úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
EDERA
---
---
11:07:39 16.2.2016
1 odpověď
AIJA
: No přece v tom příspěvku, na který jsem reagovala.:-P
Takže tady:
ZUZKAOU
MISHUGE
---
---
11:01:46 16.2.2016
3 odpovědi
Jak děláte boršč? S hovězím nebo vepřovým (nebo dohromady)?
Mám na to chuť a vůbec se nemůžu rozhodnout..
AIJA
---
---
10:54:43 16.2.2016
1 odpověď
-1
EDERA
:
Jednohrncová je jaká? Kde najdu recept?
AIJA
---
---
10:53:11 16.2.2016
ZUZKAOU
:
Dávám plech se sádlem na spodní mřížku, nechám rozpálit, nasázím řízky, za chvíli otočím, vyndám je do mísy s ubrousky, přiklopím pokličkou.
Kdysi jsem pak ještěhotové řízky potřela máslem, ale už to nedělám.
LUCIASHECK
---
---
8:07:23 16.2.2016
+1
GUDRUN
: doporucuju upect na divoko s jalovcem
ZUZKAOU
---
---
22:40:57 15.2.2016
+2
GUDRUN
: tak to prostě upeč, třeba společně s kořenovou zeleninou a rozmarýnem, nebo tak něco.
GUDRUN
---
---
22:31:38 15.2.2016
1 odpověď
ZUZKAOU
: nezní špatně, ale Asii jedem dost, takže bych to radši na něco cestejsiho (heh hrozny slovo...) - vice českého, ehm
ZUZKAOU
---
---
22:29:36 15.2.2016
1 odpověď
GUDRUN
: co třeba vykostit a udělat indickou máslovou krůtu?
https://www.youtube.com/watch?v=tD9O-L2Xvzo
HENNYVILLE
---
---
22:08:55 15.2.2016
Jako premyslel sem nad tim, ze ti poradim, to zase ne ze ne...
GUDRUN
---
---
21:54:43 15.2.2016
2 odpovědi
já bych radši nejakej recept, co stoji za vyzkoušení, ze jo...
HENNYVILLE
---
---
19:46:59 15.2.2016
To je neuveritelny. Ja ti dam snad palecek :-)))))
MACHALIK
---
---
19:42:15 15.2.2016
+2
:)))
Teď sis u mě šplhla.
GUDRUN
---
---
19:41:17 15.2.2016
2 odpovědi
koupili jsme spodni kruti palice, moc krutu nejime, mate nejakej dobrej recept v zasobe? krome obligatniho zamrazit a vyhodit, ze jo :-D
DEVIL
---
---
18:45:20 15.2.2016
+1
ZUZKAOU
: ja sem nedavno experimentoval a delal sous vide stejk na konci pak obalenej v bylinkovy kruste. aby to poradne drzelo tak sem to obalil v trojobalu a protoze nemam k dispozici salamandr, tak sem v troube dal jen broil, postrikal tu krustu olejem ve spreji a docela to bylo i krupavy a byly cejtit ty bylinky v obalu.
kdybych se s tim ale nesral a normalne to hodil na chvilku do zhavyho sadla....
LORAIN
---
---
15:21:21 15.2.2016
+3
ZUZKAOU
: moje babička tak dělala řízky z králíka. Lepší jsem nikdy nejedla! Dělala je v klasické troubě u kamen, ve kterých se topilo dřevem, pekla je téměř bez omastku a strášně dlouho.
SAL
---
---
15:10:00 15.2.2016
+3
ZUZKAOU
: Tchýně tak dělá řízky, trochu je předsmaží, ale nemůžu doporučit tenhle způsob přípravy, je to vždycky tak nacucaný olejem že to nejde skoro jíst.
ZUZKAOU
---
---
15:03:06 15.2.2016
4 odpovědi
děláte někdo věci v trojobalu pečené v troubě? Jsou k tomu třeba nějaké technologické fígle, než že obalím a vrazím do rozpálené trouby?
EDERA
---
---
14:55:50 15.2.2016
1 odpověď
+2
ZUZKAOU
: V sobotu jsem zkusila jednohrncovou rajskou (z loupané plece) a rodina se tvářila, že už vždycky jenom takhle. Máti u nás tentokrát na oběd nebyla, tak jsem neměla průšvih, že tímhle postupem mi z toho vyjde oběd bez polévky.:-)
LORAIN
---
---
23:01:41 13.2.2016
TRISSIE
: paprika je super, jen má ze všeho nejintenzivnější vůni. A rajčata, aby z nich nebyla slupka v blátě, právě spadají do kategorie přidat deset minut před koncem.
WITTGENSTEIN
---
---
20:53:16 13.2.2016
TRISSIE
: Jasně, přehlédl jsem informaci "nepeče se to v jedné vrstvě".
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam