ONDRAT: vždy perfektně uvařená rýže, když na to zapomeneš, přepne se to do nahřívání a nespálí se to, nepřeteče ti voda z rýže na sporák a nemusíš ho mýt, lepší mají funkce slow cooker, parního hrnce, mód na jogurt, na pečení koláče, na celozrnnou rýži, kaši...
TRISSIE: ha, vejce jsem se vařit naučila k naprosté dokonalosti, teda téměř naprosté
do hrnce tak 3 cm vody, přivést k varu, vložit vejce, klidně z lednice, 7 minut na polotekutý žloutek, atd., po dovaření okamžitě zchladit,
RUTHLESS: znám lidi, co na to přísahaj, mne model prodeje, kdy si musíš platit předplatné programu, aby ten krám fungoval 100% přijde nechutnej, takže když už podobný bazmek, tak verze tohoto zařízení třeba z Lidlu, kdy je v akci i za 10k