• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Křídla z horkovzdušné fritézy.

    BAAL
    BAAL --- ---
    ILLUZE: dám:) Minulej týden jsem měl v kantýně ve fabrice zemlbábu, ale pěkně to odflákli žádný tvaroh jen jabka a rohlík na druhou stranu oběd za 60kč.... hmmm...
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    BAAL: Dáš si? :))

    Buchtičky tak leda na fotce. No nic, zadělám na Honzovy buchty. Když nedorazíš v pondělí ,-)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    A máme tu polévkový líný víkend. Děcka s mužem tvrdí, že prý nejedí kedlubny. No tak hrášovokedlubnový krém. Ještě si přidávali ,-)

    BAAL
    BAAL --- ---
    ILLUZE: To jsem nejedl tak od 5 let, ty vole šišky s mákem.... co bude příště buchtičky se šodo?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Illuze se rozhodla nestrádat ,-)

    BAAL
    BAAL --- ---
    ID Illuze si objednala do práce ke kávě bezplepkové brownies, ale pak řekla že nepříjde at si ho sním sám, tak ho asi musím rozdat potřebným nebo co...

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Kuřecí játra na asijský způsob, "rýže" z mrkve a brokolice.

    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    JUPIII: Na brigádě se školou v Chrášťanech. :-) Na jídlo ho sklízím na zahradě. V covidu jsem pár šlahounů urvala před rekonstrukcí předzahrádky v práci, rostl si tam divoce. Kupodivu se chytl, když jsem ho zapíchla do hlíny.
    JUPIII
    JUPIII --- ---
    KOCHANSKA_CH: de jsi byla na chmelu?
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Páteční ryba je zpět.
    Tuňák a krevety s teplou zelenou zeleninou (chřest, brokolice a chmel). Ten růžovej kydanec je domácí majonéza s červenou řepou a červenou cibulou.

    ZANNA
    ZANNA --- ---
    BAAL: Myslím na tebe v Poctivém výčepu :-)
    Hrobské uzeniny, snad nevadí, že jsem nevařila.

    BAAL
    BAAL --- ---
    FAITH:
    ZANNA: Dámy, paráda, vzpoměl jsem si na Váš tip při právě probíhajícím italském týdnu a je to super tip!
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    PRAASHEK: urcite kup syrovy mandle a sam si je tepelne uprav. bud nasucho na panvi upraz, v troube nebo blansiruj. oxalaty, ktery jsou v nich obsazeny, jsou tepelne citlivy a tim padem se jejich obsah zredukuje tepelnou upravou. ve slupkach jsou taniny, ktery snizujou absorbci nutrientu z potravy.
    s ohledem na oxalaty, jsou asi nejzdravejsi orechy pecans, macadamia, brazil nuts. pistacie a cashew jsou taky dobry i kdyz v nich je vic sacharidu.
    XAJA
    XAJA --- ---
    ACIDQA: a ako by to malo byt? :)

    sak takto sa parmazan smelcuje. kde by to mali vediet lepsie: https://parmigianoreggiano.museidelcibo.it/page/2/?post_type%5B0%5D=avada_portfolio&s=grattugia&lang=it
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    BAAL: krásné to máš! 😍
    BAAL
    BAAL --- ---
    BERRUNA: Oloupané s ledovou vodou a je jako sníh

    #holkanavdavani

    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    ACIDQA: já dělám to samý! A je to dobro.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ACIDQA: myslíme to samé :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam