• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: Prosím tě. Tys to tu chtěla přejmenovat.

Chápu, že jsme opět jak s VERSONNENHEIT, tak s LAUNCHEREM zase odbočili od tématu SEZNAMOVÁNÍ.

Takže v mym případě tématu HLEDÁNÍ ŽENICHA.

Ale nemyslím si, že by to vybočování z tématu bylo momentálně z mý strany.

Každopádně, kdysi jsem tu v tématu ,,pořizování ženicha" byla.

Tak pokud tu tedy lidi chtěj mít on topic DISKUSI NA ÚROVNI K TÉMATU....

Tak řekněme, že na seznamce nebo někde v klubu nebo na ulici čekaj ženy jako jsem já na seznámení.

Čekaj na seznámení s tím mužem, který by tak nějak vyhovoval jejich vkusu a tak trochu i jejich preferencím, co se týče třeba postavy, kuřák/nekuřák, záliby, jaký má vzdělání a jaký zaměstnání.

To už jsou takový spíš detaily.

Základ je asi tak nějak, aby alespoň trochu vyhovoval jejich preferencím co se týče vzhledu a postavy, prostě pro ně nějak zajímavej týpek, co má práci nebo ji měl a někde bydlí, to by pro začátek k seznámení mohlo stačit.

Tak ještě bych pochopila, co to znamená téma: Internetové seznamky nebo seznamování: TIPY

Ale může mi někdo prosím Vás vysvětlit, když tu tedy všichni jako že chceme on topic DISKUSI NA ÚROVNI K TÉMATU,

jak mám pochopit to téma: Internetové seznamky nebo seznamování: TRIKY??

Tak žena na seznamce nebo jinde čeká na seznámení s potenciálním budoucím manželem. Tak co to jako maj bejt ty TRIKY? Co konkrétně je k tomuto potřeba ZA TRIKY???

Fakt jako, když tu tedy všichni jako že chceme on topic DISKUSI NA ÚROVNI K TÉMATU SEZNAMOVÁNÍ NA ÚROVNI...

TAK BYCH FAKT JAKO RÁDA VĚDĚLA A RÁDA BYCH ABY MI TU NĚKDO VYSVĚTLIL, JAKÝ JAKO TRIKY SI MÁME POD TÍM PŘEDSTAVIT?

Jako když tu tedy všichni jako že chceme on topic DISKUSI NA ÚROVNI K TÉMATU SEZNAMOVÁNÍ NA ÚROVNI, tak by si tu existenci tý diskuse mohli tedy nějak obhájit a vysvětlit nám, co se těmi TRIKY JAKO ŽE MYSLÍ A NA JAKÝ ÚROVNI TEDY TY ZMÍNĚNÉ TRIKY JSOU, KDYŽ TO TEDY MÁ BEJT CELÝ JAKO NA TÝ VYSOKÝ ÚROVNI TA DISKUZE K TÉMATU NA ÚROVNI.

Abych tedy lépe pochopila, co sem mám jakožto pohledná prsatá žena, která hledá manžela, psát.

Jaký jako že sem mám psát triky a jaký maj sem oni mně k mýmu budoucímu seznámení s mým budoucím manželem psát triky.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VERSONNENHEIT:
    RENA_SULIROVA:

,,Pokud nechceš brát léky, běž aspoň k psychologovi. Ten ti žádný léky ani napsat nemůže."

No fajn.... Ale o čem se tam s tím psychologem mám jako bavit?

Jako o tom, kam půjdu o víkendu na párty? A zda si mám vzít triko, top nebo rovnou něco jako korzet/podprdu? Nebo kam chci jít sportovat? Nebo jaký jídlo si plánuju koupit a co budu vařit?
    Nebo kolik času mi trvalo vyprat a pověsit to?

Nebo se s ním jako budu bavit o tom, jaký se mi líběj chlapi a s kým bych se ráda seznámila?

Jako že by mi měl radit, kde splašit ŽENICHA, zrovna psycholog??

Moc nechápu.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VERSONNENHEIT:
    RENA_SULIROVA:
    RENA_SULIROVA:
    RENA_SULIROVA:

,,Taky není potřeba se bát toho, že tě někdo někam zavře proti tvé vůli. Pokud nepodepíšeš souhlas s hospitalizací, budeš normálně docházet do ambulance."

Tak v tomhle nemáš až tak úplně pravdu.

Existuje například případ, který se jmenuje POVINNÁ OCHRANNÁ LÉČBA.

Mechanismus je takový, že je člověk podezřelý ze spáchání trestnýho činu, třeba aniž by vlastně něco trestnýho spáchal, aniž by byla naplněna skutková podstata toho činu.

Ale stačí, aby byl podezřelej třeba z nějaký úplný kraviny, na kterou je snadný vysvětlení, nic v podstatě neudělal, došel na výslech k podání vysvětlení, no a policajti si můžou vymyslet, že maj pocit, že ten člověk to spáchal, ať už to bylo trestný nebo ne, že to jakoby spáchal pod vlivem nějaký psychický poruchy a daj mu k tomu paní doktorku nebo pana doktora, takzvaného soudního znalce v oblasti psychiatrie.

Ten pak vede s tím podezřelým rozhovor. Nijak ho psychologicky nevyšetřuje, žádný erudovaný psychotesty, jen si s ním povídá o běžnejch věcech a pozoruje jeho reakce.

Odpovědi na ty jeho otázky mohou být třeba:

Ne. V rodině žádné dědičné nemoci nemáme.

Sourozence mám takové a makové.

Ano. Momentálně pracuji jako ... / Ne. Momentálně hledám práci v oboru jako ...

Ano. ŘP mám. / Ne. ŘP nemám. / ŘP dodělávám atp.

A co plánuji do budoucna?

Rád bych pracoval jako ... / Pracoval jsem tolik a tolik let jako to a to a momentálně si plánuji pořídit potomstvo. / Další možnosti...

No a ten soudní znalec pozoruje jen reakce toho člověka.

A třeba jen proto, že se ten člověk v průběhu těch odpovědí podívá nahoru nebo doleva nebo doprava nebo nějak ušklíbne, PAK TEN ZNALEC MŮŽE NAPSAT, JEN TAK SI VYCUCAT Z PRSTU, ŽE TEN OBVINĚNEJ MÁ TŘEBA SCHIZOFRENII A NAŘÍDIT BUĎ AMBULANTNÍ NEBO I JEN TAK Z PLEZÍRU I POVINNOU ÚSTAVNÍ OCHRANNOU LÉČBU.

Ta má chránit společnost před nebezpečností tohoto podezřelého, aniž by ten musel vlastně něco opravdu trestnýho spáchat a udělat.
    Bohatě stačí, že ho policie z něčeho podezírala a on jen došel k podání vysvětlení třeba nějaký úplný kraviny nebo nedorozumění, ve kterým je úplně nevině a pak jen došel na rozhovor k tomu znalci.

No a pak příjde nějakej nesmyslnej papír od soudu třeba úplně zdravýmu člověku, že mu soud nařídil tu ochrannou léčbu.

Tak asi bych řekla, že tomu se běžnej člověk, kterej řeší ještě další povinnosti a nemá čas na kraviny, leda tak vysměje a hodí to koše.

No ale pak má za dveřma v noci několik policajtů, co ho daj do želez a odvezou do Bohnic, i kdyby se projevoval úplně normálně, do Bohnic, který ho tam léčej ne proto, že by mu něco bylo, ale jen proto, že maj to ROZHODNUTÍ SOUDU, jen že maj v ruce ten papír, že maj soudem stanovenou povinnost ho léčit.

A takhle jsou v Bohnicích ročně léčený desítky úplně zdravejch lidí, se kterými se už pak, když je tam doveze policie, nikdo nebaví. Nijak je nikdo nevyšetří, jen jim cpou dle toho rozhodnutí soudu nějaký léky nebo do nich píchaj injekce.

Do úplně zdravejch lidí, který jen propásli soud, neodvolali se včas proti rozhodnutí nějakýho údajnýho soudního znalce v oboru psychiatrie, kterej se jich na výslechu ptal místo nějakýho erudovanýho vyšetření ne zcela běžný otázky ze života a oni jen zcela běžně odpovídali.

Když si vezmeš, jakou asi relevanci maj takový výslechy soudními znalci z doby, kdy lidi povinně museli nosit roušky a takovej podezřelej měl roušku třeba i na tom sezení u soudního znalce, tak jakou asi relevanci maj takový závěry, když ten znalec usuzuje na nějaký duševní nemoci jen z gest a výrazů toho člověka V OBLIČEJI? Člověka, kterej má na sobě při tom rádoby ,,vyšetření" roušku.

No ani nechci vědět kolik nevinných zdravých lidí takový znalci nespravedlivě poslali na povinnou ochrannou léčbu do těch Bohnic a třeba půl roku je tam nechali.

Pak se ten člověk může odvolat k soudu, že nechce být léčenej, když je úplně zdravej... jenže než to k tomu soudu dojde, to máš několik měsíců, který ten zdravej člověk musí v těch Bohnicích strávit a léčit se.

Aniž by cokoli provedl a aniž by mu cokoli bylo.

Pak ta ochranná léčba ústavní v nejlepším případě přejde až z rozhodnutí soudu na tu povinnou ambulantní. To toho člověka tedy z Bohnic pustěj. To mu pak zase jen předepisuje zdravýmu člověku léky ambulantní psychiatr, s tím, že musí, že to přeci nařídil soud.

Takhle toho zdravýho člověka léčej povinně z rozhodnutí soudu, kterej toho člověka fyzicky ani neviděl, třeba několik let, tak dlouho než se odvolá a prokáže, že byl celou dobu zdráv, ale to už se pak těžko dokazuje.

Může i dokázat, že nic neprovedl, ale v tý věci léčby přeci nikoho nezajímá, zda něco spáchal nebo ne. Řeší se jen, zda měl/má být nadále léčen nebo ne.

Tak jak po letech dokáže, že ho policajti násilím nacpali do Bohnic, když byl úplně zdravej třeba doma u televize?

No už to pak člověk prokáže těžko.

Tak se asi málo koukáš na televizi, když si myslíš, že v Bohnicích jsou jen pachatelé něčeho nebo duševně nemocný lidi.

Takže tak.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VERSONNENHEIT:
    RENA_SULIROVA:

Tak když tedy chci dítě s Čechem a žít v Praze, tak tedy kontakt s českými muži??:

No párkrát na nějakejch akcích mě oslovili 25 letý týpci, který jen neodhadli věk, mysleli, že je mi třeba 25 nebo 30, pak jsem vysvětlila, že jsem starší a že hledám muže nad 30 let, tak z toho nic nebylo.

Párkrát mě oslovili takový nějaký nevzhlední obtloustlí obejdové.

Pak jsem čučela po nějakých 35+ letých, ale obvykle, když jsem se přitočila a naslouchala u baru jejich řeči, vyklubali se z nich cizinci.

Pak se mnou mluvil jeden, ze kterýho jsem rychle vytáhla, že už má děti.

Pak můj objev, anděl z párty, mě odmítl, že nemůže nic slíbit, že částěčně žije na Moravě, že tam má barák, tak asi plánuje budoucnost tam. Stejně jako můj bývalý snoubenec, se kterým mi to zkrachovalo mimo jiné taky kvůli tomu.

Pak jsem nedávno oslovila já jednoho vysokýho dredaře, co se mi vždycky líbil. Chvíli jsme kecali, pak jsme se tedy domluvili, že on už má děti a přítelkyni, tak že nic.

Pak jsem tu rozepsala story, jak mi týpek na akci chtěl sahat na kozy. Kdyby neměl přítelkyni, třeba by mě bral, nevím.

Tak když vezmu svůj pobyt mezi muži, kde je jich tak kolem mě nejvíc, což bylo obvykle na nějaký párty, tak z čeho by jako na dálku, aniž by se mnou mluvili, měli usuzovat mylně na to, že by mi jako mělo něco psychicky bejt?

Nedávno mi jeden týpek, co se mi bohužel nelíbil, říkal, že hezky tancuju.

Tak na mym tancování snad není nic šílenýho. Tak jako že si ,,šíleně" platim za drink u baru? Nebo jako opodál ,,šíleně" stojim?

No a když jdu třeba po ulici, tak si nemyslím, že bych u tý chůze vypadala nějak šíleně...

Pak jsou muži občas v metru nebo v tramvaji..

No to jako myslíš, že tam nějak jako ,,šíleně" sedím nebo se ,,šíleně" držím za tu tyč?

Nebo když třeba nakupuju a kolem chodí muži, tak myslíš, že si jako říkaj:

,,Hele, ta si koupila za čtyři pětky obří Monte a obří Lipánek, avokádo taky za 40, co není ve slevě a ještě tam má v koši lučinu a syrečky každý skoro za pade, ta bude dozajista úplně šílená, když si kupuje tohle!" ??

Nebo jakej má bejt jako ten mechanismus, že by mě ti muži, aniž by se mnou mluvili, považovali mylně za nějak psychicky nemocnou??
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VERSONNENHEIT: ,, To vůbec není tvým vzhledem a postavou, že máš problém najít chlapa k založení rodiny. Tvůj problém je porouchaná psychika. Proto nemůžeš najít chlapa."

A kterej muj příspěvek tedy poukazuje na tu porouchanou psychiku? A jak by se o něm vlastně ti muži, co někde potkávám a na dálku vidím, mohli dozvědět?

Já jsem si tu na svůj vzhled ani postavu nestěžovala, i když, když jsem byla hubenější měla standardní postavu 170 cm, 62 kg, 97-70-97 cm, tak si myslím, že můj vzhled padl do vkusu skoro všem, zatímco teď už si nemůžu vybrat úplně každýho, jsou muži, který maj rádi vyloženě hubený holky a pak to ani moje velký kozy nezachráněj, velkej kulatej zadek se nelíbí každýmu, ale držme se meritu věci:

Tak když vezmeme můj kontakt s muži třeba za poslední rok:

Tak představ si takový běžný drum and bass, psytrance a tchnopárty:

Tak na psytrancu jsou spíš starší známí, většina z nich jsou ženatý a maj děti. Když zašel někdo novej, tak to třeba naposled skončilo vizitkou na jednoho HW koordinátora v mý kabelce, ale nezavolala jsem mu, nebyl úplně muj typ.

Tak vezměme třeba drum and bass a technopárty.

Tak jak jsem psala, pár kluků mi letmo chválilo vzhled nebo postavu, prostě jen tak.

Pak slovní kontakt byl zejména s cizinci:

Jeden Španěl mi řekl: ,,You look amazing!" Jako že vypadám úžasně. No moc milé, ale co já jako s tim.

Pak jeden Němec mi řekl, že mám nejhezčí zadek, jakej kdy viděl. No chápu, že muj zadek už dorostl takových rozměrů, že je to spíš pro německé fajnšmekry, než pro mladý český kluky, tak jsem se usmála, ale co já s tím.

Pak jsem jinde chvíli kecala s jedním Angličanem. Ten mi po hodině rozhovoru celkem na úrovni řekl, že by chtěl, abych si mu sedla na obličej. Tak jsem se usmála, abych neurazila a odešla.

Pak v Roxy přišel Francouz a s tím jsem tedy kecala, chválil mi francouzštinu. Jako chvíli jsem se zabavila, ale co z toho....
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VERSONNENHEIT: OK. Pokusím se zareagovat na tvůj příspěvek nějak střízlivěji. I když obrázek byl zase stručnější.

,,Původně jsem psala to, že potřebuješ odbornou pomoc z toho důvodu, že máš porouchanej mozek."

Mohla bys mi tedy odkázat na konkrétní příspěvek z toho, co jsem sem psala, nebo na ty příspěvky, pokud jich bylo více, ze kterých jsi usoudila, že mám porouchanej mozek? No a jakej typ medikace bys mi tedy na ten kterej konkrétní příspěvek doporučila? Jako jestli antidepresiva nebo spíš antipsychotika nebo něco jinýho?, když jsi tedy taková laická odbornice?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    KULA:
    RENA_SULIROVA:
    RENA_SULIROVA:

Jo?

Přečti si tohle a mysli si třeba, že jsem za utržený peníz z práce odjela na půl roku do Indie poznávat sama sebe nebo třeba za ,,přičmoudlíky" do Jižní Ameriky.

Jenže mně se ani Indové ani Jihoameričani nelíběj, tak jako nevim, proč bych měla jet na půl roku pohánět je tam, když mně se líběj český kluci :

[RENA_SULIROVA @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky]
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    LAUNCHER: Děkuji za výpočet.

Nicméně až do Novýho roku jsem měla pracovní smlouvu a pak byla na nemocenský.

Tehdy jsem se jakožto osoba na nemocenský ani nemohla zaregistrovat na pracák, natož pak cokoli začít řešit.

Momentálně se musím do konce měsíce přestěhovat a potřebuju na to čas. Mám tu celou domácnost a úklid obou bytů taky zabere čas.
    A doposud jsem nebyla na horách, to bych ráda stihla, ale už se dělá teplo.

Něco na mě lezlo, nicméně mezi tím jsem si stihla zajít i při nemoci na sebe převést elektřinu a plyn z novýho bytu, nastavit v bance trvalý příkazy a zabralo to půl dne a myslím, že ještě dlouho se z toho budu léčit, možná to bude i na ty Bohnice.

+ třeba po 6 letech jdu k zubaři a dalším doktorům, kam jsem si nestihla dojít léta předtím kvůli nasazení v práci.

Takže to má pořadí.

Tak si třeba mysli, že jedu za utržený peníz za předchozí léta práce na půl roku do Indie poznávat sama sebe, jako to udělal kdysi G. (jeden známej, co ho znám 20 let) nebo že pravidelně půl roku makám a zbylej půl rok trávim v Jižní Americe nebo letos v Africe, jako to dělá P. (zvukař a klíčník z jednoho nechvalně známého klubu).
    Jako je tam jistá šance, že až se finančně vyčerpá tímhle věčným cestováním a kdyby mu něco krachlo v práci nebo v tom klubu, že kdybych se začla snažit a makala, mohla bych ho pak nějak uplatit, aby si mě vzal za ženu, ale to je ještě hodně vzdálená budoucnost.

Taky můžeš najít procento nezaměstnanejch a jakou část z toho tvořej muži.

No a až tedy budou zaměstnaný už všichni chlapi v ČR, pak půjdu obratem do práce taky.

Ale považ, kolik let byla s dětmi doma Grantorino a kolik SUBVERSION a kolik ostatní ženy tady.

Já sice dítě zatím nemám, ale žena jsem taky a nevím, proč bych jako nemohla být pár měsíců v domácnosti taky a trochu si odpočinout?

Jako pořád ještě můžu někam odcestovat jako to už dost mladejch lidí udělalo. Pak by to bylo snad OK, ale zatím se nikam nechystám.

Asi jako když chci sbalit Čecha a vdát se v ČR, těžko ho budu hledat třeba v Jižní Americe.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    reprodukční spolupráce teda zní jak ze seznamky warezáků,
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    RENA_SULIROVA: Pokud vezmu výdaje CZ rozpočtu 2200 mld CZK, populaci 11 mio, 63% populace v produktivním věku (reálné významné méně protože studenti), pak hypotetický průměrný dospělý jedinec musí do systému nalít na daních:

~ 317k CZK ročně

aby CZ rozpočet na konci roku udělal nulu. A to by bylo krásný.

Nyxaci, kteří osobně znám, třeba tebou citovaný pan Navara, tohle dávají s prstem v nose. A nejméně já jim za to děkuji.

Případně z druhé strany, průměrná čistá CZ mzda VŠ s Ing/Mgr je ~ 63.748 CZK. Tak by možná bylo fajn, abys přestala svým bývalým spolužačkám a spolužákům dělat ustudu s těmi apologetismy a začla řešit své domácí úkoly.

Přišla jsi o práci a o bydlení, přestává to být vtipný Renato. Začni si to řešit.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    RENA_SULIROVA: Pokud ženicha z ankety nemáte, vydejte alespoň Olgoje Chorchoje.

Opakuji:

Vydejte Chorchoje!!
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    LAUNCHER: Jo a už máte toho ženicha?

Na anketu nešlo hlasovat veřejně, takže nevidím, kdo odpovídal na:

Mám zájem o reprodukční spolupráci s ID Rena_Sulirova
    5.9% / 1 hlas
    Splňuji všechny výše uvedené požadavky
    5.9% / 1 hlas
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    A ještě mi prosím Vás napište, kolik že šlo z jeho odvedenýho sociálního pojištění a z jím odvedených daní z platu ID NAVARA za minulý dva měsíce na mou nemocenskou a podporu.

Kolik že mi toho jako že zacáloval NAVARA?

Jestli jako mi platil nějaký drinky nebo jestli mám od něj bonboniéru, nebo tak.

Alespoň tu pizzu nebo čínku minule de facto platil a zval mě jakoby, ne?

Já myslím, že ještě budeme mít s NAVAROU moc pěknej vztah!

Dobrou noc!

:)
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VERSONNENPÍČA:

RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    HALUZOMOCNOST!

KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    LAUNCHER: tenhle nápad už tu proběhl, ale neujal se…já v tom taky vidim zlatý důl :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PALEONTOLOG: edit; po přechodu budem číst sračky o tom, že žádnej týpek nechtěl úžasnou udržovanou vš vzdělanou kariéristku a že jsou to všechno neschopný nuly a že se rozmnožujou leda ukrajinci, indové a cigáni.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Sweet Anita na tom také postavila svůj stream :)

How Tourette's Syndrome Impacts My Life | Minutes With | UNILAD | @ladbiblestories
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=-tlWjsaF1Og
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    RENA_SULIROVA: Nechceš zkusit dělat streamerku?

V těch pohledech hluboce do svého nitra jsi unikátní. A o tématu jsi schopna mluvit hodiny.

To mi přijde pro streamerku validní.

Proti řekněme Shopaholic Adel máš EN, takže dáš větší impact. A když si nevezmes nájem za 40k CZK jako jela ona, fungovat by ti to mohlo.

To nemyslím zle, na Tvuj příběh jsem se snažil podívat jako na logickou slovní úlohu se (snad) existujícím řešením. A měla bys ten streaming IMHO alespoň zkusit.

Neříkám že totéž, ale žánrově mi to laicky přijde trošku podobný. Dávám pro inspiraci, 4.8 mio views:

Onlyusemeblade’s Girlfriend Realises She’s Failed In Life While Blade Is Passed Out Behind Her
    https://youtu.be/8wQzD_egoLg?si=XZMBoC80kWys1bQg
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam