SVANC: Toto proženu nějakejma lidma, kterým věřím, protože mi to přijde jako rubbish.
V každým případě se nebudu zase dohadovat s žádným z tvejch citovanejch článků, zkus si tu polaritu otočit a poslechni si, co to dělá. Výrobci si podle mě hlavu lámou a nikdo si nedovolí dát na červenou svorku mínus, to je nějaká smyšlenka nebo špatná interpretace pojmu invertovaný zapojení. Představa, že to každej má jinak a popisky zadního čela přístroje vůbec nic neznamenají, je absurdní.
Dost absurdní na to, abych se na to však zeptal.
Jak vůbec kořeň došel k těm 92 %? Jak poznáš, jestli skladba na CDčku je obráceně? I když ji nagrabuješ a analyzuješ, jak z toho grafu poznáš, jestli to mělo jít napřed nad nulu nebo pod nulu? Jediný, co mě napadá, je, že první kmit musí jít vždycky na začátku (= po tichu) jen a pouze nad nulu. Ale zas když tam bude nějaká jehla/podkmit, ať už způsobená mikrofonem nebo třeba nějakým operákem při nahrávání, tak to nemusí nutně znamenat, že je to přepólovaný.
Mi to přijde jak zjištění, že 92 % všech lidí jsou vlastně buzeranti a lesby. Prostě hovadina. Poptám se okolo.