,,jsou jen tvé obranné reakce na něco, co si nechceš přiznat. Přiznání je prvním krokem k uzdravení."
ALE JÁ TO PŘIZNALA!!
Já tu asi milionkrát přiznala nebo konstatovala smutně, že jsem MĚLA PMS.
Bylo ti tu asi 50 x ??!!
Já to nemusím přiznávat ani bránit!
To je naopak DŮKAZ, ŽE JSEM , TEDY VELMI PRAVDĚPODOBNĚ JSEM PLODNÁ!!
Od toho to je - uvolní se vajáčko, projde vejcovodem, výstelka, není oplodněno, následuje krvácení, ZMĚNY HLADINY HORMONŮ, - TO JE SNAD BIOLOGIE ZE ZÁKLADKY, NEBO Z GYMPLU...
+ PRO TOHO, kdo měl už někdy holku a co měl i slečnu, co toho času nebrala HA nebo snoubenku, co chce pracovat po svatbě a přepisu bytu na mimísovi......tak ještě více: změny nálady a/nebo fyzický obtíže - KŘEČE A DALŠCÍH ASI 20... vč únavy, bolesti hlavy... každěj chlap, co neni gay a chce partnerku by měl alespoň matně znát jeho ženu...to my se o chlapy a jejich stavy a psychologii zajímáme snad víc a jsme snad nějak tolerantnější a empatičkější a chápavější nebo některý ženy snad dokonce míň sebestředný a sobecký a víc se zajímaj jsou chápavější a vnímavější- což SUB. psala ÚPLNĚ PARADOXNĚ MNĚ...ne jemu...
Pak se to prolíná SE SEKCÍ SORTIMENTU, která se nazývá PERSONAL CARE... bývá často v reklamách, kde modelky poskakujou V BÍLEJCH KALHOTEK A SCHVÁLNĚ RŮZNĚ MĚNĚJ POLOHU.
Přiznávám: Když dojdu do skříně, jsou tam: TAMPÓNY A VLOŽKY...
Ano, není mi 60 !!
A jsou tam.
Ano. Nejsem MUŽ, JSEM ŽENA, PŘIZNÁVÁM.
a VŮBEC SE TOMU NEBRÁNÍM.
Jsem!
Mám ji, mám dělohu, nebráním se tomu, mám ji a 1x měsíčně krvácí a mám občas PMS a nebráním se tomu!
Nechci to léčit.
Naopak že mi to někdo LÉČIL, DO JINÝHO STAVU JSEM KVŮLI ABSENCI BYTU NEPŘIŠLA, dokonce by mě museli z nějakých důvodů vykuchat...
Že mě by vykuchali, že nemám byt, zatímco NĚJAKÁ, co se tu nenarodila, by tu měla byt a mimíse, zatímco já ne...a mě by vykuchali dělohu...
...a že BY MĚ VYLÉČILI Z TOHO PMS, TO NECHCI, NECHCI UZDRAVENÍ PMS a vykuchat dělohu.
Chci JI MÍT!!
I když vzhledem k přírodě 1x měsíčně krvací a 4x do roka mi dělá pláč jeden den nebo podrážděnější rekace na podnět neoprávná ztráta práce a do toho jakýkoli rytí do mě, PO TOM,
CO JSEM NA TÝ AKCI, KTEROU ODLOŽILI O PÁR HODIN, SPALA SOTVA 4 H ZA CELEJ VÍKEND A CHTĚLA TAMTO PONDĚLÍ PO PŘÍCHODU Z PRÁCE SE JEN POMILOVAT, vyspat a radši nic neřešit a asi 10 x naznačila něco typu: jsem přetažená, podrážděná, nch už mě bejt...Nechte už mě kolegyně, co mě připravila o práci, i ty ohledně pani z metra a navážení se do mě o práci, kde jsi ani nebyl, BEJT...
..jasně dost přetaženě a ještě v PMS.
+ tátovy SMS, co přištály, když už jsem byla klidná, SMS, že nemůžeme odjet o hlídání a když jsem odpovídala, ať řeší spíš byt...těšící se na miminko a svatbu hned po stěhování z bytu nějaký cizí ženský, co býv. sn. dojila o 18 tis./měs. za nájem 2+kk, co jsem mohla mít svý na miminko...tak SMS tátova, že se nemám zajímat o byt po máminých rodičích, co jsem pak zjistila, že skutečně prodal...
Býv. sn. vyklouzl druhý den, když jsem jela k babičce řešit hlídání zvířete, abychom mohli i bez ohledu na tátovo monotvání se do toho, abychom mohli i tak v klidu odjet a zvíře nezahynulo hlady a šla se jen babičky zeptat, proč svýmu synovi nedomluví, když ví, že se on kdysi přistěhoval k mý mámě a že už chci mimino, že ve 34 nemůžu čekat ani na smrt mámy nebo její, že sama ale ví, že táta pak bude byt dědit po ní, tak ať ten muj a ségry po mámě nechá bejt, že ho chci na založení rodiny a chtěli jsme mu ho doplatit skoro celou částkou, tedy krom peněz od nájemníka, co tam byl stejně léta místo mě...
PO PADESÁTÝ!