• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    F1GURK4Sport a cvičení - podpořme se navzájem
    CHOSE_
    CHOSE_ --- ---
    EMAET: Několikrát jsem se přistihl, jak euforicky křičím také v lese; na motorce do helmy.
    Třeba při výjezdu ze zatáčky, kdy si poposednu dál na sedlo, hrudníkem se položím na nádrž, koleny ji (tu nádrž) pevně sevřu, podřadím, na stupačky dám jen špičky a .. přidám plyn. Asi vyplavení adrenalinu následovaného endorfinem. Tímto se také omlouvám lesní zvěři, nedělám to zas tak často :)
    EKG
    EKG --- ---
    EMAET: Ja delam ve skladu a obcas ve vyrobe. Takze se muzu prekrikovat s masinama. Nebo se preptej, kde ma nekdo zkusebnu, nejaky metalisti. Asi by to slo i nekde na fotbale, ale osobne by mi vadily davy. A fotbal...
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    EMAET: já chodím do lesa :-) V době největších krizí jsem se večer sbalila, šla na procházku a řvala na lesy nebo do polí. Omlouvám se zpětně všem zvířátkům a těm, co jsem vyděsila.
    JOPS
    JOPS --- ---
    V úterý jsem si šel zaběhat a nějak mě chytla krize na cca čtvrtém kilometru. Prostě se nechtělo, musel jsem chvilkami jít a pak patej kilometr už zase šel. A konečně mi Garmin pipl, že jsem dal 5km pod půl hodiny 🤣

EMAET
    EMAET --- ---
    EKG: to je zajímavá myšlenka. Kam se chodí řvát?
    EKG
    EKG --- ---
    EMAET: Kolegyne Obelis pouziva proti uzkostem krik, primo neartikulovany rev. Zkus, treba to pomuze. (Jako byvaly zpevak z punkove kapely muzu potvrdit, ze je to silovy sport.)
    EKG
    EKG --- ---
    Dneska jsem se vyvztekal uz v noci v praci, jestli me nekdo slysel ... no stejne jsem za podivina, kamkoliv prijdu, nejaka hadka s imaginarnim protivnikem moji povesti muze jedine prospet ;)

EMAET
    EMAET --- ---
    Takže to asi bude spíš o tom najít momentálně ten správný sport pro mojí hlavu.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    EMAET: mně se to stávalo po józe. Měla jsem dost na hovno období a tam se mi to asi nějak otvíralo, nebo mi přitom zklidnění víc docházelo, jak jsem v háji, čert ví. Jinak na mě sport většinou působí opačně - jsem po něm euforická a spokojená.
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    KAIAFOX: mam to podobne. aj s timingom 😄
    CHOSE_
    CHOSE_ --- ---
    EMAET: Po běhu by se mohl dostavit pocit dobře odvedeného výkonu. Už jen proto, že se kolikrát nechce, ale i tak se jde..teda běží.

A co zkusit bouchnout do pytle, máš možnost?
    F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    EMAET: Já jsem začal se věnovat pohybu po tom, co jsem zažil pro mě dost špatný emocionální otřes. Byly dny, kdy jsem si musel dát 2x 7,5 km abych byl v klidu. A vydrželo to jen pár hodin a pak znovu. Ráno, večer, o víkendu před den. Byly dny kdy jsem při běhu brečel a pomalu neviděl na cestu. Hlava mi to fakt dávala hodně sežrat. Takže tě chápu. Není to jednoduchý.
    EMAET
    EMAET --- ---
    PHOBOS99: dělám silový trénink, jógu, běh... A nic 🤷🏼‍♀️😅
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    EMAET: zkus silový trénink a třeba stane.
    EMAET
    EMAET --- ---
    Hmmm, takže další důkaz, že moje hlava není úplně v pořádku. Zajímavý
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    A myslím ze je to spíše o té sprše než o cvičení 😂😂😂
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    Já jsem hrozne nabušený, radostný a kreativní :) ale chodím cvičit před prací ráno
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    EMAET: Ja jsem byl naposled dost prinasranej...
    EMAET
    EMAET --- ---
    KAIAFOX: ty jo. Tak to se mi nestalo asi nikdy.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    EMAET: Já mám potom většinou chuť na sex, ale jak cvičim v poledne, čeká na mě akorát tak hladový dítě/vyzvedávání dalších dvou a muž je v práci, takže smůla, špatný načasování.. :/.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam