BELIEVER: obtiznost je vzdycky takova vselijaka. to si rikam skoro u kazde hry. rikal jsem si to jak octopath travelera tak death strandingu i clair obscur. spousta lidi psalo jak strasne dostalo a me to neprislo. me treba zabila golgra nevim kolikrat. ta me zabila na jednu ranu takze jsem ji teda nakonec zabil na zpatky na jednu ranu taky. jeji 7-9 comba jsem nedaval. na ni a na secret bosse jsem prestatovaval. ale kdyz jsem zkousel cvicne jak moc moje neoptimalni cisla jsou vs. maximum, tak to byl fakt maly rozdil v radu max desitek (max 60) coz mi prislo skoda (tudiz uplne zbytecny si s tim hrat). Takze jsem to delat nemusel. A co se abilit tyce, to jsem lital po mape a hledal, co jsem potreboval. (po zabiti golgry jsem one shotoval uz vsechno, ale zabojoval jsem si dost uz predtim, tak mi to tak nevadilo).
V ty hre je spousta dobrych veci, ale nektere jsou uplne vynechane. Uvidime jestli se neco do budoucna jeste dozvime nebo ta hra proste zustane jak je. (uprimne bych to tak i nechal).
WOODMAKER: nemam zrovna s kym si tak nejak o necem jako hry nebo kde co jinyho popovidat. nicmene vim, ze Kingdom Come i Hades jsou velmi popularni a jeste vysel Silksong. To jsou take hry, o kterych jsem od lidi z okoli nebo online slysel. Me sice ani jedna z techto her nic nerika a tak mi zustavala volba Clair Obscur a Death Stranding (o kterych jsem si s nikym nerekl ani slovo, az na spolubydliciho). Sam jsem nakonec hlasoval, kde to slo pro Clair Obscur. Ale taky je to dane tim, ze JRPGcka mam rad. Si pak rikam jak to vidi takovi, kteri je moc nehraji? Hra zrejme vsechny prevalcovala, takze zapusobila i mimo hrace JRPG. Stejne tak jsem premyslel nad tim jak se na Baldur's Gate tvari jini hraci, co napriklad dodnes zadne CRPG tohoto typu nehrali. Soucasne CRPGcka jsou dnes dost niche jak to tak vypada. Mel jsem ale tu moznost s takovymi lidmi hrat BG3 a to byl teda zazitek. (mozna jsem tu zminoval). Byli totalne ztraceni, umirali v kazdym combatu, ale byli spokojeni. V roce 2023 jsem volil BG3 ale hodne jsem premyslel nad Tears of the Kingdom. To byla pro me treba dost tezka volba. Obcas by me zajimalo, co si mysli jini lide. Videl jsem dost lidi hrat demo TotK a tam treba moc pozitivnich reakci nebylo. BG3, ta se libila snad vsem (i kdyz hodne lidi rikalo, ze je to moc ukecany).
mno nic to jenom takova mala odbocka.