• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTCZ/SK hiphop, rap a trap
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    N_I: naopak, myslim ze takový věci by se mely řešit vic.
    N_I
    N_I --- ---
    BRKODLAK: ale máš pravdu...neměl bych to resit vubec...:/
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    každopádně nedávno jsem si po dlouhe dobe poustel soundcloud opaku dissu a hlavně asapa jardy. takovy ty starsi songy na ukradených podmazech a myslim si, že ty jeho tracky byly asi nejvíc real moment ceskyho rapu, kterej se venuje normalnimu zivotu a glosuje veci kolem sebe. fakt vtipny a výstižný popisy. akorát nevim, jestli to muzou cenit lidi, co nejsou z vesnice.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    N_I: ne. dusan vlk je jinej typek, z jiné crew. fvck kvlt je denis bango (cigan btw)
    jo já jsem na to chtel reagovat uz kdyz jsi to tu psal prvne. me teda akce jako otvírák prijde jako uplne to nejhorsi, co muze byt, ale proc by tam nehral nejak nechapu.
    denis pusobi roky v hc/punkove scene (wilderness), kde odmena za koncert je dobrej pocit (a nekdy i nejaky to jidlo). filozofie je striktni diy. rikam to proto, ze denis ma rozhodne dost jasno v tom co je ok, a co není, jako punkac patri k te osvicenejsi casti sceny. kdyz jsme s nima hrali na takovym malym festaku na jesenickym kopci, klasicky mezi songama rikal nejaky veci do majku, tak jak se sluší.
    nejakej místní buran na nej zarval, ze tady je na koncerte, ne někde na projevu. a tos mel videt, romska impulsivita vzala za svy, typka totalne vypicoval s tim, ze je na punkovym koncerte, a ze si bude mluvit jak dlouho bude chtít a jestli s tím ma problem, tak at chodi do pici kokot a nejlip uz na žádný punkový koncerty nechodí a pak si dal zalezet, aby mluvil jeste dlouho :D to bylo půl roku pred kvlt, ale uz tam jsme se dozvěděli, že to chystaj, mnozny číslo, protože puvodne to melo byt kvlt crew a melo to byt stálé duo - denis a mikulas (inspektor nadej), bohužel mikulas ma bipolarku, do toho byl uz snad od 16 zavislej na alprazolamu, a odvykani ho uplne vyradilo z provozu, navic je to silne sebedestruktivni typ a pomahal si vsemoznyma rc chemkama, coz dela doted.
    za me skoda, protože ty tracky, kde je na featu jsou skvělý.
    MATT
    MATT --- ---
    N_I: jj, ma s nima featy. si ho tu vyfiltruj.. třeba s RNZ, kterej imho stoji taky za pozornost..

    BRKODLAK: ten disko scooter sound si trefil přesně, taky mě to album uplně neoslovilo, jak tu pišou ostatní. .
    MATT
    MATT --- ---
    N_I: imho smack jede v takovejch vlnách... chvíli je to buránek, jede hajp, hadry, fejm, sebechválu a pak zas udělá něco s obsahem, vydissí michala davida nebo tak něco ;))
    N_I
    N_I --- ---
    BRKODLAK: proto pisu ze sensey a autotune je sracka jako scooter...je to jiny nezli sifres s tvrdym spodkem..krasne me to zkousi....kam az zajdu..ten primer sedi skvele...

    uz pisu pechovi esli mi neudela s whiskas show.....hodilo by se to k jejich crowdu.../ + se jim tam vesrat do lien upu..(
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    N_I: me napada trochu analogie s autotunem. kdyz se pouzival v rnb, dostaval jsem z toho koprivku, ale co se to par let zpet dostalo do rapu, nemam s tím problem. mozna si to projektuju, ale mel jsem z toho zezacatku pocit, ze se zacal pouzivat ironicky.
    N_I
    N_I --- ---
    vlk je fakult? me prislo vtipne ze hraje v pet na votviraku..:)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    N_I: jako ja cenim, když nekdo dokáže dělat v hudbe odvazny kroky mimo pohodlny overeny cesty, ale bohuzel ten zvuk...nevim jestli se mi nejakej sound v elektronice nelibi jeste vic. asi spis ne. jinak fobiu cenim, byt cernoch na slovensku musi byt tvrdá škola.
    když už je řeč o tom slovensku, nedavno mi kamos ukazal dusana vlka a musim rict, ze to me oslovilo. na slovensku emo rap fakt umej.
    N_I
    N_I --- ---
    BRKODLAK: vlastne mas pravdu....nevkusny...nedavam....scooter...to vsechno to je...a ja to cenim jako sensey...proc mi rekni sam..:)

    podobnej feel mel i ten porsche boy...ale ten uplne zapad....chudak....

    neni to zas az tak objevny...jen me to prijde zabavny..a texty se presne trefujou do me...decka to asi tedy nezceni...uplne
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VON_GILOTINE: je fajn, ze danovi zustava nadhled aspon v tvorbe, pri osobnim setkani se nadhled nevyskytoval, spis naopak. btw nevis jestli ten exp pack podkladal zase risto? jeden track mi strasne evokoval zvuk electribu :D
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VON_GILOTINE: ty disco natuc beaty jsou takovej odvaznej krok mimo soucasnej trend cz/sk beatu, jestli tomu dobre rozumim? evokovalo mi to prvni album crystal castles, nebo tak neco. akorat ta volba zvuků techhle podmazu je bohužel presne ten zvuk, kterej v elektru moc nedavam, prijde mi to hrozne nevkusny, byvalo to slyšet na fm radiich, když jsem mel ještě tu smulu a semtam jsem se nemohl vyhnout poslechu, zaroven by takovyma zvukama nepohrdli ani rusti priznivci hardbassu, nebo kapela scooter.
    ale to je samozřejmě můj problém. jen doufam, ze se z toho nestane trend.
    jaky bylo fobiovo první album? xanax?
    me prislo hodne silny takový to temný album, kde se věnoval v jednom tracku treba svym holkam. melo to takovy netypicky beaty a z toho hlasovyho projevu cisilo takovy znechuceni ci co.
    SMELLYDICKHEAD
    SMELLYDICKHEAD --- ---
    MRKEVREDKEV: Má bejt Chimera něco. Jako Chiméra nekonečno nebo tak nějak s výběrem hits ze všech Chimér, s remixama a dost možná i bonusama… Takže ne úplně plnohodnotný album, ale takovej throwback/Best off.
    Jinak za mě Smack stále nejlepší MC.
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    VON_GILOTINE: za mě ten Pain trochu zklamání. bavily mě ty tvrdší věci, co vydával mezi albama. Nemám čas rmx s Norym a pak writerskym atmem nasáklej Každej den 2 nebo Každej. ty podmazy od Magenty mi přijdou většinou takový pffff. ale jak dokola zmiňuje dělá to tak, jak to cejtí a kdykoliv něco vydá, rozhodně si to pustim.
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    N_I: za mě smack stále velmi v pořádku. jedinej slabší zářez je už zapomenutá Terapie. no a poslední chiméra už vyšla dávno, ne SMELLYDICKHEAD:? nebo měly být 4?
    N_I
    N_I --- ---
    N_I: prijde mi ten kluk desne spokojenej....


    ✍️ Jak už jsme dopoledne avizovali, tak novou smlouvu s FK Teplice dnes podepsal Tomáš Kučera
    @kuceratomas27
    alias "TK27"!

    SMELLYDICKHEAD
    SMELLYDICKHEAD --- ---
    N_I: Samozřejmě Smacka cením za progres, grime etc. etc asi nejvíc.
    Rozhovory a Nuff a teď pár posledních singlů nic moc…. Ale to jsem si po 160EP taky říkal, že je to s nim v pici a pak P&L2 byla bomba. Tak si zase třeba teď jen trochu ulítává a tou poslední Chimérou zas zavře všem huby :)))
    N_I
    N_I --- ---
    58g jinak uz dle fotky za tim bajkem docela..mrazeni ale.....nebyl sem...ale kua....fix!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam