V konvafetišismu se rozpoutaly vzpomínky na traumata utrpěná při srážce s anglickou kuchyní při výměných pobytech v dobách před Oliverem, Ramsay a Blumenthalem a kdosi tam zmiňoval toad-in-the-hole, což je něco co se mi vyhýbalo a je to přesně to divné jádlo, co potřebuju zkusit.
Dělala jsem to podle tohohle receptu a je to strašně moc dobré. Teda ty klobásy tam vlastně překážely, ale jorkšírský nákyp s cibulkou, česnekem (ten jsem tam svévolně dodala) rozmarýnem a tymiánem, přelitý omáčkou je skvělý. A to kouzlo jak to naroste!
Toad in the Hole Recipe - SORTED
https://www.youtube.com/watch?v=U7twGz3-ve4
Až bude zase nějaké hnusné počasí, budu muset zkusit propper sunday roast. Co na to mám hledat za maso? Nechce se mi to dělat ze svíčkové. Co třeba nějaký prozrálý karabáček?