SIRIUS: zaklad techle zmrazenejch veci je cost control a konzistentnost. vsechny restaurace dostavaj stejny mrazeny burgry, stejny typ hranolku, stejny housky, stejny omacky, zmrazena br. kase v pytliku, stejnej rub na zebra, stejny premix mouky atp.
celej system 'vareni' je proste klasicka francouzska linka. na 6ti stanicich na lince jsou obrazovky a misto listku, na obrazovkach skacou pro kazdou stanici polozky, ktery maj vyplnit (ie obalit kureci prso a hodit do fritaku, udelat malej ceasar salat, nahodit 8 oz sirloin stejk na gril). v podstate stejnej system ukolovani jako v mc donalds.
menu je ale komplexnejsi. jestli je to vareni, to je sporny rikat. ja tomu rikam sypaci a ohrejvaci. sypani spociva v tom, ze se z plastovejch pytliku, kde sou predporcovany vsechny mozny ingredience, postupne vysype do panve vsechno co ma a ohreje. ohrejvac vezme pytlik masa, hodi ho na 1:30 do mikrovlnky, polozi ho na zgrilovanou housku a doplni kondimentama.
no a pak sem ja jako broil na grilu, kam hazim syrovy hamburgry, stejky, kureci kozy a griluju a bbq omackama potiram veprovy zebra. jediny jak se odlisuju od ostatnich je, ze zgriluju stejk podle pozadavku objednavky bez nutnosti pouziti teplomeru. na ostatnich stanicich sou studenti, ktery se proste jen za kratkou dobu naucej sypat spravnej pocet pytliku do panve, nebo hazet predsmazeny kureci kridla do fritaku...
kdyz je spatna sezona, tak se tam treba otoci za mesic 10 a vic lidi na tech ostatnich stanicih. zadnej med..
OT