• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTCZ/SK hiphop, rap a trap
    MATT
    MATT --- ---
    POHODAVOLE: sem se musel podivat, jestli Pain&Nory - Nemam čas nejni taky od magenty. to mi přijde fakt výborný,. ale nejni..

jinak pokud se vypisujem z toho špatnýho, tak třeba celá tam Erem banda.. a Zrče fest..

ČESKÁ PÁRTY U MOŘE! 🤩🇭🇷 Zrće 2025 pt.1
    https://www.youtube.com/watch?v=o4antKRja68

N_I: popravde nevim, a byl Logic nebo Barracuda? ;)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Byl to cover nějaký táborákový písničky. Akorát tam posílal psychiatry do plynu.
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    MATT: jo no, oppressed people of Prague))
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MATT: Šamansky je Real. Kvůli jednomu tracku byl i na PČR a stáhli mu to z YouTube. :)
    N_I
    N_I --- ---
    MATT: nejde klikat
    ale beat má do wiche to je nácek?:) morelo?

Morelo - Podle Plánu (prod. Dj Wich) [Official video]
    https://www.youtube.com/watch?v=PEUjrXK8sqE

pyraboyz maj dobrou sloku k k ortelakum:) ale proste nejen k nim..:)

Karlínskej normie z Letný, ale viděl jsem už měkčí (Ojoj)
    Obměkčí je, když hraje female ambient
    Korektní girls netancujou, ale křepčí
    Mám pocit, že můj byfl je zabije, jsou moc křehký
    Ale jsem jenom frustrovanej bílej muž
    A prostory mýho Corner Kebabu jsou moc těsný
    A selekce lidí, co přijdou na oběd, jsou moc český
    Ten ortelák, co přišel minule, dostal slap chlebem s cibulí
    Ale cenim ho, byl docela brave
    Příště na jeho ksicht může taky přistát skate

N_I
    N_I --- ---
    POHODAVOLE: jako esli je mu už odpusteno to predatorstvi...ikdyz slizkej je snad nejvic co kdy byl..:)
    POHODAVOLE: pravdu máš kapitáne, navíc track co sem poslal neni ani dnb

a konader taky neni uplne dnb...ale uz fakt táhnu do piče
    MATT
    MATT --- ---
    N_I: ja bych ho sem v ramci monitoringu hodil, ale musime ho hodne minuskovat ;)) ale myslim, že tihle lidi ještě politiku do rapu netahaj a jen flexej s retiazkami a látkami.
    jinak jsem ti chtel poslat Morela, ale prej nejni dostupnej.. ten je teda 10 starej.
    Šamansky imho produkt nejni, dělal tracky hrozně dlouho předtim, jen ho vzali jako bizar do wrapu (což mi přijde trochu nechutný), někdo se ho snaží zpeněžit jak kdysi Máňa(?) Matrixe.

LAYUP: nojo, to me nenapadlo ;)) zajímavá volba vedlle rómský, tibetský a lbgt..

N_I: to ti asi neporadim. ja mam jen TUSY a to jsem pořád ;))

POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    N_I: tak ma rozhovory s raperry, ale za me uz je tam hrozne moc slizu..
    N_I: za me je Magenta super v kombinaci s Painem a vicemene Gleb s Komanderem je dost podobny combo.
    N_I
    N_I --- ---
    a už táhnu.

ale fakt mě nepřekvapuje že tnhle tromboosa se dostal nakonec na avu..:)))

Fight Club Liberec 2023
    https://www.youtube.com/watch?v=YRjoH2tLTg8
    N_I
    N_I --- ---
    a ještě se chcu zeptat esli si myslíte že se už může nosit mikina very nice nebo nepůjde nosit nikdy..?:)
    to byl debilní dárek tehdy k vánocum co sem pořídil..a ten timing..:))

ikdyž to už o rapu není taky..:/?
    N_I
    N_I --- ---
    POHODAVOLE: a proto seš v pohodě vole..:)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    N_I: mne je uprimne fuk, co si kdo mysli o mym vkusu. Ja jsem akorat zaujatej proti Berankovi, protoze ho lidi skatulkuji do rapu. Sere me i ta jeho popularita aka Kajinek. Podobne mi vadi Marpo, protoze je to za me neposlouchatelny a ten clovek je ultra spatnej, kdyz promluvi.
    MATT: ja byl diskofil a nektery veci se mi libi furt :D
    N_I
    N_I --- ---
    MATT: taky mě to sere dokud fobia neudělá strašidelny dom a já to zase musím zcenit a milovat
    nelíbí se mi ani era...magenty a dnb...a east side sound ma track za nami...a ja uplne roztaju..
    a vůbec zpátky k pyra...boyz

za nami
    https://www.youtube.com/watch?v=b3TGuHQh70Y
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    MATT: Praha asi?

N_I
    N_I --- ---
    MATT: jako ono půlka těch pokerovaných dealerů koksu co šli ze stoky nahoru pro stack je takovej beránek klon po 256x...

mě se líbí že se sem hází skoro vše...skoro..:)

existuje vyloženě nácek rap? v čr sk? jako fakt tvrdý něco jako vlajka, valašská liga, "skru" - driver:)) apod?:)

to bych sem třeba úplně nedával...zlatej raego:)

brzy začně ještě nabíhat éra ezo raperů...

a ten šimanský je něčí produkt....ale bude brzo mraky real ezo raperů o čakrách a kakau..:) řikám...
    MATT
    MATT --- ---
    jo ještě mě dost sere ten trend rapovej tucek.. se kruhem dostanem někam k 2 unlimited nebo dr. alban.. to mě na základce neskutečně sralo, ale aspoň jsme se měli k čemu vymezit ;)) kdo ještě pamatuje diskofily? ;))
    MATT
    MATT --- ---
    Já se sem snažim dávat všechno, co nějak zaujme. V dobrym i špatnym, něco jen jako "monitoring" známejch jmen, třeba spousta Maniaků mě nebaví, ale když vydá klip, tak ho sem hodim, podobně třeba posledni Yzo s Rickem. Leo mi už přijdě jak taková postavička z komixu, podobně Otto, charakterově asi dost divný lidi, ale občas udělaj takovou bizarní perličku, že jim tu to místo nemůžu upřít ;) Já třeba hodně nemusim Barracudu a začíná se mi eklovat celá ta Czecho Moravia Drill krů a další zbytečně agresivní (alespoň v textech) drilleři, ale beru to jako jistej obraz naší společnosti. Ani nevim proč, ale trochu mě začal srát Zoot ;) Zas vnímám spoustu interpetů, kteří to dělaj asi dobře a kvalitně, jen mě prostě nebavěj (ten zmíněnej Garant třeba). Asi nejsem typickej posluchač rapu ;)
    Abych to nějak uzavřel, nijak bych se tu extra nevymezoval, ale libovolně je pomlouvejte, drbejte, smějte se jim, rád se přidám ;) Líbí se mi, že se tu víc rozjela diskuze a jsou tu aktivní přispěvovatelé, dřív jsem si připadal víc jak autista, kterej si udělal auditko na pastování linků, aby tim nezacláněl jinde (mam nějakou přehnanou potřebu sdílet hudbu s ostatními, ostatně vedle v RAPu mam read-only ;). děkuji za pozornost ;)
    N_I
    N_I --- ---
    POHODAVOLE: tys měl vždycky pošahanej vkus...já vim:)
    fakt to ber s nadhledem..každej z nich asi má co říct když má tolik fans...i ten raego, jen nejsme cílovka:)

pop si ale fakt představim jinak to je už lepší ten 24/7 nebo jak ted delal neco s tim vladou...
    nebo peha a zpomal ma..:)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    N_I: ja mam treba Garanda rad. Je super, co dela a s Roughem jsou idealni dvojka. Je mi jasny, ze je to uz takovy dost do popu, ale kdyby mel takhle vypadat pop, tak jsem dost spokojeny.
    N_I
    N_I --- ---
    POHODAVOLE: mě jako taky ne, ale rap to není:)
    navíc byl od nás z hoodu a nic si z toho neodnes:)
    mě nesere ani reaego, ani earth ,ani poulif gerard nebo jak si rika
    at ziji blaze a cenim ze sem klidne muze nekdo hazet jejich klipy pac je to OnTopic
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam