PREVIT: dekuji za ukojeni me zvedavosti ;) rozhodne jsem te nechtel presvedcovat na jiny zpusob pripravy oblibeneho napoje, nenech se odradit a dale popijej, co ti chutna. Lide jsou proste ruzni. Mam kamarada, ktery ac ma rad kvalitni stravu (a "potraviny" ze supermarketu za ni nepovazuje), sam priznava, ze ma uchylku na "sekanou z nadrazniho bufetu" a jednou za cas si ji proste dat musi, a i kdyz je to podivne, opravdu si na ni pochutna...
Je videt, ze zvyk je zelezna kosile. uvidim, jak na tom budu ja s pressem, za chvili vyrazim do Alzy, ochutnam a uvidim. Bud budu donucen uznat, ze i presso pro mne muze byt vhodny napoj, nebo mne tu ukrizuji ;)
GEEK: kritika ingredienci je obecne mozna vhodna, ale chtel jsem po Previtovi provest pokus, ktery, ma-li mit nejakou vypovidaci hodnotu, je vhodne udelat se stejnymi ingrediencemi, ktere bezne pouziva. Sam jsem pri svych pokusech dosel k zaveru, ze i DE ze supermarketu ma pro mne pri priprave v dzezve o neco prijatelnejsi (ne vsak prijatelnou - kavu kupuji v prazirne a melu tesne pred pripravou) chut, nez cesky turek.