EMBI: Je to skvely, ale mel bych asi lepsi pocit kdyby tohle nehrozilo i jinym oborum, o kterych si myslim, ze vyzaduji vice vedomosti/skillu/zodpovednosti.
CERMI_FOX: Hodne zalezi na tom, co chces videt. Ja treba vidim lekare, vedce, ucitele, hasice atd., kteri si podle me zaslouzi o dost lepsi podminky nez jake maji. Samozrejme to ale neni cernobile (: A ano, kvalitni vyvojar se tezko shani, o tom zadna, ja to myslel spis tak, ze to je pohodlna prace (benefity, homeoffice, flexibilni prac. doba...) ze ktere domu neprijdes uplne strhanej a neznicis si u ni zdravi.
DEFILA: Kdo si ted muze dovolit byt v Praze? Tim nemyslim 2+1 pro rodinu s detmi v panelaku. Samozrejme vsichni mi kolegove ano... A podobne s manzelkou - sice je ted na rodicovske, ale pokud nebude chtit, tak uz pracovat nemusi. A ja ji nutit nebudu.
HOLAKAC: Ja mel naprosto opacny pocit, kdyz jsem delal jeste PhD. Dost presne to popisuje
PETER_PAN a je to taky duvod, proc jsem toho nechal.
P19: Ano, takove take znam a je to druhy pohled na vec. Nicmene nesouhlasim s tim, ze to ve vetsine vyjmenovanych pripadech jde jakkoli resit, aniz by se zmenil cely system ve spolecnosti, to je proste nerealne. Vzdyt jde povetsinou o statni zamestnance.