MOODYCAT:
,,Proste bez pracovat, ses lina jak ves. Normalnimu cloveku by bylo trapny, ze nemaka a neumi se o sebe postarat."
Svý brigády během VŠ jsem už popsala a VŠ byla náročná a opravdu nebyla pro líný lidi, spíš naopak pro ty nejsnaživější.
A od dokončení VŠ jsem pracovala na HPP, pokud to nešlo, tak alespoň brigádničila za 4 tis. měsíčně, což byly dva dny ve výrobě ve dne / v noci nebo nějaký call centrum a intenzivně hledala práci,
pak jsem dělala alespoň mimo obor na zkácený úvazek, kde když mě vtlačili do HPP, tak jsem ho vzala, ale pak končil projekt.
Pak jsem pracovala ve firmě 3 roky, kde chtěl ještě kolega zadarmo pomoct s jeho firmou a tak to časově někdy vyšlo i tak, že jsem měla i neplacený přesčasy do 21 h!!
Pak byly dny s mezinárodními Skype cally co byly třeba až v 19 nebo 20 hodin.
Pak jsem zase po těch 3 letech tam obratem našla už za měsíc práci a tam byla normálně:
9-18 h denně, ale bylo to jen na půl roku a půl roku, celkem na rok, jak jsem psala... další prácei bylo už těžší najít, to jsem byla pár měsíců na pracáku a poprvé v životě v mých ca 33 letech brala podporu...
A pak jsem měla dvě práce po sobě, jedna byla v oboru, klasicky od 9 do 17:30/18 h a domů jsme chodili asi až v 19 h (tak to sorry, ale s mimísem malym by to tak nešlo, ale někde je i možnost flexibility začít dříve).
Po zmizení bývalýho snoubence jsem se sice sesypala, ale pak měla vloni dvě prácepo sobě:
Jednu 8-16:30,,,,Další byla taky 8-16:30/někdy do 17 h a domů jsem jezdila cskoro celý rok , a to i celý léto až do zimy v 18 h.
Líná rozhodně nejsem.
A byla jsem na gymlu jeden čas nejlepší studentka ze třídy, naopak pracovitá a pečlivá snaživá, na VŠ taky a pak v pracech taky se snažila a vždy pracovat chtěla.
Zatím jsem až do letoška vždy pracovala, celých 10 let od dokončení VŠ, pokud ne, tak jsem dělala alespoň brigády v mezičase a intenzivně hledala práci.
Musim TEDY UZNAT, že v lednu příušnice nebyly nic moc.
A jak tady holky ZDRAMATIZOVALY TO ZNÁSILNĚNÍ TĚMI ZÁHADNÝMI VĚTAMI KOLEM TOHO, ŽE TO MNOU OTŘÁSLO, JSEM ŽENA, ŽENA STARŠÍ GENERACE, CO ŽILA ZATÍM JEN V MONOGAMNÍCH DLOUHOLETÝCH VZTAZÍCH, SLUŠNÁ POČESTNÁ ŽENA STARŠÍ GENERACE, A NE ROBOT!!
Takže že někdo domluvil moje znásilnění a uvědomění, jak to bylo, pro mě skutečně nebylo jen tak.
A to otravování kvůli tomu do práce i pak vloni otravování po večerech (, což jsem nechápala, kdo proti mně co má, když známí, co to tu četli, mi nic špatnýho nepsali, a mě vadilo, co za kraviny si tu přečtou, tak jsem odpovídala....co tomu všemu než jsem na to přišla, předcházelo a tomu, jak jsem se zhroutila a pošlo mi i to morče v březnu), to jsem předtím nechápala taky...