87HIGHFLYER: rýžovar jsem pořizovala v době, kdy jsem měla dvouplotýnku a miniaturní kuchyni, takže pro ušetření místa na plotně, trouba nebyla
teď mám sporák, troubu a rýžovar a vztah k němu takový, že v momentě, kdy se rozbije, požizuju okamžitě nový
jeho výhoda je, že se to prostě stará samo o sebe, zapnu, uvaří, přepne se do ohřívání a já nemusím myslet na to, že se mi může spálit rýže a můžu dělat něco jiného, nebo ráno, když zapomenu večer udělat rýži do opráce k obědu, napůl spícíá nasypu do stroje, zapnu a než se vyklepu z domu, stále v polobezvědomí, mám hotovou rýži a kdybych na ni zapoměla, tak nevyhořím a nezamořím spáleným smradem celý byt
ale debata na téma rýžovar se tu vedla již v letech...
prostě někdo zkusil a nechce jinak, někomu je to jedno a někdo nechápe