘÍKÁVĚNO. A to bychom mu pak časem navíc vrátili...minimálně z toho, co bych dědila pak po prodeji bytu maminky táty, až by zemřela. Ale spíš bychom mu to vrátili já a bývalý snoubenec, těch 350 tis., co táta do toho bytu dal, hned jak by to miminko bylo větší, šlo do školky a já bych se vrátila na HPP do práce.

    Že se vezmem, jsme si řekli v červenci 2018. TERMÍN SVATBY VOLÍ NEVĚSTA = JÁ, JÁ JSEM CHTĚLA SI DÁT PŘEŠÍT ŠATY PO MÁMĚ, ABY NEBYLY VÝDAJE ZBYTEČNÝ, ALE NA LETNÍ RÓBU = TU SVATBU JSEM CHTĚLA V ZÁŘÍ/MAX V ŘÍJNU. Jenže: SVATBU PLATÍ OTEC NEVĚSTY = MUJ TÁTA!

    Ale já tu svatbum protože zvolit termín a styl tý svatby už bylo na mě, na nevěstě, chtěla v září 2018 na Moravě a fakt by mi stačilo pár koláčků od bývalýho snoubence babičky, nechtěla bych s tou svatbou dělat nikomu zbytečný výdaje, kór když měla být asi už za dva měsíce, jak rozhoduje nevěsta = JÁ. A bylo jasný, že hnd jak by babička pohlídala morče a my bychom se vrátili z tý Itálie, kam jsme měli odjíždět, že bych měla fofry s novou prací, jak zase rychle získat znovu nárok na meteřskou, co mi kvůli kolegyni de facto zanikl, NO A UŽ BYCH DO TÝ SVATBY, CO BYLA MNOU NAPLÁNOVANÁ, PROTOŽE TO BYLO JEN NA MĚ, ZDA SE BUDU VDÁVAT V LETNÍCH NEBO V ZIMNÍCH, BYLA MNOU PROSTĚ NAPLÁNOVANÁ NA ZÁŘÍ A JÁ BYCH OPRAVDU UŽ NEBYLA TAK NARYCHLO SCHOPNÁ NIC ZAŘÍDIT, ŽÁDNÝ EXTRABUŘTY, JEN PRO MĚ RYBKA, PÁR KOLÁČKŮ NA MORAVĚ, ABY JEHO TATÍNEK VIDĚL VESELKU A HOTOVO ŽÁDNÝ ZBYTEČNÝ VÝDAJE.

    Takže opravdu jediný, co já chtěla jako VĚNO A VÝDAJE NA TU SVATBU, CO NÁM MĚL PLATIT MŮJ TÁTA = OTEC MĚ, NEVĚSTY, BYLO ABY NECHAL V TOM ZATRACENYM BYTĚ ZATÍM TĚCH 350 TIS., CO DO NĚJ DALA ŽE JÁ SI HO S BÝVALÝM SNOUBENCEM, TEDY PŘEVÁŽENĚ JÁ, DO TOHO MILIONU DOPLATIM.

    Máma v tom bytě měla nábytek a byt pro mě chtěla, a měla bych díky ní rovnou zařízený 2+kk, stačilo opravdu jen dokoupit tu POSTÝLKU, KOČÁREK A PAK TAK MAX MYČKU, ŽE BÝVALÝHO SNOUBENCE NEBAVILO PO MYM VAŘENÍ MÝT NÁDOBÍ...

    Ale problém s tim plánem by měla JEDINÁ OSOBA - PŘÍTELKYNĚ TÁTY, KTERÝ ASI NAKECAL, ŽE JE BYT JEHO!

    Tu zda budu mít věno nebo byt, abych mohla mít dítě, nezajímalo- ČÍMŽ NECHCI TVRDIT, ŽE BY BYLA OPRAVDU TAKOVÁ HNUSNÁ SVINĚ, ŽE BY ZÁMĚRNĚ ZAŘÍDILA, ABY TÁTA BYT PRODAL A JÁ NEMĚLA DÍTĚ A MÁMY ROD TAK VYHYNUL. To ne, ona jen asi nevěděla, jak táta k bytu přišel.

    jo a ještě tam měla táta postel, tak TU BYCHOM MU VRÁTILI A PAK BYCHOM SI TAM DALI TU Z BÝVALÝHO GARSONKY, NEŽ NA TOM NECHAT ŠUKAT SLOVENKU A SLOVÁKA, KTERÝM JI BÝVALÝ SNOUBENEC PRONAJÍMAL..

    Ale poplatky i tak v tom mym bytě byly dost vysoký, to by musel zase při mý indispozici těhotenstvím a mateřskou táhnout chvíli bývalý snoubenec, to jo....

    Jenže táta o svatbě zatím nevěděl, protože o prstýnku jsme se teprve bavili, já byla pořád v práci a vše ohledně plánování tý svatby by bylo na rychlo, ale měla být v září 2018, ale já na to po vyhazovu z práce kvůli pomluvě kolegyně přestala spěchat, nejdřív zařídit v další práci mateřksou, PAK AŽ SVATBA, STĚHOVÁNÍ A POČETÍ, TO ZNÍ PRAKTICKY, NE?

    Byla jsem PROSTĚ PRAKTICKÁ SNOUBENKA.

    Jenže BÝVALÝ SNOUBENEC pak zmizel na Moravu na víkend, protože jsem měla v PMS nervy, že jsem přišla o práci A PAK MU TAM TEN TÝDEN CHVÍLI NADÁVALA, ŽE MI TÁTA PÍŠE DIVNÝ SMS O BYTĚ.

    No a jeho táta, co asi nevěděl, že se máme brát, ho asi dopřemluvil, aby zůstal na Moravě.

    A já ještě když byl bývalý snoubenec den předtím vedle mě doma, jsem zjistila, že je na tom mym bytě plomba a převádí se... na schůzce o mym VĚNU PŘECI BYLI BÝVALÝ SNOUBENEC A TÁTA A TO CHVÍLI PŘED TÍM, NE MI BÝVALÝ SNOUBENEC ŘEKL, ŽE SI MĚ VEZME!!

    Takže že nebudu mít věno rozhodl táta a bývalý snoubenec mu to sežral. a mě to řekl doma nějak zvláštně...

    A když jsem zaslechla nějakej blud, že když mě táta a bývalý snoubenec připravili o MOJE DĚDICTVÍ PO MÁMINĚ MAMINCE, TEDY POLOVINU BYTU MINIMÁLNĚ, a ještě mě posílali jako ať jdu bydlet za Prahu a místo mimina vydělávám, ŽE BY STEJNĚ V MÝCH 34 LETECH TEHDY UŽ STEJNAK BYLO TO MIMINO URČITĚ POSTIŽENÝ, JAK PSAL TÁTA a posílal mě místo věna za nějakými odborníky a že bych měla brát nějaký léky, jen protože jsem 20 min doma bývalýmu snoubenci plakala a křičela, že jsem práci rozuměla a už jí dělala levou zadní dobře, naopak opravovala ostatní a že nejsem neschopná, jak říkal, když tam ani nebyl...!!

    A já zaslechla NA PÁRTY blud, že prej MĚ BÝVALÝ SNOUBENEC NECHAL V JEHO BYTĚ, jak je jako hodnej!! No naopak - garsonku pronajal, byli jsme v nájmu a z toho mě chtěl do 10 dní vystěhovat a to SOTVA MĚSÍC PO TOM, CO JSME SE MĚLI BRÁT!!

    A sotva dva dny potom, co jsem zjistila, že jsem přišla o byt, co jsem měla dědit po mrtvých předcích mámy, že ho táta fakt prodal, že je na bytě plomba... a na schůzce o tom s ním byl bývalý snoubenec, tedy měsíc předtím jen druh, pak za měsíc snoubenec!! Ale nepřesně mi podal informace...


    Tak jsem jen chtěla, aby se ke mě bývalej vrátil nebo aby si to někdo uvědomil, jak to bylo doopravdy.

    Tak jediný věno, co jsem si odnesla, jedinej byt, co z toho mám, z týhle svatby, bylo proto, že jsem to sem napsala, jen jeho propocený triko, věc co mám ještě svou a vzala mi to máma během mýho soužití s bývalým snoubencem a já ji to jen nechtěla zatím brát, tak jsem si vzala naši+ nějaký krámy z kuchyně, ve kterých jsem 4 roky vařila předtím bývalýmu snoubenci jakožto milující věrná družka, pak už snoubenka těšící se na svatbu, byt a miminko, tak jsem jen pak místo toho čekala marně na peníze z prodeje toho bytu nebo slíbený podíl, abych si mohla zařídit náhradní bydlení a přestěhovat se sama a bezdětná, opuštěná nešťastná, LITUJÍC DO KONCE ŽIVOTA, ŽE JSEM SE V TÝ PRÁCI SAKRA TAK SNAŽILA A ŽE PROTO, ŽE MĚ TAK MRZELO, ŽE JSEM O NI PŘIŠLA KVŮLI UŽ DÁVNO ROZVEDENÝ A BEZDĚTNÝ TLUSTÝ KOLEGYNI, ÚPLNĚ ZBYTEČNĚ , JSEM SE ZA NĚJ NEVDALA A NEMÁM SKORO VE 40 DÍTĚ, JEDINÝ VĚNO A ŠATY A BYT A MIMINO A ŠTĚSTÍ A PENÍZE, CO JSME SI Z TÝ PLÁNOVANÝ SVATBY ODNESLA, BYLO JEN PROTO, ŽE JSEM SEM NAPSALA, JAK JE MI Z TOHO SMUTNO, JAK NÁS SNOUBENKY A MANŽELKY MUŽI JEN KVŮLI PODĚLANÝ MENSTRUACI OPOUŠTĚJ, JEDINÝ CO JSEM SI ODNESLA Z TOHO VZTAHU A SKOROMANŽELSTVÍ PO TOM, CO JSEM SI SEM POSTĚŽOVALA NA TO, CO STRAŠNÝHO SE MI NEDOROZUMĚNÍM STALO, TO JEDINÝ, CO MI TU GALANTNÍ NÁPOMOCNÍ MUŽI OCHOTNÍ PŘISPĚCHAT NA POMOC NEŠŤASTNÝ ŽENĚ V NESNÁZÍCH, CO SI PROŠLA FAKT SMUTKEM A BOLESTÍ, KTERÝ DE FACTO UTEKL JEN KVŮLI SNAZE V PRÁCI A AMBICÍM TEN ZMETEK A VYSTĚHOVAL MĚ, CO MI ŽENĚ OPUŠTĚNÝ NEVĚSTĚ BEZ BYDLENÍ V NESNÁZÍCH TUGENTLEMANI ZAŘÍDILI JAKO pomoc, nebo KOMPENZACI nebo alespoň soustrast s tím (jak jsem kvůli lásce, nezištnosti, že jsem po snoubenci už nic nechtěla a kvůli mý zamilovanosti a naivitě spatně dopadla, narozdíl od ostatních rozvedených žen mýho věku, nebo zlatokopek, jak jsem dopadla - sama, bez bydlení, bez prostředků, bez dítěte), jedinou soustrastí nebo pomocí od ostatních, BYLO MOJE ZDROGOVÁNÍ A ZNÁSILNĚNÍ!




    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DAPHNEE: Ok, ještě hledání a zákládání do šanonů :)

    SARAJ
    SARAJ --- ---
    30k hrubeho na manazerske pozici v Praze, mno oook;D tve, to ted berou pokladni v Lidlu, ne?
    VS, 3 jazyky a certifikace .. a vysledkem je inzenyrka na pracaku co ji zivime vsichni. Epicka cesta..
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    AREX: Poradna pro dusevne nemocnou
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DAPHNEE: na soudní podatelně to takhle funguje :)
    AREX
    AREX --- ---
    TRILIAN_: Tak pokud už tu nikdo nečeká nové trendy v seznamování, tak co tohle celé přejmenovat na "Poradna pro duševně nemocné"? :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    DAPHNEE: se tak rika...
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    NAVARA: mírně OT ale zajímalo by mne, ve kterém státním se jenom razítkují formuláře :) protože teda to co znám já tak rozhodně nefunguje :)

    AVATAR
    AVATAR --- ---
    NAVARA: jsi nepozorny, avatar neni ten z auditka, ale jiny jinoch!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    AVATAR: Počkej, ale to se nedozvíš co všechno jsi u té vody dělal a kam šahal!

    AVATAR
    AVATAR --- ---
    NAVARA: ja ji mam v di, takze anketu nevidi. Dyztak ji, prosim, vyfot a vloz pro R. Diky :)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    **pak mě taky z příbuzných oborů těm mým dvěma napadla TŘEBA EKOLOGIE:

    Ale inzerát byl, že ten člověk rozhoduje, co se jak bude ekologicky stavět.

    Tak s takovou prací bych byla rychle hotová:

    Rovnou PEPŘÁKEM DO XICHTU A BOMBU POD ZÁKLADY SE ZVOLÁNÍM: ,,No nestav mi tu UŽ NIC PYČO, EKOLOGIE, NEASI !! "

    a ODCHOD NA PÁREK, TEDY KREVETU A VEGEPÁREK!


    Tak ještě třeba po mym teoretickym vzdělání, v čem jsem jako mimo jiné kdysi byla dobrá ještě před VŠ - MOHLA BYCH ZKUSIT ZAVOLAT CHOCHOLOUŠKOVI, že jsem byla dobrýá na biologii a taxonomii pod., že bych chtěla dělat doktorku, ŽE CHCI TŘEBA ŘEZAT MOZKY, TO JE NÁPAD! Určitě to vyjde.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    Ad ty jiný obory: v HW to bylo leda na tu pomocnou asistentku...to by jako po místě ve vedení podniku a pak po manažerování v oboru nebylo dobrý...

    A nechci se rouhat, ale i kdyby mě někdo naučil cokoli v automotive nebo ze stavebnictví, nějakej autocad nebo projekty snad, tak fakt ne e , stejně by mě mezi absolventy těch oborů nevybrali a STEJNĚ BYCH TO NEDĚLALA!

    ani cokoli s masem, chodit kolem lidí v masně třeba...

    A do tý jedný se člověk bez auta ani nedostane - jako dojiždět hodinu klidně, ale hodinu a půl?? Já? Princezna co ráda snídá a ráda si dává ráno oční make up a sprchu?? Asi fakt NE!

    heslo: opravdu užitečná práce a neškodit ničemu a nikomu, sobě ani svému okolí....

    To ať si dělá někdo jinej!

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    *Anebo vybrat si trochu jinej obor, ze kterýho vim houbelec a dělat tam za dvacku hrubýho někomu pomocnou asistentku, to je nápad, to je krok vpřed, paráda!

    Tohle mě napadlo nebo spíš mou matku naposled po ztrátě mý první práce v oboru po VŠ v krizi 2009-2014, tedy v krizi 1., když jsem už potřebovala nutně na jídlo a bydlení prachy, proto jsem asi neměla pak roky pořádnej plat, klid a kde bydlet a neměla šanci mít dítě a bydlení, tedy než se mě ujal, když už jsem byla v o něco lepší práci jako koordinátor, ujal bývalý snoubenec...

    Ale zkusit to teď po čase manažerování pro změnu v koronakrizi , tedy krizi 2., zase odejít z oboru, kam jsem se vrátila a doučila vše potřebný, tak jako zase zkusit vybrat si trochu jinej obor, ze kterýho vim houbelec a dělat tam za dvacku hrubýho někomu pomocnou asistentku a nechat si zase kálet nějakym línym vyděračem,co nechce skoro nic dělat, na hlavu?! Hmmm! Jak jo, proč ne!

    JENŽE ZÁDRHEL JE TEN, ŽE JÍ CHCI DĚLAT PRÁCI, VE KTERÝ BUDU DÉLE JAK 3 MĚSÍCE A NEBUDU JI UŽ MĚNIT, A BUDU JI CHTÍT DĚLAT!

    Protože jinak, pokud bych ji měnila za adekvátní hned jak to půjde a odešla z ní hned za tři/čtyři měsíce, tak by mi zanikl CO?

    NO TAK BY MI PŘECI ZASE ZANIKL NÁROK NA TU MATEŘSKOU!

    Na SEZNÁMENÍ S OPLODŇOVAČEM!

    Ať už ze seznamky nebo s jinym...


    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Ale chápu, jestli se na pohovoru na ně rozeřveš, jak to že se tě troufá pohovorovat nějaká cizinka, tak moc úspěchu mít nebudeš.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Ne úplně jiný obor, podobný - abys nezačínala na začátku, ale mid-level pozici a na seniora (již za vyšší peníze) se dopracuješ.

    Na jedno teplý místo až do konce života narazíš leda ve státním - pokud budeš tedy chtít někde razítkovat formuláře. Všude jinde je to o trvalém vzdělávání a posunu napříč zaměřením.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    *Bezva! Easy! Dyť jo: Mám motivaci, VŠ, umim spoustu věcí, jeden jazyk skvěle, další dva obstojně, ovládám různý systémy a databáze, mám 7 let praxe, z toho 3 v oboru, mám školení a certifikát, úsměv na rtech a ohromně si věřím, asi jako 200 ostatních, co se taky hlásej, ale já si věřím, že jsem nejlepší, tak vyšlu nějaký vlnění a energii, vono je to nějak ovlivní, aby vybrali a pozvali zase zrovna mě nebo když mě pozvou, tak ukážu místo diplomu třeba pro změnu kozy nebo něco upeču a zaměstnaj třeba zrovna mě a určitě to vyjde! Jasně! Pracovat! Strašně jednoduchý, že mě to jako nenapadlo dřív! Já fakt nemít tohle auditko...co bych si počala, vždyť bych byla místo prezidentování ještě znuděná v tý předchozí práci a měla třicítku měsíčně a manažerovala! To bych tomu dala!

    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Nenapadlo tě, že ta nemoc může být vidět na venek a prostě se na ty pozice nehodíš, dokud se nevyléčíš?

    Pokud se na tou samou pozici hlásí dalších 200, co se něco doučit a vybrat si specializovanější?
    Změna oboru do nějakého podobného také může přinést "čerstvý vzduch" (vyzkoušeno několikrát)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam