XCHAOS: nikdy se nezavdecis vsem :-) Rozhodne ale take neplati, ze bych tu vsem vadil, to bych tady asi dlouho nebyl, ze? Verejny klub, do ktereho trvale nemuzu nic psat je presne jeden jediny. Muzes byt na sebe pysny, zes :D A vedle Kedrigernovi klidne vyrid, at si lip precte ten zakon, nez tam zacne placat nesmyly o tom, ze na neco "neni pravo", zmocneni je dane zakonem. Jako ex-zakonodarce si ani neprecetl zakon, podle ktereho se to pise. Ja jen tak mimochodem videl vic, uz pred tydnem - cely ten material, nejen ten text samotneho navrhu vyhlasky. Treba i duvodovou zpravu... kde se dokonce mluvi o vetsi ochrane soukromi. Uvidime, co k tomu povi z UOOU, v roce 2015 to byla v podstate jedna z mala pripominek, ze dopady na soukromi nejsou moc zhodnocene, ted uz t tam je. On totiz ani ten pokus neni vubec novej :D A samozrejme v mezicase tu jsou dalsi judikaty i od evropskych soudu, co drive neexistovaly...
Prosim, prohledni si logo CZFree pozorneji. Ja jeho autorem nejsem, ale to "community" v nem obsazene mas. I clanek na
wikipedii hovori o komunite, uz prvni verze toho textu hovori o komunite. Zjevnes budoval neco jineho (
to pravo ti tve nikdo neupira) a u toho ses tedy rozhodl parazitovat na nazvu CZFree, kdy ti zminka o komunite proste unikla - a proste sis do detailu neprocetl specifikaci toho, k cemu se chces prihlasit. Rozhodne se nebavime ale o nejake
moji myslence. Ta zminka o komunite tam je - a nejen v tom logu - od prvopocatku. Trosku pripominas lidi, co nectou smlouvy a pak se divi... :D
NIX.CZ ze je elitarska komunita? ;-) Tak tos fakt bobavil a prokazal sve elementarni neznalosti, co se ceskeho internetu tyce. A tak to se divim, ze tvoje spoje.net touzi byt - byt zprostredkovane - soucasti te elitarske komunity ;-) Ano, jsou site, jejich prefixy v NIX.CZ videt nejsou, ale to fakt neni pripad tvych prefixu. Realne je to asi jedinej duvod, proc spoje.net jsou skrze CZFPha v NFX, ze...? ;-) Do naplnovani ostatnich cilu jste se nikdy moc nehrnuli. Coz krasne ilustruje mj. to, ze se nesnazis o nejakou opravu toho tak trosku rozbiteho CZFree fora. Tvuj zajem a zapaleni je tak velky, ze na to proste a jednoduse seres :D Hlavne ze "levne" mate traffic do jinych ceskych siti, o nic jinyho ti nejde. Take forma parazita ;-) Jen brat a uzivat vyhod, ale nic za to nedavat.
Kolaja odesel az po tom, co si Pirati zmenili stanovy a to bylo davno pote, co Pirati triskli ve vlade dverma a vzdali se jakekoliv moznosti byt soucasti moci vykonne a neco opravdu ovlivnit. Kaderavek odesel trosku driv... v zasade coby reakce na neschopnost Ivana hodit klacky pod nohy eTuristovi, ktery je co se soukromi tyce jeste vetsi zasek nez data-retention... aneb skvele centralizovane databaze o tom, kdo kdy kde s kym spal... :D Co jsou proti tomu dnes nejake udaje z IP hlavicek... kde jste samozrejme take nijak nezabojovali a ten paragraf, co ministerstvu dava pravo tu vyhlasku vydat jste se zrusit nepokusili ani v ramci radne projednavanych zmen ZoEK. A jak prokazal Kedrigern vedle, nejspis ani zneni toho paragrafu nezna :D Inu, kvalitni (ex)zakonodarce. Posledni prilezitost ti vasi ctyri poslanci prosvihli pred vanoci... neni tam od nich... k tematu vubec nic ;-)
Tech parazitu byvalo samozrejme vice. Ale ti nejsou teto diskuzi pritomni a je neslusne hovorit o nepritomnych, kteri se nemohou nikterak branit. Takze tva namitka se zamita :-) Rozpad je spise zpusoben tim, ze dnes uz neni tak slozite - zvlaste ve velkych aglomeracich ziskat komercni sluzbu a za rozumne penize. Ostatne ty sam tomu rozkladu napomahas, kdyz nejsi ani schopny nebo ochotny udrzovat jeden z tech czf
rootu v provozu... proste na to seres :D Ale koule na to sundat si i to logo z webovek uz nemas. To, ze na to ve velkych aglomeracich kaslou jeste samo o sobe neznamena, ze by komunitni site byly zcela mrtve. Nektere stale funguji - a dokonce zvladaji ustat tlak financaku a svou neziskovost obhajit.
Kdo me ma v ignore je irelevantni a nezajimave. Zrovnatak je nezajimave, kdo ma v ignore tebe - takovi se tu take najdou, ze? :-) Ja mam take v ignore nektere zdejsi entity. No a co? Krome jineho predvadis, ze nechapes o cem diskuze je a ze kazdy v te diskuzi ma sva prava. Ja uz davno funguji v jinych komunitach, o kterych ty bud nemas vubec paru a nebo podlehas nejakym predsudku o nejakych elitarskych klubech. A jen tak mimochodem - klicovou osobnosti zde je jen provozovatel tohoto diskuzniho fora, protoze ten ma pravo to tady kdykoliv vypnout :) Nikdo jiny. I kdyz tvoje metrika toho, kdo ze je tady "pry" klicovou osobnosti by mohla byt zajimava... cim ze se meri ta tvoje klicovost? :D