• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKENOŽE -
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    BLOWUP: Muze byt, zkousel jsem ty dva viz nize, Lionsteel sel jakz takz, ta ZT 0452 mi prislo, ze ani po treningu jak blazen bych to nedal treba zmrzlyma prstama.

Docela me to znechutilo, uplne stacilo, aby ten cudl byl o rekneme 5mm delsi a slo by to. Mimo tohle moc peknej nuz.

Jeste teda s jednou vyjimkou. To logo Zero Tolerance je zlo. To fakt nemohl delat grafik.

Nerikam ze logo u noze neni jedno, ale mrzelo me to.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    LAUNCHER: Tak kdyz cokoli mnohokrat po sobe udelam, budu nejspis mit puchejr ;)
    U noze mi staci aby se spolehlive na prvni pokus dal jednorucne bleskurychle otevrit. A to je s kazdym mym nozem s kolickem mozny.
    Nekdy je potreba jej trosku namazat olejem na zbrane, nekdy musis poladit nakolik jsou utazeny srouby ktery to stahujou k sobe. U kvalitnich vyrobku to staci. U tech ostatnich je nekdy potreba to rozebrat a ty stycny plochy prelestit.

Nekdy si zkus nechat dat do ruky treba tu sebenzu, na tu jsem nemusel ani sahnout.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    opet se to tu asi stejne jako muj damaskovej nuz od pokornyho vetsine lidem libit nebude..ale tahle sekyrka mi prijde skvela

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    BLOWUP: Nevim co znamena zavirak s kolickem.

Pokud mnohokrat po sobe otevru flipper Zero Tolerance 0452 a flipper Lion Steel, mam z toho puchyr na ukazovacku.

Teda nejen ze otevru, ale i situace, kdy vsi silou tlacim ukazovackem na flipper a ten se ani nehne.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    LAUNCHER: Jestli se ti neco libi neni myslim otazka "se v tom vyznat". Ja treba z toho typickyho spyderco tvaru aniz bych to zkousel nejak analyzovat dostavam osypky, ale proste proti gustu...

(Mam nekolik zaviraku s kolickem, vsechny oteviram v pohode jednorucne, o zadnej z nich jsem si nikdy neublizil ;)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ja jsem kdysi davno takhle ztratil doziera z kapsy. Dostal jsem ho na Vanoce po strom, tak jestli to mel byt dozier nebo vztah jsem teda rad, ze sel dozier ale stejne...
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    JIKE: jj, je mi to jasne, mam izulu z 1095
    CAR2N: jo neco takoveho si od toho slibuju
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ZAPPO: Tak jsem kvuli Tobe pogooglil :-)

Spyderco Military:
    * Moje verze je limitovana 1000ks edice s lehcimi carbon fibre strenkami a oceli 52100, ktera neni nerez.

Spyderco Military CF - Spyderco, Inc.
    https://www.spyderco.com/catalog/details.php?product=988

* To o cem mluvis Ty, je nova "bezna produkce" - Tvuj linkovany kus ma "obycejne" strenky z G10 a nerez ocel s110v.

Spyderco Military Dark Blue CPM S110V - Spyderco, Inc.
    https://www.spyderco.com/catalog/details/C36GDBL/992

Netroufam si zodpovedne porovnat noze z 52100 oceli vs s110v oceli. Obecne bych rekl, ze s110v Ti nezrezne a 52100 je zajimavejsi pro fanousky a sberatele :-)
    CAR2N
    CAR2N --- ---
    LUCKYBSD: mam tu starsi aus-8 verzi a je to muj oblibenej univerzalni nuz. v dzungli jsem s nim teda neprezival, ale do kuchyne/na chalupu/na vylety ideal. neni ani velkej ani malej
    JIKE
    JIKE --- ---
    LUCKYBSD: SK5 je fajn, jen dost chytá lišku. Pokud nemá povrchovku.
    AZIM: ano tak to je myšleno, nůž v kapse, a klip venku, ale klip má často vyvýšený konec, za který se může ledacos zachytit
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    AZIM: Jaké jasně, jaké není divu? Boha jeho, to je hrozné souvětí, ať už stavbou, nebo významem. Mimochodem, nůž pochopitelně nosím v kapse, klipem ven. Nejsem debil.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ZAPPO: V produkci Spyderco se nevyznam natolik, abych na tuto otazku umel s jistotou odpovedet. Moje verze je viz link, vice nevim.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ZAPPO:

Můj Nůž.cz | Nože | Zavírací nože | Spyderco Military CF 52100 Sprint Run
    http://www.mujnuz.cz/noze/zaviraci-noze/spyderco-military-cf-52100-sprint-run/
    MERCUTI0
    MERCUTI0 --- ---
    AZIM: hej nosim noz klipom vo vrecku, aby v kancli kazdy videl, ze som nebezpeny! :)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    AZIM: Mně se už párkrát nůž v kapse, klip na kapse, nějak povytáh, třeba když jsem někde prolézal, klip zachytil za větev... Nepřijde mi to jako pravděpodobný riziko v bežném provozu, ale uvěřím že měl někdo nepravděpodobnou smůlu.
    AZIM
    AZIM --- ---
    JIKE: hele mě se to nikdy nestalo, pravda že klip mám na kapse a nůž v ní, ale tak je ono nošení i myšlené, jestli to někdo používá klipem k tělu a nůž ven tak jasně a není dle mého názoru divu
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    JIKE: me laka v cpm-3v ale na moje obcasny pouziti ta sk5 bude vic nez ok, bushcraft s tim neplanuju, od toho mam woodlore, rad bych jen mel velkej vojenskej survival
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    LODBROG: Spyderco Police je super nůž! Ten plánuju až mě přestane bavit ESEE Avispa :-)
    Jo a taky hrál ve spoustě filmů (Spyderco Police), teď zrovna nedávno jsme ho v něčem viděl. V zubaté verzi.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    JIKE: děsně nerad mluví s lidma po telefonu a chce mít klid. ..... ano, to bude přesně ten správný důvod
    JIKE
    JIKE --- ---
    LUCKYBSD: me lákal léta v SAN mai iii ale na případný bushcraft utrpí hodne ten kraton na rucce. Chce volit neco jako tops Fieldcraft typu.
    JIKE
    JIKE --- ---
    MERCUTI0: ano. Na rameni to nech stejným ale přechod si to na druhou stranu pres hlavu.
    MERCUTI0: ten pocit znám.:-(
    STEPNI_VLK: vidíš me taky vlastne u endury na dzinach a taky ohnulo. Taky poplacavam vxpada to divné ale jediná moznost jak kontrolovat. Nebo peněženku v zadní kapse u džin - vypada pak done :-D

LAUNCHER: ja bych volil pak neco z g10 a backlockem. Spis uz koukni klidně na coldsteel ty mají takovy akční kudly
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam