úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Pizza 🍕
Jak správně udělat doma, kde si jí koupit.
Fotky + diskuze
rozbalit záhlaví
GREGI
---
---
13:21:46 29.11.2024
GREGI
: Jeste doplnim ze si mrazim sam cerstve, ty kupovane mrazene sou wierd. Supr je ze z nich clovek vymacka dost vody, chutove sou trosku jiny nez nemrazeny, takovy vic chutove koncentrovany
GREGI
---
---
13:16:59 29.11.2024
1 odpověď
+1
POHODAVOLE
: mrazak:)
POOWL
---
---
10:28:57 29.11.2024
+9
Přiznám se, že těsto jsem tentokrát nedělal, ale koupil v pizzerii.
Peču ve starý MORA troubě na max teplotu a na kameni z lidlu nebo alzy.
POHODAVOLE
---
---
9:31:48 29.11.2024
1 odpověď
GREGI
: ty houby jsou pls z plechovky?
GARFIELD
---
---
9:04:19 29.11.2024
1 odpověď
GREGI
: nevim, jesti to chci rikat verejne, ale docela jsem se neapoltan style pizzy prejedl. Tak mozna bude fajn zabrousit i jinam. :)
KARLOSK
---
---
7:21:51 29.11.2024
-1
GREGI
: Ono kdyby ta horní spirála byla o pět čísel výš, asi by takový problém nenastával..
GREGI
---
---
3:47:45 29.11.2024
1 odpověď
Why I dropped Neapolitan for New York Pizza
https://youtu.be/GI_JwhwRl_I
GREGI
---
---
17:21:20 28.11.2024
2 odpovědi
+5
Obcas bojuju s az moc nafouklym testem:) Asi ve velky peci by to bylo super ale nemam rad kdyz se to spali az tak moc (de to oloupat ale stejne)...
KARLOSK
---
---
14:32:03 28.11.2024
±0
POHODAVOLE
: Už jsem u nich bral, ale celkově na tom alegru seženeš ty základní suroviny levněji.
POHODAVOLE
---
---
14:10:41 28.11.2024
1 odpověď
Nasel jsem zajimavy shop, tak urcite zkusim.
Autentické Italské potraviny| Gurmánské Produkty z Itálie | Gustini.cz
https://www.gustini.cz/
SKFET
---
---
21:31:20 26.11.2024
+7
Dvojitá fermentace v troubě na kameni-70% hydratace
ENDREW
---
---
20:28:43 18.11.2024
1 odpověď
SCHWAB
: Psali pred 14 dny ze ho posilaj. Asi si udelal postak hezkej den. Zitra jim zavolam a zjistim jak na tom sou....
SCHWAB
---
---
20:25:56 18.11.2024
1 odpověď
ENDREW
: a já už myslel, že budeš mít druhý kus!
MUXX
---
---
18:55:57 18.11.2024
+2
POHODAVOLE
: Muzu potvrdit. Uz patym rokem peceme chleba na dlazbe co zbyla z koupelny.
ENDREW
---
---
18:07:27 18.11.2024
1 odpověď
SCHWAB
: Dik ze se ptas. Pripomel jsi mi ze uz se mi dlouho neozvali.
Pizza pec zacala vyhazovat pojistky kdykoliv se sepnul termostat. Nejdriv jednou za celou akci a pak casteji a casteji az nesla pouzivat. Zrejme se neco upalilo. Tak jsem ji reklamoval a cekam na novou. Jestli to bude delat taky tak uz ji nevezmu.
GARFIELD
---
---
15:01:39 18.11.2024
A veda v tom asi muze byt viz:
Benefits of Biscotto stones – Biscotto Stones International AS
https://www.biscottostones.com/pages/benefits-of-biscotto-stones
Ale spis nez normalni kamen bych asi koupil baking steel. Pry ma lepsi vysledky (nezkousel jsem, pekl jsem driv pouze na kameni). Nicmene jakykoliv kamen > nic (overeno).
GARFIELD
---
---
14:55:10 18.11.2024
SCHWAB
:
1.
https://www.youtube.com/watch?v=HSEdU6_fscs
2.
https://www.youtube.com/watch?v=XGnBfX6vXb0
3.
https://www.youtube.com/watch?v=IXsPQ9G32io
POHODAVOLE
---
---
12:17:08 18.11.2024
1 odpověď
+2
SCHWAB
: nekolik let jsem v troube pouzival uriznuty kus dlazby a fungoval skvele :)
SCHWAB
---
---
12:04:11 18.11.2024
POOWL
: dik, prostě placka z kordieritu :)
POHODAVOLE
---
---
11:55:20 18.11.2024
O vikendu jsem delal lahmacuny a slo to pekne. Jeden byl za cca 3,5 minuty, coz je fajn, kdyz ma doma clovek party. Fotek vas radsi usetrim.
POOWL
---
---
11:23:13 18.11.2024
1 odpověď
SCHWAB
:
https://www.lidl.cz/p/grillmeister-kamen-na-pizzu/p100372544
001?cid=21554349339&
amp;gad_source=1&
;et_uk=b1fa6a12e6044
a17b8efe666e5c37468
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam