VOZKA: 1)
[ SVANC @ HIFI & TOP AUDIO ] řekl, že
"když máš k dispozici určitý rozpočet, tak je rozumné za přehrávač, zesilovač a kabely utratit co nejméně". Když pominu, že ta věta nedává smysl jako taková, a když pominu, že jsem z něho nebyl stavu dostat, co znamená "co nejméně", tak tato věta demonstruje osobní přístup identity Svanc. To je vše. Někdo jiný ti řekne, že bys měl za zdroj signálu utratit "co nejvíce", jinak je jedno, co máš za ním. Osobně se do takovejch výroků nehodlám pouštět, protože a) jsou to fakticky pičoviny a b) ať si každej rozloží svý prachy, jak je mu libo. Můj osobní přístup je, ano, že zesilovač je minimálně stejně důležitej jako bedny, ne-li více. Je to motor. Špatnej motor v sebelepším autě bude jezdit blbě. Víc k tomu těžko dodat.
2) Není problém, když někoho baví testovat sama sebe. Problém je, když to začne zaměňovat za testování komponentů. Jestli někoho baví testovat sama sebe, prosím, ať to dělá. Nevím teda, k čemu mu to bude dobrý, když už je teď dopředu jasné, jak takový test dopadne (že nepozná rozdíl), ale lidi dělají spoustu zbytečných věcí, třeba já píšu do tohohle klubu. Opakuju, mezi dvěma kundama potmě taky nepoznáš rozdíl, ale když si vybíráš ženskou do života, tak testovat ji slepě nedává smysl, netestuješ ji, ale svoji schopnost rozeznat od sebe dvě kundy potmě. Až zjistíš, že nerozeznáš, nejsi ani o krůček blíž k poznání, která ze dvou testovaných bude lepší manželka, maximálně můžeš zjistit, že tě to nebavilo a tudíž pro tebe bude účelnější vrazit peníze do já nevím, kabrioletu místo do baby. To je slepej test. Vypadnou z něj naprosto přesná a zbytečná data, na jejichž základě, když seš dostatečně blbej, můžeš udělat dokonale chybné závěry.