• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    TRILIAN_, VENDULKA, TEKKANNE, NAVARA: Tak prva prilezitost to vyskusat nejak padla a vzhladom na to, jak ma to rozhodilo, som bola nakoniec celkom rada. Zamlcovat to urcite nemienim, to nemam ani v povahe, ani by mi to neprislo fer. Skor sa bojim, ze to vysypem moc skoro a druhu stranu zbytocne vydesim a odradim skor, ako by mohla zistit, ze by to az taky problem byt nemusel. Mam totiz uzasne blby zvyk na seba vsetko prezradit :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    OVERWATCH: Nemyslim si, ze by v 40 nemohla byt zenska zaujimava pre mladsich chlapov :) Urcite nie pre kazdeho a ten vyber bude obmedzenejsi, ale uplne blede by som to nevidela.

    Pre mna je, podla minulych vztahov, ideal o tych cca 6 rokov menej, tj. teraz tak okolo 34 :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    REBORNA: Cim dalej to tu sledujem, tym ma viac bavi predstava, ze som horsia partia jak ty :D

    Holka ty nemas chlapovi absolutne co ponuknut. Nemas pracu, nemas rozumne byvanie, zijes zda sa z uspor a az dojdu tak spravis co? Za kasu nepojdes, bo to je pod tvoju uroven a tak radsej cakas na vysnivanu pracu, ktora ako vrchol kariery pre teba (v Prahe!) znamenala nejakych 30k ci kolko si to pisala? Dobry vtip.

    A nie, 40 mi este nie je.. este par mesiacov :) A stejne mi ten vek malokto veri a ani sa nan necitim a uz vobec sa tak nespravam. Je to len cislo. Na rozdiel od teba ale fungujem ako normalny dospely clovek a necakam, az sa stane zazrak a niekto vyriesi vsetko za mna. Plus teda tvoje "to nie ja, to oni", ktorym furt ospravedlnujes svoju absolutnu neschopnost cokolvek zvladnut, je fakt na facku.

    A este nieco, nikto ta tu nedrzi. Nemusis dokola odpovedat a pisat veci, co si uz milionkrat pisala predtym. Uz sme to vsetko citali. Navyse furt len pridavas dalsie wtf hlasky a len si viac skodis. Ty sama sebe, nerobi to nikto iny. Vytvaras tu o sebe obraz, ktory naozaj nikoho neprilaka, aby sa s tebou co i len zoznamil a nieto ti este zariadil mimisa.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TRAILER: Pár lidí jí tu už vidělo - usměješ se, popřeješ pěkný den a jakmile se ohlédne jinam, zmizíš na druhou stranu sálu / pryč :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TRAILER: nebude, v realu bude imho stejna jako tady. ukricena, unarokovana, agresivni, odpudiva.
    KASTA
    KASTA --- ---
    SIBILLE: to je narez!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CHEVALIER: Já je mám nastoupený v jedné řadě :) Ale jo, Luxuria je polka, zmátl mne Donatan :)
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    NAVARA: ta vpravo dole je polka..
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: Neni tam skupinovej chat, zadny mistnosti nebo tak. Vidis fotky, vek, takovy ty self popis a jmeno a muzes napsat, nebo poslat lajk (usmev).
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: Kez by. ;o) Nomrlani clenstvi (registrace) nepovoluje si dopisovat, ale z nejakyho nesmyslnyho duvodu si lze posilat lajky a usmevy. A nevidis fotky. Takze jsou tam urcite i lidi co na sebe nevidi a vzajemne si posilaj usmevy jak u blbejch. ;o) Taky mne to neprijde nejak moc drahy.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: Tam jsou ruzny akce na clenstvi, rocne asi 3000,-. VIP ucet je placeny clenstvi. Kdy ti chodej kazdej den nabidky podle zadanejch kriterii, vidis fotky a muzes na ne reagovat. Jinak nez s VIP uctem to nefunguje. Nevim proc tomu rikaji VIP ucet. Asi marketingovej tah, ono by stacilo jasne napsat, ze to je placeny clenstvi, u kteryho mas standardni funkce.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: Njn ;o) Ale do srazu naslepo uz nejdu. Zazil jsem parkrat a pokazdy to byla katastrofa. ;o) Nejlepsi bylo jak jsme si dali sraz v jedny pizzerii a fakt jsem nevedel kterou samotnou tam oslovit. Sedely tam samy tri. Tak jsem samozrejme tipl tu spatnou. "Ahoj, nemame tady dneska rande?". "Ne nemame." ;o)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: To je fakt. Zkusim nejaky oslovit. ;o) Vysledky sdelim sem. Pozitivni na eDarlingu je, ze tam 99% holek ma fotku. Uz mne oslovila jedna bez, poslal jsem zadost a napsala, ze fotku posle, az se trochu pozname. Napsal jsem ji, ze chci fotku proto abych ji poznal a uz neodpovedela. ;o)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Jinak k eDarlingu, zacal mne ted nabizet samy holky ze Slovenska. A to jsem nic nemenil v nastaveni, takze se zrejme za ten rok co tam jsem vycerpaly vsechny ceske moznosti ;o) Na Slovensko se mne na rande moc nechce teda.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    SIBILLE: to je TAK legracni koukat se jak se to manipulatorce nepovedlo a jak se ted sama krouti a sviji v krecich, protoze je k manipulovani preurcena a nic jineho v podstate neumi. vadny zivocisny druh.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    ..pak i čtvrtej rok doznívali ještě náznaky jakýsi jeho nežádoucí svobodný vůle..

    chudák malej.. jak mohl vydržet tolik let?
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Je spoustu dávno zapomenutých příběhů.
    KULA
    KULA --- ---
    ...já jsem tak rád, že můj příběh je už zapomenutý :D....
    MANDALA
    MANDALA --- ---
    Ja bych ji i docela chtela poznat v realu, jestli to z ni takhle pada i pri beznym rozhovoru...
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    Ona si, podle mě vůbec neuvědomuje, jaký hovna z ní padaj.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam