úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
LADY_MYSKA
---
---
18:00:18 5.2.2021
+2
KOC256
: jeste ze mam na ceste pecene koleno, jinak nevim nevim
KOC256
---
---
16:04:07 4.2.2021
1 odpověď
+17
KOCHANSKA_CH
---
---
15:38:55 4.2.2021
+9
Gratinovaný camembert s vlašákama coby předkrm.
Sestra dodala domácí párky z baranů a vepřového, k tomu se hodilo pikantní lečo s houbama.
KOCHANSKA_CH
---
---
16:13:15 2.2.2021
+16
Krůtí ragú s čerstvou domácí hlívou a sušenými liškami.
GENEVIEVE
---
---
10:19:56 2.2.2021
+25
Quiche se špenátem, lososem a sušenými rajčaty, vyšel naprosto božsky. Hodně plńky, málo smetany. :-)
DEVIL
---
---
8:26:38 2.2.2021
+3
pěstební dělnice.... sorry, zvracena asociace
KOCHANSKA_CH
---
---
7:43:37 2.2.2021
MORRELLI
: To ti přesně neřeknu, objednala jsem to jako pěstební blok.
ACIDQA
---
---
22:37:26 1.2.2021
MOIRAIN
: na cistej cirej vyvar staci, kdyz ty kosti/maso/cokoliv pred varenim upeces v troube.
Mam pak jeste takovej trik “na hovado”, ze ty horky kosti v papinaku zaleju studenou vodou a seberu nahore ten vysrazenej tuk, teprve pak to dam varit. Funguje spolehlive.
MORRELLI
---
---
18:43:47 1.2.2021
1 odpověď
KOCHANSKA_CH
: na jakem substratu je ta shitake?
ALEXIS
---
---
9:11:46 1.2.2021
+12
Včerejší guláš.
MAR_TINA
---
---
23:39:35 31.1.2021
+7
Teplý salát. Bulgur, batát, paprika, kapusta, feta, cibule.
ILLUZE
---
---
23:32:24 31.1.2021
+13
Koleno ,-)
GENEVIEVE
---
---
17:03:34 31.1.2021
+12
Nedělní snídaně/oběd
KOC256
---
---
15:29:09 31.1.2021
+10
MATHEA
: Tak jsem se vcera do toho pustil. Pres noc se to jeste nalezelo a parada...
MAR_TINA
---
---
15:11:29 31.1.2021
+24
Neděle
KOCHANSKA_CH
---
---
12:56:05 30.1.2021
1 odpověď
+34
MOIRAIN
: U nás rovněž asijská inspirace. Něco jako směs zeleniny, kuřecího stehenního masa a jater s houbou shiitake - neboli houževnatcem jedlým z mé první sklizně. Zřídila jsem si v bývalé garáži (dnes vlhký sklad dílů ze starých aut a jiného bordelu) houbovou zahrádku. :-)
KOC256
---
---
20:36:33 29.1.2021
MOODYCAT
:
Jako mi tam ta nakyslost nevadí, naopak mi tam i seděla. Takže toto potvrzení mě trochu uklidnilo, protože jinak ten "tuk" se dá nahnat i máslem. No budu to prostě ještě ladit. Každopádně díky za pozitivní info :D
MOIRAIN
---
---
19:17:16 29.1.2021
SAMOUT
: jasně, že na funkci to nemá vliv, mne to jen dráždí jako něco, čeho nejsem schopna spolehlivě dosáhnout, jako technologická schopnost, jinak mi věci v kuchyni jdou, holandskou zvládnu poslepu, o suflé jsem se, pravda, nepokoušela
SAMOUT
---
---
19:08:03 29.1.2021
1 odpověď
MOIRAIN
: My mame vyvar jako surovinu na dalsi pouziti, jedinej pripad, kdy vidime jeho barvu a cirost, je prave pholivka. Ale nijak nam to zily netrha.
MOIRAIN
---
---
19:06:34 29.1.2021
1 odpověď
SAMOUT
: já už zkoušela snad všechno, bílky, sbírat pěnu, prolít vařící vodou...nikdy nedosáhnu čirého vývaru, když bych ho mít chtěla, někdy se mi podaří, ale spíš mimochodem a nejsem schopna to zreplikovat
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam