SIBILLE:
Tak já dodělala v 25 školu, pak neměla práci, pak jo, ale zrovna v 27 letech jsem ji pak něměla docela dlouho.
A to jsem jezdila za tím mimopražským 2,5 roku a ten byt měl...velmi levně v SČ, odstupný mu na něj dala kdyi máma a nájem měl vysokej, asi jako měly být v tom mym pražskym bytě, o kterým jsem tu psala, jen poplatky se spotřebou...měl nájem asi jen za 4 tis., takže jako jsou v Praze poplatky...
A pak jsem psala, že když šel už jen 50 km od Prahy, aby to měl blíž práci, tak už měl spolubydlícího, ale mohla jsem tam 3 dny v týdnu na víkendy být a nevědělo se, co bude pak...
A pak jsem měla za vztahu s tím mladším, se kterým jsem byla 3 roky do 30/31, slíbenej stále ten byt tátou!!
Pak jsem měla 4 roky bývylého snoubence a ten byteček měl, skoro doplacenej a já něvěděla stále, co bude...
Když se z toho vyrýsoval nájem za 18 tis., O TO VÍC JSEM ŘEŠILA TEN BYT, DOPLACENÍ BYTU TÁTOVI, HNED JAK MĚLA KONČIT NÁJEMNÍKOVI SMLOUVA...byt byl taky 2+kk BYLO TO LOGICKÝ. To by pochopil každej.
Kdo by si bral hypotéku, když mi tu měli tři lidi, dva byty!! A ve třetím je babička od táty 92 letá.
Takže 4 lidi, tři byty, v jednom máma, ve druhym babička = tátova mamina a v tom třetím už táta nebylel a rekonstruoval byt a platil si poplatky v bytě jeoh přítelkyně, co má byt vlastní po jejím mrtvym manželovi a nebyl důvod zatím, aby táta, co měl důchod velkej a ještě pracoval, MĚ NENECHAL DRUHE BYT DĚDICKY PO MÁMINĚ MAMINCE, ABYCH SI DOPLATILA A PRODÁVAL HO!
A stále je ve hře právě ten byt po tý mamince z tátovy strany, když prodal ten po mámině mamince...
Ale slíbenej ho nemám...a dědí ho táta. A stejně je malej a na dítě nevhodnej, skoro na odebrání sociálkou.
To jsem tu už taky vysvětlovala, ŽE JSEM NECHTĚLA TEN, že jsem jela za tátovou maminkou řešit, co táta dělal s bytem de facto po mámině mamince, co převáděl...
Ten den, kdy zmizel bývalý snoubenec.