• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    MOODYCAT:
    MOODYCAT:
    REBORNA:

    Že nevim, co bych u nějakýho psychiatra dělala a ještě mě tu posílali na terapii, tak jsem psala, myslim to bylo ještě z práce (, kam mě vytrvale otravovaly různý IDs s úplnjě off topic příspěvkama, který se nijak netýkaly jejich zážitků ze seznamek, o kterých jsem psala původně docela v tématu já), ale někdy jsem se tam i nudila, tak to nevadilo, někdy už pak dost...
    Ale ŽE SE NECHCI SEZNAMOVAT S ŽÁDNYM TERAPEUTEM nebo s nim mít toho mimíse, TO JSEM TU TEHDY ještě NECHÁPAVĚ NEBO PAK I S HUMOREM, PSALA TAKY.


    Co jsem dělala před korona-stop-stavem jsem tu už tehdy psala, přímo z tý práce, něco jsem už vymázla.

    A CO SE PRÁCE TÝČE, TAK příspěvky jsou někde kolem tohoto....včetně toho, že zkusim vytvořit pracovní smlouvu a čekat, kdo bude mít takovej smysl pro humor, že mi jí i bez výběrka nebo pohovorů. podepíše...

    dále viz a příspěvky kolem toho, HESLO PRO FILTRACI JE TŘEBA MOZKY A příspěvky plus minus jeden den:

    [ REBORNA @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky ]

    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    REBORNA: No a kdyz jsi tak sikovna a pracovita, tak co za praci delas ted, hm?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    MOODYCAT:

    ,,Proste bez pracovat, ses lina jak ves. Normalnimu cloveku by bylo trapny, ze nemaka a neumi se o sebe postarat."

    Svý brigády během VŠ jsem už popsala a VŠ byla náročná a opravdu nebyla pro líný lidi, spíš naopak pro ty nejsnaživější.

    A od dokončení VŠ jsem pracovala na HPP, pokud to nešlo, tak alespoň brigádničila za 4 tis. měsíčně, což byly dva dny ve výrobě ve dne / v noci nebo nějaký call centrum a intenzivně hledala práci,

    pak jsem dělala alespoň mimo obor na zkácený úvazek, kde když mě vtlačili do HPP, tak jsem ho vzala, ale pak končil projekt.

    Pak jsem pracovala ve firmě 3 roky, kde chtěl ještě kolega zadarmo pomoct s jeho firmou a tak to časově někdy vyšlo i tak, že jsem měla i neplacený přesčasy do 21 h!!

    Pak byly dny s mezinárodními Skype cally co byly třeba až v 19 nebo 20 hodin.

    Pak jsem zase po těch 3 letech tam obratem našla už za měsíc práci a tam byla normálně:

    9-18 h denně, ale bylo to jen na půl roku a půl roku, celkem na rok, jak jsem psala... další prácei bylo už těžší najít, to jsem byla pár měsíců na pracáku a poprvé v životě v mých ca 33 letech brala podporu...

    A pak jsem měla dvě práce po sobě, jedna byla v oboru, klasicky od 9 do 17:30/18 h a domů jsme chodili asi až v 19 h (tak to sorry, ale s mimísem malym by to tak nešlo, ale někde je i možnost flexibility začít dříve).

    Po zmizení bývalýho snoubence jsem se sice sesypala, ale pak měla vloni dvě prácepo sobě:

    Jednu 8-16:30,,,,Další byla taky 8-16:30/někdy do 17 h a domů jsem jezdila cskoro celý rok , a to i celý léto až do zimy v 18 h.

    Líná rozhodně nejsem.

    A byla jsem na gymlu jeden čas nejlepší studentka ze třídy, naopak pracovitá a pečlivá snaživá, na VŠ taky a pak v pracech taky se snažila a vždy pracovat chtěla.

    Zatím jsem až do letoška vždy pracovala, celých 10 let od dokončení VŠ, pokud ne, tak jsem dělala alespoň brigády v mezičase a intenzivně hledala práci.

    Musim TEDY UZNAT, že v lednu příušnice nebyly nic moc.

    A jak tady holky ZDRAMATIZOVALY TO ZNÁSILNĚNÍ TĚMI ZÁHADNÝMI VĚTAMI KOLEM TOHO, ŽE TO MNOU OTŘÁSLO, JSEM ŽENA, ŽENA STARŠÍ GENERACE, CO ŽILA ZATÍM JEN V MONOGAMNÍCH DLOUHOLETÝCH VZTAZÍCH, SLUŠNÁ POČESTNÁ ŽENA STARŠÍ GENERACE, A NE ROBOT!!

    Takže že někdo domluvil moje znásilnění a uvědomění, jak to bylo, pro mě skutečně nebylo jen tak.

    A to otravování kvůli tomu do práce i pak vloni otravování po večerech (, což jsem nechápala, kdo proti mně co má, když známí, co to tu četli, mi nic špatnýho nepsali, a mě vadilo, co za kraviny si tu přečtou, tak jsem odpovídala....co tomu všemu než jsem na to přišla, předcházelo a tomu, jak jsem se zhroutila a pošlo mi i to morče v březnu), to jsem předtím nechápala taky...





    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TUILE: nj, jenze komu zalezi na nejake dceri? Reborna potrebuje dceru a byt aby se ona sama mela dobre a mohla se na ni odkazovat jak moc je potrebna a jak moc potrebuje dalsi a dalsi a dalsi zdroje ktery musi nekdo automaticky zajistit. velke stesti ze se obcas stane, ze takovy clovek zadne dite mit nebude.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    REBORNA: To, ze umres kvuli alkoholismu, je jen a jen tvuj problem, nikdo ti nedrzel pistoli u hlavy, abys chlastala. Jestli ve 35 letech myslis, ze nedozijes ani 20 let, tak je to smutny, ale zaroven si za to muzes hezky pekne sama, gratuluju.
    TUILE
    TUILE --- ---
    REBORNA: prootze treba tvoje dreca bude mit co zdedit a bude v tom moc poridit svyho mimiska a nebude muset lovit chlapa s bytem!
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    MOODYCAT: No ale proč bych měla splácet něco, co nebudu moct mít a nebude moje, než umřu.

    A podívaj na mýho otce:

    Nastěhoval se během VŠ k mámě, tam byl zadarmo a ještě ho krmila mámy maminka a nosila tašky jídla, co koupila ona a muj děda.

    Máma pak zaplatila odstupný na družstevn služební byt svým rodičů, o ten jsme přišly, když babička umřela.

    Ale ten její byt okupoval táta (byt z bytů předků mámy zvětšený ještě dekretem), pak když nás Taliáni vystěhovali celej činžák na periferii, tak táta byt ZAŘÍDIL TAK, ŽE JEN TEN MÁMY SE ROZDĚLIL NA DVA MENŠÍ, za regulovanej nájem skoro za hubičku, ten léta využíval se ségrou a mámě ani mě nedával nic. Pak se ségra odstěhovala, a využíval to táta i přesto dál.

    Pak se byty kupovali do úplného vlastnictví a jen díky mámě a tomu jejímu bytu, ze kterýho ty byty vznikly, každej jen za milion.

    Mámě táta na byt nedal nic, proč taky byly už od mých 13 let rozvedený.

    Ale na ten jeho, co mi slíbil, dal jen 350 tis. .... napsal se na základě toho do katastru jako JEDINÝ VLASTNÍK BYTU, a nenechal mě ten byt doplatit, aby byl můj (A TO POD ZÁMINKOU MÝHO BYDLENÍ S BÝVALÝM SNOUBENCEM A ŽE BYL NA SCHŮZCE BÝVALÝ SNOUBENEC A NEODHALIL, CO TÁTA PLÁNUJE S PENĚZI Z BYTU UDĚLAT = obohatit na muj úkor a úkor mýho dědictví bytu po mámině mamince, SEBE A JEHO PŘÍTELKYNI) TAKŽE PRODAL HO ZA DVOJNÁSOBEK A JEN ZPENĚŽIL.

    Nic nepostavil, nic nekoupil, hypotéku neměl, půjčil si na byt výhodně od kolegy, mujm a sestry byt pak během mýho bydlení se snoubencem na 2 roky pronajal v MYM DOMĚNÍ, ŽE Z TOHO BYT SPLÁCÍ, ALE PAK BYT BEZ MÝHO SOUHLASU A I PŘES PROTESTY MÁMY, a to chtěl po mně celej milion, aniž by odečetl alespoň ty peníze od nájemníka, NÁS NENECHAL BYT DOPLATIT (protože jsem bydela s bývalým snoubencem, tak co bych jako chtěla, že, po otci, než jsem se měla vdávat) A BYT PRODAL.

    A to má přitom za pár let dědit pidigarsonku po jeho mamince 92 letý, mý babičce , garsonku na půl družstevní, co vznikla výměnou za byt jeho babičky, co byl v centru.

    A když jsem chtěla z prodeje toho bytu po mámině mamince z toho peníze, alepsoň ty slíbený, když jsem se potřebovala stěhovat od bývalýho snoubence, co zmizel, tak mě v mailech posílal na nějaký léčby nebo za nějakými odborníky, prý aby mi pomohli s prací.

    Tak takhle se to dělá!

    Jenže problém je ten, že já se měla vdávat rodit, jít na mateřskou a pak být doma s dítětem, s čímž nepočítal...čára přes rozpočet v jeho plánu...a teď to může svádět na to, ŽE KDYŽ MI BYLO 35., KDYŽ JSEM SE MĚLA VDÁVAT TEDY RESPEKTIVE RODIT, ŽE STEJNĚ BY PREJ TO MOJE DÍTĚ BYLO UŽ DOZAJISTA POSTIŽENÝ, JAK PSAL... což je dostatečný alibi prodat byt dcery, co se měla zrovna vdávat a chtěla mimino a měla odcházet za pár na mateřskou a věděla, že bývalý snoubenec už kdysi říkal: ,,já tě živit nebudu" a tak chtěla bát radši ve svym bytě, aby sebe a mimino uživila a obstarala sama a nespoléhala s tim na 40 letýho programátora, co nikdy před ní neměl holku, tedy jen rok jednu, co mu jí přebalil a zbouchnul jinej, ochotnější .







    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    TRISSIE: ja uz si to uplne nepomatuju, ale nejde uplne o sebevrazdu, ale treba nehody pod vlivem a tak..
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    VYHULENY_UFO: tak podle zákona je ta karenční lhůta u sebevraždy dva roky, pokud tam není nějaká specifická výluka:
    Lze se pojistit proti riziku sebevraždy? Ano, ale má to své podmínky | E15.cz
    https://www.e15.cz/...ime/lze-se-pojistit-proti-riziku-sebevrazdy-ano-ale-ma-to-sve-podminky-1366232
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Tak nevim co je horší. Nerad bych se někoho dotkl, ale aby ve skoro 40 letech měl někdo za středobod svého osobního života to že policajti zatáhnou party, nebo že se tam nemá jak dostat a kde tam spát, to mi přijde skoro tak špatný jako ten Ortel, asi jen z druhý názorový strany.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Tak ortelicek... Skladacka z milionu kousku právě zapadla.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TUILE:

    3 suchý měsíce jsem měla v stop stavu, tedy vlastně celej leden byla nemocná, pak měla víno jen na dvou akcích a pak 3 suchý měsíce strávený skoro perma ve volnym čase na kole nbo in-lajnech, jsem měla od března do konce května skoro - když byly zavřený kluby, v korona-stop stavu, což pak hrozí zase.

    A pak známý museli zrušit nějaký vekovní akce placený, pak i techno nějaký bylo zrušeno nebo zatáhnuto..

    A kámoš mi slíbil odvoz na akce, kam mi to pak odřekl ve chvíli, kdy už mi ujely z Prahy spoje a po navštívení nyxu a vzpomínce na loňskou párty, se mě zmocnil pocit strachu někam jet sama nebo stopovat.

    Ale teď jsem se odvážila- předítm s Avatarem (tim offnyx) , pak mě kámoš přeci jen vzal, ale to zatáhli hned po cca hodině policajti, no a až teď na akci, kde jsem věděla, že budou hrát známý mých známýcn z roku 2003, jsem se odvážila a projevila svůj alkoholismus na plno, aniž bych se tam musela něčeho obávat - ani zdrogování ani tahání do lesa jsem se tam nebála.

    Jen když jsem se zhroutila na deku u ohně k někomu, tak jsem pak cítila, že mě než odešel a nechal spát, kousl do kolínka a tak oslintl, pže jsem měla mini-šortky a holý nohy. Ale ráno bylo okouslé kolínko zcela v pořádku.

    A od září už moc venkovních akcí nebude - jen asi jedna v září, a dvě v říjnu a pak už jsem na to moc fiflena, abych v zimě a v dešti někam jela, kor bez auta na zahřátí.

    A znovu hrozí uzavření klubů.

    Takže naopak VEŠKERÝ MŮJ ALKOHOLISMUS JSEM LETOS nasměrovala tedy na červenec/srpen.

    Člověk nikdy neví, kdy zase vše zavřou.

    A pak očekávám přívaly práce a možná i partnera, co nebude nikam chtít a bude mě třeba nutit poslouchat jazz NEBO TEN ORTEL, tak to možná budu raději víc doma.



    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    REBORNA:
    Nojo, ja zapomel ze ty jsi se za 10let neneaucila nic. Kdyby misto honby za mimiskem a bohatym manzou jsi investovala do sebe nasel by se clovek se kterým bys vybudovala spolecnou budoucnost. Jenze ty vidis akorat prachy jako jediny meritko uspechu a starsiho partnera hodnotis jako dedka nebo samce co te nezvladne spravne omrdat.

    Fakt si v ty hlave ten mixer obcas vypni. Zivot nejni a nikdy nebyl o tom hromadit majetek ale o delani co te bavi. Neverim ze neschopa tvyho kalibru jr stastnej pri vydelavani penez kdyz ti to evidentně nejde. Jakto ze mladej kluk se zakladkou utece ve 17 a ve 20 ma prvni mega v 25 dluh nekolik mega a ve 32 zaklada rodinu bez dluhu a ma pohodovou praci? No proto ze nepreziva ale zije a dela co ho bavi a tesi.
    Ty si akorat linej postelovej cestovatel co mu uz pres 10let tikaj hodiny a celou dobu ostatni krmis storkama jak ty tohle ty tamto jak tobe nekdo tohle jak tamto, doplneny informacema co ostatni musej.
    Tobe na kazdy kilo chybi metrak pokory.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    REBORNA: Vezmi levnější bydlení, aby ti víc zbylo z nájmu k šetření, nebo skousni třeba rok to spolubydlení, podle toho jak řádíš po párty ti mladistvej život nedělá problémy, takhle z toho budeš mít i benefity v podobě víc ušetřenejch peněz, to za nějaký to nepohodlí stojí. Tady na nyxu se stále hledá nějaký spolubydlení, tak zkus třeba nějakou holku co to má stejně, ať se nemusíš bát nějaký svoloči z ubytovan.
    Nebo se na to vybodni a žij v nájmu, to se taky dá, navíc to má taky určitý výhody.

    Děsně to lámeš přes koleno, vztahy a rodina mají přicházet postupně, u tebe v těch tvejch slohovkách cejtim zhrzenost, kalkul a podobný ptákoviny, vztahy založený tímhle stylem nedopadnou dobře. Podle mě je o dost lepší zázemí funkční rodina v nájmu, než nefunkční na rychlo splácaná jen kvuli bytu a pocitu že někomu ujíždí vlak. To si ale musíš srovnat sama, takže začni normálně žít a fungovat, ono to časem přijde, možná i ruku v ruce s poznánim že zlitá rumem někde na technu milujícího manžela a otce svejch dětí asi nenajdeš.
    Jo a taky ti možná dojde že blitím slohovek o tom jak máš zkurvenej život někam na internet si ho taky nevylepšíš.

    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    TUILE: Nebo ségře :))
    TUILE
    TUILE --- ---
    SIBILLE: ja si hypo brala ve 35. s chlapem sem bydlela v najmu a chtela sem mit neco na pronajem, co by se splacelo samo.


    REBORNA: ona ta hypoteka neni reseni pro kazdyho, ale kdyz tak desne touzis po svym bydleni, ak je to jediny reseni.
    nebo jeste muzes pomoc svoji mame do hrobu, abys mohla dedit (a ani tam neni jistota, ze to tesne pred smrti nevenuje treba na charitu, zejo).
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TRISSIE:

    To tu bylo už taky.

    Že ta prodavačka má, jak jsem se dozvěděla, stejnou smlouvu, jako kontrolní osoba různých věcí nebo zástupce manažera tý prodejny!!

    A ti maj plat ne o moc vyšší, to záleží.

    Kařdopádně, já to měla na manažerský pozici proto, že to byla časká firma, už ne korporát a že jsem na tý pozici zatím neměla praxi a museli za mě platit externí školení, co bylo k tý práci potřeba absolvovat, abych ji mohla vykonávat a myslím to bylo taky proto, že jsem ženská a věděli, že to vezmu i tak.

    Fakt vysněná práce prostě, i když plat byl stejnej, jako když jsem kdysi dělala v korporátu nějakou administrativní pakárnu a měly tam ten plat i úplný slepice, to FAKT ZÁLEŽÍ...

    A sama jsem psala, že mi příjde v rámci ,,komunismu a vytváření nadhodnoty" a nejen toho naopak správný, že třeba takovej skladník, co maká nebo dělnice, co se nezastaví, MAJ PLAT SKORO STEJNEJ, než nějaká piča s VŠ, co sedí u compa, občas je zkontroluje a jinak úřaduje, nebo se něco učí, nbo leze na konferenci nebo vyplní pár tabulek a formulářů, něco přeloží, pak zas němá co na práci, nebo něco opraví v databázi, ale pak zas nemá do čeho píchnout půl dne až do meetingu, nebo třeba se může třetinu pracovní doby dloubat v nose a pít kafe nebo třeba jinde otravovat na nyxu nebo bejt na seznamce...

    Mně to bylo jedno, mě to stačilo, fakt jsem o hypotéce nikdy neuvažovala...

    Měli jsme tu byty a nikdo mě nevaroval...pak jsem měla snoubence zase a bydlela v jeho pidi-garsonce a to jsem pak řešila ten byt s tátou, protože chvíli jsme byli v nájmu za těch 18 tis. měs. a já věděla, že že to utáhne býv. sn. je jedna věc, ale že já bych to nezvládla z mýho platu, kor pak s miminem...

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TUILE:

    Já kdysi dělala ve výrobě brigádu, normálně 2 dny v týdnu makala, i na noční...ale k tomu bych se tedy nerada vracela, tak něco jinýho to bylo u studentky nebo ženy po VŠ, co hledá zatím práci, ale někco jinýho asi teď, se 7 lety praxe, z toho 2-3 let v oboru... (pokud nepočítám jako praxi ty 2 roky po brigádách za tu max. povolenou čtyřku nebo pak jeden zkrácenej úvazek).


    No tak je jasný, že Ukrajinec se spolubydlení s Ukrajinci nebo jinými nebojí, když je to Ukrajinec a ne roštěnka, co vypadá na 27 a pod.

    Tak právě myslím, že Ukrajinci tu brigádu spíš daj, než mně, protože ten třeba nemá v životopisu, že byl manažer a pak někdo, kdo byl nezávislý na vedení společnosti a ani neměla nadřízený.

    Ani jsem neměla podřízený - lidi, co jsem kontrolovala a školila nebyly moji přímí podřízení, ale to je jedno.

    A já chci práci, ne brigádu.

    a VYTVOŘIT SI ZAS NÁROK NA TU MATEŘSKOU ...tam to je, že člověk musí přežít zkušebku a pak je tam zas něco s tou ochrannou lhůtou, že by měl otěhotnět ještě v tom pracovním poměru snad?


    Ale jako jo, brigády maj taky něco do sebe...

    Jinak tedy JAK JE TO VLASTNĚ S TOU MATEŘSKOU, POKUD ŽENA PRACUJE TŘEBA U TOHO JEDNOHO ZAMĚSTNAVATELE ROK, ALE PAK SKONČÍ, KDYŽ JEŠTĚ NENÍ TĚHOTNÁ??



    To jí pak nemá nebo co??

    Já to nějak zapomněla!

    Vdávat jsem se měla 2018 a na mateřskou bych odcházela vloni, tak je to víc jak rok a já to ZAPOMNĚLA, JAK JE TO VLASTNĚ S TOU MATEŘSKOU, POKUD ŽENA PRACUJE TŘEBA U TOHO JEDNOHO ZAMĚSTNAVATELE ROK, ALE PAK SKONČÍ, KDYŽ JEŠTĚ NENÍ TĚHOTNÁ?? Ale asi já UTFG nebo kdo ví, může poradit.

    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    REBORNA: Já si brala hypo ve 27, dle mých možností, chlapa jsem neměla. Bylo mi jasný, že když bych šla někdy na mateřskou, tak se podle toho zařídíme. Hypo neni přeci neměnná věc. Pokud se okolnosti změní, vždy se dá byt prodat/pronajmout. Ale ty evidentně nějakého racionálního uvažování nejsi schopná.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    RAINBOF:
    REBORNA:


    *A až bude tamta nyní 25 LETÁ, bude od 30 do 35 na ženskym sexuálním vrcholu, tak je možný, že takový padesátník ji nebude schopen v životě jejímu rytmu ani v posteli stačit NEBO JI NEBUDE PŘITAHOVAT, spíš pokud mám brát podle sebe, ženy 35+, co vypadá na 27, bude jí jakožto padesátník, možná tak, jako mě teď připadaj někteý padesátníci odpudiví, ten její manžel PADESÁTILETÝ, TU 35 LETOU, pak ODPUZOVAT, to je ten ,,nepřekonatelný odpor" tak citovaný u rozvodových řízení, a takhle nějak podle mě vznikaj ty nevěrný zoufalý manželky, jinak si to moc nedovedu vysvětlit, proč by žena muže podváděla.

    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    TRISSIE: osobne mam zafixovany, ze pokud si smrt zpusobim vlastni vinou, pribuzenstvo nedostane nic. v tomhle nejak ziju od zacatku hypoteky. nicmene, uz mam vydelano, na uctech rezervu, takze kdyby to se mnou slehlo, v nejhorsim pripade doplati zbytek hypo dedicove z penez, ktery po me dostanou...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam