AIJA: rejzi namocis, nemusis tolik vymejvat, protoze ten skrob je tam zadouci, varis v mlice s trochou soli a cukru a michas, aby z toho bylo takovy 'rizoto' cvachtavy, ale rejze ne uplne mekka.
pak vezmes 8 vajec a rozdelis je. zloutky utres s cukrem, az zmenej barvu a smichas s teplym rejzovym rizotem. bilky vyslehas s trochou cukru nebo 'cream of tartar' stabilizatoru do tuha a pomalu je zapracujes do trochu zchladly rejzovy hmoty. remosku vymazes maslem a das nahzavit viko.
mezitim das vrstvu rejze, do ni zapichas nakladany merunky, udelas par vrstev a pak tu trochu ty stavy z merunek vylejes po stenach nadoby a maslovackou tou stavou potres vrstvu vrchni rejze, pak peces ja nevim jak dlouho... dokud to neni nahore trochu hnedy nebo i vic. od toho je tam okynko, kterym se na to da cumet. zasadne pri peceni neotvirat