LUCIASHECK: pockej, tim nam tady vsem chces rict, ze ti nepomohly ani Machalikovi vycerpavajici informace ? :-) to, ze ja sem ti rekl to, co jsi slyset nechtela uz jsi stihla zminit nejednou. uz jsi i zminila, vlastne vsechno, o jsi slyset nechtela. ale ja teda vlastne nevim co jsi chtela slyset- napr. ze ta a ta suMka voni po levandulich, ma slanost na stupnici od 1 do 10ti cislo 4.2, nebo napriklad chces, aby tmavost/svetlost masa (jiz ususeneho!) neprekrocila na stupnici RAL cislo 3020. vlastne by mozna bylo uplne nejlepsi, aby jsi postupne obesla nejaky tyhlety specializovany ksefty se stredomorskejma vecma a postupne ochutnala sama a pak nam tady rekla, ktera na tebe jak pusobila. urcite vyzkousej tu chorvatskou, co tu vcera Machalik zminoval, fakt stoji za to. nebo vyzkousej vsechny ! nebo mam jeste jeden napad, kterej by tuhle slamastiku vyresil. poradne si to promysli. muzeme se domluvit, ze se za tebou stavim, nebo ty za mnou a ja budu mit nachystanej vzornik RAL, merak salinity a myslim, ze by ti to pro priste mohlo velmi znacne pomoct ve vyberu. suMky. kdyby te napadl jeste nejakej jinej zlepsovak, meric nebo tabulka pro doplnujici informace, budu nadsen. kazdopadne, kdyby jsi chtela, muzu ti dat kontakty na dovozce tehdle pochutin (suMek) a myslim, ze by jsi se s nema mohla domluvit na nejake ochutnavce, mozna i hromadne. nebo mozna i u tebe doma. popremyslej nad tim, a pak dej vedet.