N_I: ne. dusan vlk je jinej typek, z jiné crew. fvck kvlt je denis bango (cigan btw)
jo já jsem na to chtel reagovat uz kdyz jsi to tu psal prvne. me teda akce jako otvírák prijde jako uplne to nejhorsi, co muze byt, ale proc by tam nehral nejak nechapu.
denis pusobi roky v hc/punkove scene (wilderness), kde odmena za koncert je dobrej pocit (a nekdy i nejaky to jidlo). filozofie je striktni diy. rikam to proto, ze denis ma rozhodne dost jasno v tom co je ok, a co není, jako punkac patri k te osvicenejsi casti sceny. kdyz jsme s nima hrali na takovym malym festaku na jesenickym kopci, klasicky mezi songama rikal nejaky veci do majku, tak jak se sluší.
nejakej místní buran na nej zarval, ze tady je na koncerte, ne někde na projevu. a tos mel videt, romska impulsivita vzala za svy, typka totalne vypicoval s tim, ze je na punkovym koncerte, a ze si bude mluvit jak dlouho bude chtít a jestli s tím ma problem, tak at chodi do pici kokot a nejlip uz na žádný punkový koncerty nechodí a pak si dal zalezet, aby mluvil jeste dlouho :D to bylo půl roku pred kvlt, ale uz tam jsme se dozvěděli, že to chystaj, mnozny číslo, protože puvodne to melo byt kvlt crew a melo to byt stálé duo - denis a mikulas (inspektor nadej), bohužel mikulas ma bipolarku, do toho byl uz snad od 16 zavislej na alprazolamu, a odvykani ho uplne vyradilo z provozu, navic je to silne sebedestruktivni typ a pomahal si vsemoznyma rc chemkama, coz dela doted.
za me skoda, protože ty tracky, kde je na featu jsou skvělý.