ANYSA: ono se nejenom kafe do těch kapslí dělá aromatizovaný. velká většina produkce Tchiba je aromatizovaná, některý směsi na presso taky, presso směs od Kult café z Lintze je taky lehce dochucená... pro b2b prodej aromatizujou kafe i v BPH (a pak to ta druhá firma zabalí, napíše na to svoje logo a prodává to jako "svoje" kafe, heh).
neni to nic škodlivýho, jenom je to prostě něco, čím se buď zakrejvá nekvalitní kafe, a nebo se přidávaj chutě, který normálnímu kafi nejsou úplně vlastní.
WRONSKI: pt1000 senzor na snímání teploty (googluj, najdeš toho mraky) kterej je namontovanej namísto původního bimetalu, pak plošňák ve kterym je zdroj, asi 10 operáků co realizujou PID regulaci, hromada diskrétních smd součástek a na výstupu leze cca 1Hz PWM signál na spínání solid-state relay, kterym se spíná ohřev topnýho tělesa.
MAR_TINA: sorry, ale při ceně 240 kč/kg za colombii bucaramanga excelso nebo mezzo na espresso z BPH nemám potřebu se v těch supermarketech u regálu s "kafem" ani zastavovat. leda bych chtěl kupovat standard směs...