úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci
ADMINISTRÁTOŘI:
Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
(všechna práva)
rozbalit záhlaví
KEMENTARI
---
---
0:00:37 17.2.2016
KEMENTARI
: Akorat si radši nepouštějte to video, no...
KEMENTARI
---
---
15:17:26 16.2.2016
1 odpověď
+1
GUDRUN
: Dita P. je tady peče v rajčatech se šalotkama, zkoušela jsem to a bylo to dobrý:
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10588743864-denik-dity-p/213562260300001-sourozenecka-party/
HENNYVILLE
---
---
11:29:10 16.2.2016
+2
MISHUGE
: Libovy hovezi, tucnej vepr.
EDERA
---
---
11:11:53 16.2.2016
MISHUGE
: Já dělám jenom s hovězím.
AIJA
---
---
11:09:55 16.2.2016
-2
EDERA
:
Já mám hroznej fofr a nedošlo mi to!:-)
EDERA
---
---
11:07:39 16.2.2016
1 odpověď
AIJA
: No přece v tom příspěvku, na který jsem reagovala.:-P
Takže tady:
ZUZKAOU
MISHUGE
---
---
11:01:46 16.2.2016
3 odpovědi
Jak děláte boršč? S hovězím nebo vepřovým (nebo dohromady)?
Mám na to chuť a vůbec se nemůžu rozhodnout..
AIJA
---
---
10:54:43 16.2.2016
1 odpověď
-1
EDERA
:
Jednohrncová je jaká? Kde najdu recept?
AIJA
---
---
10:53:11 16.2.2016
ZUZKAOU
:
Dávám plech se sádlem na spodní mřížku, nechám rozpálit, nasázím řízky, za chvíli otočím, vyndám je do mísy s ubrousky, přiklopím pokličkou.
Kdysi jsem pak ještěhotové řízky potřela máslem, ale už to nedělám.
LUCIASHECK
---
---
8:07:23 16.2.2016
+1
GUDRUN
: doporucuju upect na divoko s jalovcem
ZUZKAOU
---
---
22:40:57 15.2.2016
+2
GUDRUN
: tak to prostě upeč, třeba společně s kořenovou zeleninou a rozmarýnem, nebo tak něco.
GUDRUN
---
---
22:31:38 15.2.2016
1 odpověď
ZUZKAOU
: nezní špatně, ale Asii jedem dost, takže bych to radši na něco cestejsiho (heh hrozny slovo...) - vice českého, ehm
ZUZKAOU
---
---
22:29:36 15.2.2016
1 odpověď
GUDRUN
: co třeba vykostit a udělat indickou máslovou krůtu?
https://www.youtube.com/watch?v=tD9O-L2Xvzo
HENNYVILLE
---
---
22:08:55 15.2.2016
Jako premyslel sem nad tim, ze ti poradim, to zase ne ze ne...
GUDRUN
---
---
21:54:43 15.2.2016
2 odpovědi
já bych radši nejakej recept, co stoji za vyzkoušení, ze jo...
HENNYVILLE
---
---
19:46:59 15.2.2016
To je neuveritelny. Ja ti dam snad palecek :-)))))
MACHALIK
---
---
19:42:15 15.2.2016
+2
:)))
Teď sis u mě šplhla.
GUDRUN
---
---
19:41:17 15.2.2016
2 odpovědi
koupili jsme spodni kruti palice, moc krutu nejime, mate nejakej dobrej recept v zasobe? krome obligatniho zamrazit a vyhodit, ze jo :-D
DEVIL
---
---
18:45:20 15.2.2016
+1
ZUZKAOU
: ja sem nedavno experimentoval a delal sous vide stejk na konci pak obalenej v bylinkovy kruste. aby to poradne drzelo tak sem to obalil v trojobalu a protoze nemam k dispozici salamandr, tak sem v troube dal jen broil, postrikal tu krustu olejem ve spreji a docela to bylo i krupavy a byly cejtit ty bylinky v obalu.
kdybych se s tim ale nesral a normalne to hodil na chvilku do zhavyho sadla....
LORAIN
---
---
15:21:21 15.2.2016
+3
ZUZKAOU
: moje babička tak dělala řízky z králíka. Lepší jsem nikdy nejedla! Dělala je v klasické troubě u kamen, ve kterých se topilo dřevem, pekla je téměř bez omastku a strášně dlouho.
SAL
---
---
15:10:00 15.2.2016
+3
ZUZKAOU
: Tchýně tak dělá řízky, trochu je předsmaží, ale nemůžu doporučit tenhle způsob přípravy, je to vždycky tak nacucaný olejem že to nejde skoro jíst.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam