T_Y_L: jasne.
mam u lowcost a mam tam na beznem uctu 0% urok. ale o mbank se nebavim, pac ta me aktualne vysava maximalne na poplatcich za vyber z bankomatu a zatim to nepresahlo 20kc mesicne. sporim (uz) jinde, kreditku nemam.
kdezto muj druhy ucet, ktery mam u ceske sporky, me nuti platit mesicne 30kc, abych na nej alespon videl (servis24) + poplatky za prevody. jen proto, ze odmitli inkaso pro hypoteku z uctu jine banky, takze to jak blbec musim prohanet timhle uctem a pekne tam porad naskakuje prichozi platba a odchozi platba. a to to jeste jde, protoze kdysi jsem to konto vyuzival aktivne a ty vsechny poplatky byly pravidelne kolem 250kc mesicne. a urok tam byl nejaky 0.05, nebo neco takoveho.
a ze by mi sporka delala nejakou vyrazne vetsi sluzbu, nez mbank, se rict neda, spis naopak. akorat mi posila nezrusitelny papirovy vypis z hypo na adresu, na ktere nejsem, protoze zenskou nenapadlo, ze kdyz menim trvaly pobyt, tak ze mozna menim i korespondencni adresu a zmenit to lze jen osobne na domluvene schuzce s osobnim bankerem. takze na to zatim dlabu. je fakt, ze porad lepsi, nez mesicne zasilane nulove vypisy AXA, kterou jsem nemel nikdy sanci aktivovat, pac mi ani po dvou urgencich neprisel aktivacni balicek. :)