• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HOWKINGChodíme!
    VENDULKA
    VENDULKA --- ---
    Minulý týden jsem si dala výlet přes Slavkovský les. Ráno vlakem z Prahy do Mariánských lázní a večer zpátky. Mapy to odhadovaly na 11 hodin, ale stihla jsem to za 8. Moc doporučuju. Je tam krásný les, prameny a prakticky to bylo po rovině. Dají se tam dělat i kratší okruhy.

    CROSS
    CROSS --- ---
    ALONSY: Chodím mezi pátou a sedmou ráno — ne moc často. (Nikdy, navíc nevypadám jako někdo, s kým si chceš povídat, zvlášť ráno někde v polích.)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    HOWKING: Dobrá motivace zrychlit! :D
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ALONSY: Mě nikdo nestihá :D
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Jak často potkáváte lidi, kteří si chtějí povídat? A jak se z té situace dostáváte?
    Vážně ráda chodím sama - a má to důvod - třeba, že chci chodit sama, ale skoro všude narazím na aktivního staršího trempa, který chce všechno strašně probírat a ten průser, když máme stejnou cestu... :D
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    HOWKING: Včera jsem dala svůj běžecký rekord: 7:44 / KM :D :D Zlepšení skoro o dvě minuty. Ta tvá chůze je prostě masakr. :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ATOMIKS: Dík! V sobotu jsem dojela do Jílového a tak různě prochodila k Panským skalám, Zbořelému Kostelci, do Týnce a domů, hezkých 20 km, ale čekala jsem kratší procházku, takže jsem málem padla žízní - malá voda. :D

    Na Okoř se těším - no a i na všechno ostatní :)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Jen procházkové tempo. Nechtělo se mi :)

    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Ještě kroky (ale je v nich i následná cesta do obchodu a zpět :D)

    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Tak jsem si taky dnes našel čas na krátkou procházku. :) Na delší trasy se furt se psem bojím, protože stále občas kvikne, když vyskočí a k veterináři jdeme až ve středu. Ale chodí v pohodě, bez kulhání.

    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ATOMIKS: Dík, to vypadá skvěle!
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    ALONSY: třeba Jílovské vyhlídky https://www.osjilove.cz/clanky/trasa-jilovske-vyhlidky.html . nebo jsem rád chodil toto, kvůli Vlčí rokli https://mapy.cz/s/cufehasuco . pak tu zazněly Kralupy - Okoř, to je taky fajn trasa.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ALONSY: Já obvykle hledám místa v okolí na chůzi tak, že hledám co největší zalesněný souvislý flek na mapách. A tam si pak hledám cesty až na místě. Obvykle jsou tam cestičky, nebo minimálně vyjeté stezky od kolařů (ti jsou dnes všude).
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    HOWKING: Můj absolutní a nejspíš celoživotní rekord, který pravděpodobně nepřekonám. :-D
    A šla jsem to přibližně 8 hodin (jen to původní Dobřichovice - Dobříš což bylo asi kolem 27 s mým blouděním), no, vaší rychlosti se fakt nevyrovnám. Ani když běhám. :)
    A musím už si nainstalovat ten RunKeeper, ať mam ta čísla někde pohromadě.
    Jinak určitě ráda přijmu tipy na takové (radši i kratší) výlety v okolí Prahy. Nemam auto, chodím sama, tak aby to bylo jakžtakž bezpečný (žádné lezení po lanech, nebo jen trochu :D) a dalo se dobře dostat tam i zpět. :) Vůbec mi to plánování a hledání nejde.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ALONSY: Slušná vzdálenost.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Já včera takhle a dneska se ani nehnu. :)
    Bylo to příjemný, i když cesta moc plná lidi a druhá půlka až na dvě místa docela nezajímavá. Cesta Dobřichovice - Dobříš a pak ještě nějaké popochazení po Úvalech.

    ORTWORKA
    ORTWORKA --- ---
    Dneska výlet z Kralup nad Vltavou na Okoř.
    Po červené.
    14,5 km, 2h47m, průměrná rychlost 5,2 km /h. Nejvyšší prý 9 km /h.
    Žádný extra výkon, ale potěšilo mě to dost :)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Dneska jsem se bál, že se budu předčasně vracet, nebo ponesu několik km 20 kg psa. Minulý týden při skoku na postel nebo vyběhnutí do schodů párkrát vypískla a tak jsem se bál. Ale odběhala si svoje, ani nezakulhala. Tak asi v pohodě.

    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Tak zas po krutě dlouhé době. Ale i když mám auto v servisu a půjčené náhradní a znamenalo to, že ho pak budu muset vysát, protože bez pa nejdu, tak jsem vyrazil. No a po cestě domů se mi v něm pes ještě vyzvracel. Není zvyklá jezdit v jiném autě. V mém to za 7 let neudělal. No naštěstí spořádaně do toho kaslíku pod ruční brzdou a tak to stačilo vzít jen vysavačem. :D

    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KRISKA: tak vysledek z fyzio - moc dlouhy kroky, vic dopady na patu.
    proste zkratit krok (je fakt, ze ja hodne natahuju krok, kdyz jdu rychleji).

    protahovat holene moc nejde, efektivnejsi zatlacit prsty na sval a kroutit kotnikem ven a dovnitr s nohou jakoby ve fajfce
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam