XCHAOS:
odpověď na tu otázku: nevím, jestli by motor z babety stačil na rozjetí motoráku - prestan klickovat.Otazka nebyla o rozjeti, otazka byla o jizde. Ale to je jen zacatek komedie 8)
XCHAOS:
oj = 1,877136 - HAHAHAHAHAHAHA. Jezis, ty ses takovej idiot ze ANI NEUMIS DOSADIT DO VZORECKU?
Copak se na ty strance pise?
oj = 1,8 + 0,01.V + 0,000476.V2
Ok, to jsi zvladl opsat dobre. Gratuluju! Copak pises dal?
v = 6 m/s (aneb lehce přes 20 km/h)
oj = 1,877136
Zatrolene. Copak se na te tvoji strance pise o par radku nad tim?
V je rychlost vlaku [km/h]
Jejda. Ono se tam ma dosadit v KILOMETRECH ZA HODINU. Takze ve skutecnosti ten mernej odpor je
oj = 1.8 + 0.1 * 20 + 0.000476 * 20^2 = 4
Nazorne jsme si ukazali, ze proste
jsi idiot, kterej ani neumi spravne dosadit do vzorecku. Coz je fail, kterej by me u kohokoliv jinyho dost prekvapil, ale u tebe... no, par on the course 8)
Ale pochopitelne, ohnostroj idiocie pokracuje:
Počítal jsem už dřív, že odlehčený (o 1 motor!) motorák váží 10t, - Ta masinka ma kapacitu 100 lidi (
http://byronbaytrain.com.au/sustainability/). Kdyz vezmu v uvahu epidemii obezity, zavazadla a trochu zaokrouhlim, tak 10t je ciste jen hmotnost pasazeru. Staci trivialni trocha trivialniho googleni a zjistis, ze vyrazne modernejsi vlaky Regionova vazi 40 tun _prazdny_ (souprava motorovej+ridici). A staci googlit o trochu vic a zjistis, ze jeden vagon tohohle vlaku (kterej jezdi ve dvou), vazi 30 tun (
http://www.railmotorsociety.org.au/rm/rm_0660_tech.htm ).
Poslechni, mel bys vybirat vstupny. Behem par zprav predvist divalo, ve kterym:
- ignorujes minimalne desetinasobnej rust provozu
- nezvladnes dosadit spravny cisla do trivialniho vzorecku
- v podstate predpoklads, ze vlak ma nulovou hmotnost, protoze veskerou hmotnost, s kterou pocitas, ti dodaj pasazeri.
to je proste show, ktera se jen tak nevidi 8)))
Jen teda aby nedoslo k neodorozumeni: nerikam nic o tom, jak bude nebo nebude fungovat ta australska trat. Jsou na to dva pohledy a ja si netroufam rict, kterej je ten spravnej. Ovsem tvoje argumenty, s kterejma je hajis, jsou uplne epicky idiotsky a nemyslny.