• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIPizza
    GREGI
    GREGI --- ---
    POHODAVOLE: mrazak:)
    POOWL
    POOWL --- ---
    Přiznám se, že těsto jsem tentokrát nedělal, ale koupil v pizzerii.
    Peču ve starý MORA troubě na max teplotu a na kameni z lidlu nebo alzy.

    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    GREGI: ty houby jsou pls z plechovky?
    GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    GREGI: nevim, jesti to chci rikat verejne, ale docela jsem se neapoltan style pizzy prejedl. Tak mozna bude fajn zabrousit i jinam. :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    GREGI: Ono kdyby ta horní spirála byla o pět čísel výš, asi by takový problém nenastával..
    GREGI
    GREGI --- ---
    Why I dropped Neapolitan for New York Pizza
    https://youtu.be/GI_JwhwRl_I
    GREGI
    GREGI --- ---
    Obcas bojuju s az moc nafouklym testem:) Asi ve velky peci by to bylo super ale nemam rad kdyz se to spali az tak moc (de to oloupat ale stejne)...

    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    POHODAVOLE: Už jsem u nich bral, ale celkově na tom alegru seženeš ty základní suroviny levněji.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Nasel jsem zajimavy shop, tak urcite zkusim.

    Autentické Italské potraviny| Gurmánské Produkty z Itálie | Gustini.cz
    https://www.gustini.cz/
    SKFET
    SKFET --- ---
    Dvojitá fermentace v troubě na kameni-70% hydratace

    ENDREW
    ENDREW --- ---
    SCHWAB: Psali pred 14 dny ze ho posilaj. Asi si udelal postak hezkej den. Zitra jim zavolam a zjistim jak na tom sou....
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    ENDREW: a já už myslel, že budeš mít druhý kus!
    MUXX
    MUXX --- ---
    POHODAVOLE: Muzu potvrdit. Uz patym rokem peceme chleba na dlazbe co zbyla z koupelny.
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    SCHWAB: Dik ze se ptas. Pripomel jsi mi ze uz se mi dlouho neozvali.

    Pizza pec zacala vyhazovat pojistky kdykoliv se sepnul termostat. Nejdriv jednou za celou akci a pak casteji a casteji az nesla pouzivat. Zrejme se neco upalilo. Tak jsem ji reklamoval a cekam na novou. Jestli to bude delat taky tak uz ji nevezmu.
    GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    A veda v tom asi muze byt viz:

    Benefits of Biscotto stones – Biscotto Stones International AS
    https://www.biscottostones.com/pages/benefits-of-biscotto-stones

    Ale spis nez normalni kamen bych asi koupil baking steel. Pry ma lepsi vysledky (nezkousel jsem, pekl jsem driv pouze na kameni). Nicmene jakykoliv kamen > nic (overeno).
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SCHWAB: nekolik let jsem v troube pouzival uriznuty kus dlazby a fungoval skvele :)
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    POOWL: dik, prostě placka z kordieritu :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    O vikendu jsem delal lahmacuny a slo to pekne. Jeden byl za cca 3,5 minuty, coz je fajn, kdyz ma doma clovek party. Fotek vas radsi usetrim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam