S.T.A.L.K.E.R. 2 / PC / 236h /
#dohranoJsem nadšen, až samým nadšením uchcávám. A musim říct, že sem rád, že sem si počkal na verzi 1.9, ale trochu mě mrzí, že za chviličku vyjde 2.0, kdybych to tušil, tak počám. Ale teda nějaký problémy s A-life a podobně nepozoruju. Je teda pár QOL drobností, který bych upravil: ležící zbraně by mohly mít indikaci, jestli maj v sobě; je tam strašně moc zdrojů, jako jídlo, lékárny, vodka, energiťáky, voda, pivo, celá Zóna je jeden velkej bufet a v tomhle to teda neni moc survival; mohlo by bejt poznat, jestli dveře sou zamčený, nebo zalígrovaný a jestli mám jít hledat klíče, nebo díru, kterou střelit do prkna; proč je klávesa pro nakupování E a pro opravy Q, to mi fakt hlava nebere; a největší výtka: ten příběh je chvílema strašně zmatenej. Vobčas sem vůbec nechápal, jaký má kdo motivace, co to pro něj přesně vlastně dělám a proč a okolo příběhovejch misí sem dost musel dohledávat, vo co gou, protože v PDA je k misi vždycky jenom krátkej obecnej text, kterej vysvětlí lautr prd.
Jinak ale super, Zóna, je krásně hnusná a nelítostná, jako vždycky byla, ale tentokrát detailnější, takže to víc vynikne. Určitě si to dám někdy znova, eště mě čekaj minimálně dva jiný konce, ale ne teď, je to strašlivě dlouhý.